Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους τη νέα ταινία της Κωνσταντίνας Βούλγαρη με τίτλο «Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους», που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013.

Πέντε χρόνια μετά το ιδιαίτερο  «Valse Sentimentale», η Κωνσταντίνα Βούλγαρη επανέρχεται με  μία ακόμα προσωπική  ταινία που αγγίζει με διεισδυτική ματιά μια σημερινή ιστορία.

Με επίκεντρο την Ηλέκτρα –εξαιρετική η Μαρία Γεωργιάδου στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο-, μια νεαρή γυναίκα που προσπαθεί να βρει τον ρυθμό της,  το «Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους?» (από το ομώνυμο κόμικ της Μαφάλντα) περιγράφει τη σημερινή πραγματικότητα με χιούμορ, προβληματισμό και τρυφερότητα. Κι ενώ η παρουσία του αναρχικού χώρου, η αντικομφορμιστική στάση ζωής της ηρωίδας, η γειτονιά των Εξαρχείων με τις καταλήψεις και τα αυτοσχέδια πάρκα και μια παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό θα μπορούσαν σε διαφορετική περίπτωση να είναι τα συστατικά μιας ταινίας επικαιρότητας, η Βούλγαρη καταθέτει πάνω από όλα μια ταινία χαρακτήρων με χαρισματική φυσικότητα.

Η Ηλέκτρα, αν και μοναχική, επιδιώκει την ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω της. Απογοητευμένη από την αντιφατική σχέση με τους γονείς (Δημήτρης Πιατάς, Θέμις Μπαζάκα) και κυρίως με την μητέρα της , απρόθυμη να υποκύψει στα κλισέ της καλής δουλειάς και του γάμου, ανήσυχη για την τύχη του φυλακισμένου συντρόφου της (Δημήτρης Ξανθόπουλος), η πρωταγωνίστρια βρίσκει καταφύγιο σε δύο ανορθόδοξες σχέσεις. Από τη μια συζητά ισότιμα με το οχτάχρονο αγόρι (Αλέξης Χαρίσης) που προσέχει, από την άλλη εξομολογείται τα όνειρα και τους φόβους τους σε έναν πενηνταπεντάχρονο γείτονα (Κώστας Γανωτής) με αφορμή τη βόλτα του σκύλου της. Η Βούλγαρη μας ξεναγεί στις προσωπικές στιγμές της ηρωίδας με διακριτικότητα, χωρίς συναισθηματική φόρτιση, χωρίς επιτήδευση.  Οι συναντήσεις της Ηλέκτρας με τον  περίγυρό της είναι το όχημα για να μοιραστούμε την αγωνία, τους φόβους ,τις αντιφάσεις, αλλά και την αντίδρασή της σε μια κοινωνία που βιώνει βαθιά κρίση και δείχνει να ορίζεται από αυτήν.

Αντλώντας έμπνευση από τα προσωπικά της βιώματα η σκηνοθέτις έχει δηλώσει για την αναφορά στην αστική, προοδευτική οικογένεια της πρωταγωνίστριας που όμως έχει τα στεγανά της: «Μιλάω γι’ αυτό που γνωρίζω, δηλαδή την προοδευτική, αριστερή οικογένεια της γενιάς του Πολυτεχνείου. Έχει ενδιαφέρον ο γονιός που απ’ τη μια προσπαθεί να εφαρμόσει μια θεωρία ελευθεριότητας στη ζωή του, απ’ την άλλη να την κάνει πράξη στη ζωή του παιδιού του. Ίσως η γενιά εκείνη κάπου δε βρήκε αυτό το νήμα κι έτσι δημιουργούνται αντιφάσεις στα παιδιά τους. Ενώ δηλαδή στη θεωρία είμαστε ανοικτοί, τελικά μας νοιάζει ακόμα τι θα πει ο γείτονας. Υπάρχουν συντηρητικές αξίες και καθωσπρεπισμός που δεν έχουν ξεπεραστεί».

Παρομοίως, το θέμα της αντίστασης και της αλληλεγγύης είναι κεντρικό για τη Βούλγαρη: «Με αφορά και με ενδιαφέρει αυτός ο χώρος. Η ιδιοσυγκρασία και η ηθική των ανθρώπων που αφιερώνουν χρόνο ή ακόμα θυσιάζουν και την προσωπική τους ελευθερία για τα ιδανικά τους, είναι για μένα το πιο σημαντικό. Ήθελα να αναδείξω την εμπειρία που έχω εγώ, αλλά και την αληθινή πλευρά αυτών των ανθρώπων, που συνήθως τα ΜΜΕ τους παρουσιάζουν αρνητικά. Νομίζω εξάλλου ότι η αλληλεγγύη είναι η μόνη λύση. Οι αυτόνομες πρωτοβουλίες, χωρίς κεντρική κομματική γραμμή που να τις καλύπτει. Είναι στάση ζωής, συμπεριφορά, σχέσεις, τα οποία ακολουθείς με συνέπεια και όχι για μια-δυο ώρες ή για να πας απλά σε μια πορεία».

