Το Art Café Φουαγιέ του Θεάτρου της Ημέρας εγκαινιάζει το νέο ωράριο λειτουργίας του  και σας περιμένει, παρέχοντας έναν ελκυστικό και σύγχρονο κατάλογο παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το Θέατρο της Ημέρας συμπληρώνοντας εφέτος 20 χρόνια λειτουργίας και συνεχούς προσφοράς στην τέχνη του θεάτρου, ανοίγει διάπλατα τους ορίζοντες αλλά και τις πόρτες του και καλεί – θεατρόφιλους και μη – να επιλέξουν το ατμοσφαιρικό Art-Café Φουαγιέ του για να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή ένα θεατρικό πιάτο!

Σ’ έναν χώρο με την αύρα της θεατρικής τέχνης, ανανεωμένο και καλόγουστο, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να ξεφύγουν για λίγο από το άγχος της μέρας, επιλέγοντας σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές, τον αγαπημένο τους απογευματινό καφέ, ένα αναζωογονητικό τσάι, μια ζεστή σοκολάτα, ένα χαλαρωτικό ποτό, ένα «θεατρικό» πιάτο αλλά και να εργαστούν αφού στο χώρο λειτουργεί και ελεύθερο Wi-Fi, πριν και μετά τις παραστάσεις του Θεάτρου αλλά και σε ώρες ανεξάρτητα από τη θεατρική δραστηριότητα του χώρου.

Λίγα μόλις μέτρα από το σταθμό «Πανόρμου» του μετρό αλλά όχι στο κέντρο της πολύβουης περιοχής, το Art Café του Θεάτρου της Ημέρας μοιάζει ιδανικό για ένα διάλειμμα από τη δουλειά αλλά και για ένα παρεΐστικο στέκι!

Το Θέατρο της Ημέρας ανταποκρινόμενο στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, διαμορφώνει ένα ελκυστικό κατάλογο σε: 

Free Wi-Fi spot

Ιδιαίτερα προσιτές τιμές

Με ειδικές προσφορές για τους θεατές των παραστάσεων του Θ.τ.Η.

Με Happy Hour από τις 5:00 έως τις 7:00 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Και με προσιτές τιμές σε εκδηλώσεις, party γενεθλίων και συγκεντρώσεις.

Επειδή όμως, ο ίδιος ο χώρος, οι άνθρωποί του και η ιστορία του έχουν να σας προσφέρουν πολύ περισσότερα από ένα τυπικό café, όσοι επιλέξουν το Art Café Φουαγιέ, θα έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν παλιά προγράμματα παραστάσεων, θεατρικά περιοδικά, εφημερίδες από τον χώρο της τέχνης και βιβλία!

Το Art Café του Θεάτρου της Ημέρας λειτουργεί  κάθε μέρα και περιμένει με χαρά να σας καλωσορίσει και να σας εξυπηρετήσει! Σας περιμένουμε!