Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Krok trio, στο Αβγό

Krok trio, στο Αβγό

Το Αβγό του Μουσικού Χωριού παρουσιάζει το ιστορικό Krok Trio (Φλώρος Φλωρίδης, Δημήτρης Πολυζωίδης, Μιχάλης Σιγανίδης), που επανεμφανίζεται μετά από καιρό.

 

Ζωντανή παρουσίαση του ιστορικού δίσκου KROK TRIO; Floros Floridis / Dimitris Polyzoidis / Michalis Siganidis; jnd re-records LP 05; 1986.

 

Το ΚΡΟΚ TRIO δημιουργήθηκε στη Θεσ/νίκη το 1986. Τα μέλη του εκφράζαν τη "σύγχρονη" όψη των "Χειμερινών Κολυμβητών" της εποχής, όπου και, λίγα χρόνια πριν είχε προσχωρήσει ο Φλώρος Φλωρίδης. Το σχήμα παρέμεινε ενεργό όσο ο Δημήτρης Πολυζωίδης ζούσε ακόμη στην Ελλάδα και ήταν τακτικό μέλος των "Χειμερινών Κολυμβητών". Παρ' όλες τις συνεργασίες μεταξύ των τριών μουσικών δεν ακολούθησαν άλλες ζωντανές εμφανίσεις του τρίο απο τότε.

Η πρώτη επανεμφάνισή τους στο αβγό λοιπόν!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Trio Sentimento στον Ιστορικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας Αγίου Παύλου
30.05.2016 14:57
Μια έντονα συναισθηματική συναυλία θα δώσει το «Trio Sentimento» στην Αγγλικανική Εκκλησία, το Σάββατο 11 Ιουνίου, στο πλαίσιο της σειράς "2016 μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο".
Haig Yazdjian και Kryftό trio live στο Άλικο
28.04.2016 15:33
Το Σάββατο 7 Μαΐου στο φιλόξενο Άλικο ο Haig Yazdjian προσκαλεί τους Kryftó Trio (Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Γιώργος Κοντογιάννης, Δημήτρης Βαρελόπουλος) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.
Το Cesar Latorre Trio live στο Φουγάρο
07.04.2016 17:02
Το Cesar Latorre Trio παρουσιάζει στο Café του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, το Σάββατο 9 Απριλίου στις 10μμ, το πρόσφατο πρότζεκτ του με τίτλο "Collage", που κυκλοφορεί από την Free Code Jazz.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».
The Sound of Color: Φ. Φλωρίδης, Γ. Δημητριάδης και Α. Καραουλάνης live στο ΚΕΤ
29.02.2016 12:24
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο χώρο διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην πέμπτη αυτή παράσταση προσκεκλημένοι είναι οι Φλώρος Φλωρίδης (πνευστά, ηλεκτρονικά), Γιώργος Δημητριάδης (ντραμς) και Ανδρέας Καραουλάνης (live animation).