Όσο για το ερωτηματικό του τίτλου που μοιάζει να υπονομεύει την έννοια της αισιοδοξίας η σκηνοθέτις σχολιάζει: «Θέλω η ταινία να έχει ένα αισιόδοξο μήνυμα, για μένα ωστόσο αυτό αντλείται από την πολιτική αφύπνιση και τη συλλογική προσπάθεια ακόμα και σε επίπεδο ομάδας, πρωτοβουλιών, γειτονιάς. Δεν είναι αισιόδοξο να ξαναγυρίζουμε στην παλιά κατάσταση, στους παλιούς μισθούς, το lifestyle και τα κομμωτήρια. Γι’ αυτό και οι αισιόδοξοι της ταινίας μου είναι αντισυμβατικοί και είναι αυτοί που μπορεί να καταλήξουν και στη φυλακή».

Σύνοψη:

Η Ηλέκτρα, 32 χρονών, ζει στην Αθήνα της κρίσης. Παράλληλα με τη ζωή στην πόλη που αλλάζει συνεχώς, η Ηλέκτρα βιώνει τη δική της προσωπική κρίση. Ερωτευμένη με έναν πολιτικό κρατούμενο, με σπουδές στο Λονδίνο που δεν έχουν αντίκρισμα, με γονείς από τη γενιά του Πολυτεχνείου που ακόμα περιμένουν να ενωθεί η αριστερά, η ταινία «Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους?» είναι μια προσωπική, υποκειμενική καταγραφή της σημερινής πραγματικότητας με χιούμορ, θυμό, αγάπη και πολλές κουβέντες για φαγητό.

Διάρκεια: 83’

Βιογραφικά

Κωνσταντίνα Βούλγαρη (σκηνοθέτις)

Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα

Σπουδές:

Φοίτησε στην σχολή Σταυράκου Δ. Φωτογραφίας και μετά έκανε ένα μεταπτυχιακό στο σενάριο στο Νational Film and Television School UK.

Εργασία:

Σαν βοηθός σκηνοθέτη, casting director, σε πολλές μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες και διαφημιστικά, καθώς και πολιτιστικές εκπομπές στην ΝΕΤ.

Στο “Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας” στο Μενίδι, στο μάθημα “Κινηματογράφος”.

Έρευνα και σκηνοθεσία στο “Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα”.

Συνεργασία με τις “ Γλυκές Ιστορίες ” και τον Γαστρονόμο για την παραγωγή και σκηνοθεσία εκπομπών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Φιλμογραφία

1. “ Γιούπι. ”17′ σενάριο, παραγωγή, σκηνοθεσία 1999

2.   “Με τα φώτα νυσταγμένα  ” 9′ σενάριο, σκηνοθεσία, παραγωγή ΕΡΤ- Μικροφιλμ . 2001

3.  “valse sentimentale  ” 2007 σενάριο, σκηνοθεσία, συμπαραγωγή με ΕΡΤ – ΕΚΚ

4.  “Συγχαρητήρια στους αισιοδοξους;”  2013 σενάριο, σκηνοθεσία , παραγωγή μίτος με ΕΚΚ

Ταινίες σε εξέλιξη

1.  “only dead fish go with the stream  ” Ντοκυμανταίρ μεγάλου μήκους σε παραγωγή

2. “ ΝΑΔΑ ” σενάριο για μεγάλου μήκους ταινία.

Μαρία Γεωργιάδου (Ηλέκτρα)

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σπουδές:

Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κ. Κουν (2006).

Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο Τμήμα.

Jazz τραγούδι και πιάνο στο Ωδείο Athenaeum.

