Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

«Δεν κλαίω άλλο», στον χώρο τέχνης 14η μέρα

«Δεν κλαίω άλλο», στον χώρο τέχνης 14η μέρα

Ο χώρος τέχνης «14η Μέρα» παρουσιάζει την παράσταση «Δεν κλαίω άλλο» από την ομάδα Καλειδοσκόπιο

 

 

στις 5, 7, 12,14,19, 21, 26 και 28 Απριλίου 2013.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

Δεν κλαίω άλλο (aka: Nakiami)

 

Ο έρωτας που φθίνει, η αγάπη που τεμαχίζεται και το θάρρος ή η ακατανίκητη εμμονή του ανθρώπου να πληγώνεται και να φτάνει σε αδιέξοδα, ξανά και ξανά...

Η φιλία που δεν έχει τις βιολογικές ανάγκες του έρωτα, αλλά κι' αυτή πολλές φορές θα φτάσει σε τέλμα, ίσως και εξ' αιτίας του έρωτα ή απλά γιατί ο χρόνος περνάει και οι άνθρωποι αλλάζουν, οι συνθήκες αλλάζουν και καταλλήγουν σε "κάθε εγώ και κάθε εσύ".

Εμείς, που καθημερινά ζούμε στη sadland, που καθημερινά ακούμε και αναπνέουμε την τρέλα του διπλανού, πόσο μπορούμε να μείνουμε άνθρωποι και ν' αγαπάμε;

Η νεκροψία θα δείξει...

 

H ομάδα καλειδΟσκόπιΟ 4 δημιούργησε τα κείμενα της με κεντρικό θέμα την αγάπη σε 3 βασικές της εκφάνσεις: τον έρωτα, τη φιλία και την καθημερινή ζωή (άγαπη προς τον λίγο/καθόλου γνωστό). Μια δεύτερη σχεδίαση του project Nakiami.

 

Συντελεστές:

Παίζουν οι ηθοποιοί : Παναγιώτα Μάστορη, Αγγελική Μητροπούλου, Γιώργος Στυλιανόπουλος

Συντονισμός/Παραγωγή: Γιώργος Στυλιανόπουλος

Κείμενα: καλειδΟσκόπιΟ 4

Ενδυματολογία: Δώρα Σουμαλεύρη

Σκηνικά: καλειδΟσκόπιΟ 4

Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλιεράκης, Kώστας Ποταμίτης

Μακιγιάζ: Αγγελική Ανεζίρη

Ειδική μουσική συμμετοχή: Common Sense

Σχετικές ειδήσεις
Γιατί μαμά;, της Τζωρτζίνας Τζήλιου στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα
05.01.2017 11:29
Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση στο Studio Μαυρομιχάλη από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2016, η παράσταση «Γιατί Μαμά» θα συνεχιστεί στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα τον χειμώνα και την άνοιξη του 2017.
Γ.Τ.Π., του Κωνσταντίνου Λεβαντή στο θέατρο Eliart
29.09.2016 16:33
Το "Γ.Τ.Π." είναι η ανδρική απάντηση στο «Αιδοίων Μονόλογοι». Αν μη τι άλλο, όσο υπάρχουν άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, ως θέμα είναι πάντα επίκαιρο. Καθημερινά όμως... Μιλάμε για το πέος, για το τι τραβάει, γι’ αυτόν που το τραβάει, ανοιχτά, όχι με σκοπό να σοκάρουμε, αλλά να διασκεδάσουμε. Ιστορίες πέους, ή για το πέος, με αιτία το πέος ή σε σχέση με το πέος. Όλα όσα θέλατε ή πρέπει να μάθετε για το πέος, με σεβασμό πρωτίστως στο ίδιο αλλά και στους θαυμαστές του.
Άνθρωποι από την ομάδα ΟΠΑ στο Altera Pars
24.05.2016 14:17
Η Θεατρική Ομάδα ΟΠΑ παρουσιάζει την παράσταση Άνθρωποι στις 6, 7, 8, 9 Ιουνίου 2016 στο Θέατρο Altera Pars.
Μια μέρα, όπως κάθε μέρα... της Λένας Κιτσοπούλου στο Μικρό Παλλάς
14.04.2016 14:37
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη παράσταση στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν», τα Αθηναϊκά Θέατρα, παρουσιάζουν το πολυσυζητημένο έργο της Λένας Κιτσοπούλου «Μια μέρα, όπως κάθε μέρα, σε ένα διαμέρισμα από τα χιλιάδες διαμερίσματα της Αθήνας, αυτά με τα κουφώματα ασφαλείας και τους βολικούς καναπέδες τους, σε κατάσταση αμόκ. Ή η ανουσιότητα του να ζεις», στο θέατρο Μικρό Παλλάς.
Τσετσέ του Λουίτζι Πιραντέλλο στον Χώρο Τέχνης Art 63
28.03.2016 13:29
Η μαύρη κωμωδία Τσετσέ του σπουδαίου Ιταλού δραματουργού Luigi Pirandello παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, στον Χώρο Τέχνης Art 63.