Θέατρο:

Συμμετείχε στις παραστάσεις: «Βυσσινόκηπος» (Θέατρο του Νέου Κόσμου, σκην. Π. Δεντάκης),

«Εκκλησιάζουσες» (Θέατρο του Νέου Κόσμου, σκην. Β. Θεοδωρόπουλος), «Ορέστης» (ΚΘΒΕ, σκην. Σλ. Ουνκόφσκι),

«Οξυγόνο» (Φεστιβάλ Αθηνών, Λ. Παπαδόπουλου),

«Όρνιθες» (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, σκην. Θ. Μουμουλίδης),

«Τίτος Ανδρόνικος» (Θέατρο Τέχνης, σκην. Α. Σωτηρίου),

«Μισός αιώνας Αριστοφάνης» (Θέατρο Τέχνης, σκην. Γ. Λαζάνης), «Εκκλησιάζουσες» (Θέατρο Τέχνης, σκην. Δ. Χρονόπουλος).

Στο Κ.Θ.Β.Ε. συνεργάστηκε σε με τους σκηνοθέτες Γ. Παρασκευόπουλο, Ε. Λυγίζο και Γ. Σακαλίδη σε έργα των Μαριβώ, Σ. Κέιν, Ζαρρύ, Ευριπίδη και Ρακίνα.

Συνεργάστηκε με την ομάδα Grasshopper στις παραστάσεις Chatroom (θέατρο Χώρα, σκην. Σοφία Βγενοπούλου)

DNA στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Κινηματογράφος:

Έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Συγχαρητήρια στους αισιόδοξους» της Κωνσταντίνας Βούλγαρη συμπαραγωγή ΕΡΤ- ΕΚΚ- ΜΙΤΟΣ.

Θέμις Μπαζάκα (Μητέρα)

Γεννήθηκε  στη Θεσσαλονίκη. Από παιδί αγάπησε τον κινηματογράφο, φοίτησε στη δραματική σχολή του ΚΘΒΕ.και στην  πορεία της όλα αυτά τα χρόνια ερμήνευσε πολύπλευρους και απαιτητικούς ρόλους . Έζησε πέντε χρόνια στην Νέα Υόρκη  όπου παρακολούθησε για 4 χρόνια το Αctor’s Studio .΄Εχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 30 ταινίες μεγάλου μήκους ,σε 20 τηλεοπτικές  σειρές και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα της ήταν η συμμετοχή της  στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη “Πέτρινα Χρόνια”, που της χάρισε το  βραβείο του Α γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ,και στο φεστιβάλ της Βαλένσια καθώς και Εύφημο Μνεία  στο Φεστιβάλ της  Βενετίας. Απέσπασε ακόμα 2 βραβεία Β γυναικείου ρόλου για  το «Ρεμπέτικο» του Γ, Φέρρη    στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και γιά την ταινία του Χρήστου Δήμα «Ακροβάτες του κήπου» .στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Στην τηλεόραση έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τους ρόλους που ερμήνευσε στις τηλεοπτικές σειρές “Μινόρε της Αυγής, “Απών”, “Γυναίκες”και απέσπασε Βραβείο Α γυναικείου ρόλου στα τηλεοπτικά βραβεία για το σήριαλ «Σαν αδελφές» του Νίκου Κουτελιδάκη

Δημήτρης Πιατάς (Πατέρας)

Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του «Αμφιθέατρου» του Σπ. Ευαγγελάτου, όπου συμμετείχε στις παραστάσεις «Ερωτόκριτος», «Οδύσσεια», «Γενοβέφα», «Λυσιστράτη», «Πλούτος», «Βάτραχοι», «Τίτος Ανδρόνικος» και «Ταρτούφος». Συνεργάστηκε με το Ελεύθερο Θέατρο και την Ελεύθερη Σκηνή σε μια σειρά από επιτυχημένες επιθεωρήσεις, αλλά και με τη θεατρική εταιρία «Δεσμοί» της Α. Παπαθανασίου και το θέατρο Αποθήκη της Α. Γεωργούλη. Πρωταγωνίστησε σε μεγάλα επιθεωρησιακά σχήματα στα θέατρα Ορφέας, Άλσος, Παρκ, Μινώα και Δελφινάριο. Ως θιασάρχης ανέβασε τα έργα «Ο τελευταίος φλογερός εραστής» του Ν. Σάιμον, «Μανωλάκης ο βομβιστής» του Α. Σακελλάριου, «Ένας βλάκας και μισός» του Δ. Ψαθά, «Αμφιτρύων» του Μολιέρου και «Ο καλός στρατιώτης Σβέικ» του Γ. Χάσεκ. Στο θέατρο Πολύτεχνο ανέβασε τα έργα «Βίος και συνουσία» των Ντ. Φο-Φ. Ράμε και Κ. Μουρσελά, «La Nonna» του Ρομπέρτο Κόσσα, «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σ. Μπέκετ. Ως πρωταγωνιστής έχει ερμηνεύσει ρόλους του κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε συνεργασία με μεγάλους θεατρικούς φορείς όπως το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Εθνική Λυρική Σκηνή, τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, το Παλιό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Ανοιχτό Θέατρο, το Θέατρο του Νότου, το Θέατρο του Νέου Κόσμου, το Θέατρο της Άνοιξης, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης κ.ά. Τη χρονιά 2011-2012 συμμετείχε στην παράσταση «Περικλής» του Σέξπηρ (σκην. Γ. Χουβαρδάς), η οποία παρουσιάστηκε στο Globe Theatre του Λονδίνου εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα 2012. Φέτος πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ακάδημος στην παράσταση «La Nonna» του Ρομπέρτο Κόσσα σε σκηνοθεσία του ίδιου. Έχει λάβει μέρος σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παραγωγές, καθώς και σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες («Άρπα κόλα», «Ζητείται δράκος», «Ρεπό», «Δύο αβγά Τουρκίας», «Το κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο», «Λουκουμάδες με μέλι», «Οι γενναίοι της Σαμοθράκης», «Λίστα γάμου», «Ηθικόν ακμαιότατον», «Η χορωδία του Χαρίτωνα», «Ουράνια», «Πέντε λεπτά ακόμα», «Biloba», «Όλα θα πάνε καλά» κ.ά.). Για την ερμηνεία του στην ταινία «Τρία πουλάκια κάθονται…» βραβεύτηκε με το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Darwin.

Δημήτρης Ξανθόπουλος (Μανούσος)

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα,.αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεατρικού Οργανισμού Μορφές στο Θέατρο Εμπρός το 2000 και συμμετείχε  ως ηθοποιός σε θεατρικές  παραστάσεις  με πιό σημαντικές τις εξής

”Ο Γυάλινος Κόσμος” του Τ. Ουίλλιαμς Δ. Μαυρίκιος/ Θέατρο Εμπρός)

”Το Ημερολόγιο της ‘Αμμου” του Δ. Κορδάτου  Τ. Μπαντής / Θέατρο Εμπρός’’Ελίζα”  Τ. Ράτζος/ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου& Κοζάνης)

”Το Αθάνατο Νερό”  Τ. Ράτζος,/Κ.Θ.Β.Ε. ”Ερωφίλη” του Γ. Χορτάτζη /. Γ.    Μπακόλας, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων ”Ο Καλός ‘Ανθρωπος του Σε Τσουάν” του Μ. Μπρεχτ . Α. Μάντης,/Θέατρο Σφενδόνη ”Ο Δον Ζουάν στο Σόχο”  Κ. Μαρκουλάκης/ θίασος COYOT/Θέατρο Χώρα

’’Λάσπη” του Β. Χατζηγιαννίδη . Λ.Μελεμέ/Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

‘’Το τρίτο στεφάνι’’ Κ. Ταχτσής  Σταμάτης Φασουλής,/Θέατρο Παλλάς

‘’Το Διπλό Βιβλίο’’ Δ. Χατζής  Pequod,/Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Συνεργάσθηκε ως βοηθός σκηνοθέτη στην θεατρική παράσταση  “Τάβλι” του Δ. Κεχαϊδη (.Τ. Μπαντής, Θέατρο Εμπρός)και ως ηθοποιός σε πολλές ταινίες μεγάλου μήκους με πιό σημαντικές

“Στο Χάνι” / Γ. Μπακόλα ’Πριν τη Νύχτα”/ Τ. Κουλμάση

‘Ωρες Κοινής Ησυχίας” /  Κ. Ευαγγελάκου

”Χρυσόσκονη” / Μ. Μαντά ”Μαχαιροβγάλτης” / Γ. Οικονομίδη

’’Από τα κόκαλα βγαλμένα’’ / Σ. Γκορίτσα

και  μικρού μήκους

“Απόσταση” / Σ. ‘Εξαρχου “Στον Κήπο” / Χ. Θεοχάρη

“Η Καλύτερη Νύφη” / Χ. Ζινζιρία “Δυο Γυναίκες” / Β. Γιάτση

και  τηλεοπτικές σειρές :

“Το Δέκα” / Μ. Καραγάτση,  Π. Δημητρακοπούλου

“Καρυωτάκης”/  Τ. Ψαράς  “Γ4”, /. Σ. Κωνσταντινίδης

«Το νησί» /.Παπαδουλάκης.

Το 2007 έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε τη μικρού μήκους ταινία “Pulvis Tarakanae”.Με την ομάδα Pequod της οποίας  είναι συνιδρυτής,έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις «Ο Γλάρος» του Α. Τσέχωφ, (2010),«Από το φίφτυ-φίφτυ στον έρωτα»(2010) του Δημήτρη Χατζή στα πλαίσια του 1ου Low Budget Festival  και την παράσταση «Υπόθεση εργασίας» στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών  2011. Για τη σκηνοθεσία της παράστασης «Ο Γλάρος» είχε προταθεί για βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη στα βραβεία θεάτρου Κάρολος Κουν 2010. Το 2012 συσκηνοθέτησε και έπαιξε στην παράσταση «Το Διπλό Βιβλίο» συμπαραγωγή Pequod και Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση.

Κώστας Γανωτής (Αργύρης)

Ο Κώστας  Γανωτής  γεννήθηκε στη Νέα Αγχίαλο της  Μαγνησίας. Το 1983 πρωτοεμφανίζεται στη δισκογραφία και μέχρι το 1996 κυκλοφορεί  5 προσωπικούς  δίσκους (Κατά τ΄άλλα καλά /MINOS ΕθνοςΕξαιρετικά/POLYGRAM/-Γαλάζιο/SONY – Καραβάνια/SONY – Πακέτο/ΛΥΡΑ) και συμμετέχει στις  μουσικές παραστάσεις «Λεωφόρος  Α’»  «Λεωφόρος Β’»  και «ΖΟΟΜ». Το 1994 παρουσιάζει  στο Ανοιχτό Θέατρο, την μουσική παράσταση «Παραμυθία Τριανταφυλιάς» η οποία βασίζεται στο βιβλίο «Ευδαίμων Κοντοθώρης ή Παραμυθία της Τριανταφυλλιάς», το πρώτο του βιβλίο, που κυκλοφόρησε το 1995 από τις Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου.Το 2004 συνθέτει το τραγούδι «Λάβετε Θέσεις – Έτοιμοι – Παύσατε πύρ» (απόσπασμα απο την Ωδή στον Υδροχόο του Τάκη Παπατσώνη ), με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και την Ολυμπιακή εκεχειρία που παρουσιάσθηκε στην Ρωμαϊκή Αγορά τον Αύγουστο του 2004, με τη συμμετοχή των Δήμητρα Γαλάνη, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Πέμη Ζούνη, Κατερίνα θάνου, Μαρία Χούκλη.Στις 3 Δεκεμβρίου του 2005, Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία, κυκλοφορεί με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, το τραγούδι «Όχι δεν είναι χίμαιρα» (απόσπασμα από το ποίημα Αττικό  του Άγγελου Σικελιανού), με ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα.Το 2009 κυκλοφορεί το δεύτερο του βιβλίο με τίτλο «Περιμένοντας τον Λάκη Ρα» από τις εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου.Τo 2010 κυκλοφορεί η ΕκΠΟΙΗΣΗ 1 με την συνεργασία δύο σημαντικών μουσικών του Αλέξανδρου Παρασκευόπουλου και του Δημήτρη Μπαρμπαγάλα. Τα τελευταία  2 χρόνια ασχολείται  με την ποίηση της Κικής Δημουλά

Συντελεστές:

Κωνσταντίνα Βούλγαρη | Σενάριο – Σκηνοθεσία

Ελένη Αφεντάκη | Παραγωγός

Βάσω Πατρούμπα | Line Producer

Κώστας Αθουσάκης | Βοηθός Σκηνοθέτη

Νίκος Βελιώτης | Συνθέτης

Ορέστης Καμπερίδης | Ηχολήπτης

Χρήστος Χαρίσης | Σκηνογράφος

Βασίλης Κλωτσοτήρας | Διευθ. Φωτογραφίας

Kenan Akkawi | Μοντάζ

Ιωάννα Σημεονίδη | Make-up Artist

Χαρά Κότζαλη | Χορογράφος

Κίκο Αφεντάκη | Publicity, Web & Social Media

Ηφιγένεια Βασιλείου | Art Work

Παίζουν:

Μαρία Γεωργιάδου | Ηλέκτρα

Δημήτρης Ξανθόπουλος | Μανούσος

Δημήτρης Πιατάς | Πατέρας

Θέμης Μπαζάκα | Μητέρα

Κώστας Γανωτής | Αργύρης

Αλέξης Χαρίσης – Maerkl/ Πέτρος

Διάρκεια: 83’