Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Θέατρο της Ημέρας: Νέο ωράριο στο Art Café Φουαγιέ

Θέατρο της Ημέρας: Νέο ωράριο στο Art Café Φουαγιέ

Το Art Café Φουαγιέ του Θεάτρου της Ημέρας εγκαινιάζει το νέο ωράριο λειτουργίας του  και σας περιμένει, παρέχοντας έναν ελκυστικό και σύγχρονο κατάλογο παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Το Θέατρο της Ημέρας συμπληρώνοντας εφέτος 20 χρόνια λειτουργίας και συνεχούς προσφοράς στην τέχνη του θεάτρου, ανοίγει διάπλατα τους ορίζοντες αλλά και τις πόρτες του και καλεί – θεατρόφιλους και μη – να επιλέξουν το ατμοσφαιρικό Art-Café Φουαγιέ του για να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή ένα θεατρικό πιάτο!

 

Σ’ έναν χώρο με την αύρα της θεατρικής τέχνης, ανανεωμένο και καλόγουστο, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να ξεφύγουν για λίγο από το άγχος της μέρας, επιλέγοντας σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές, τον αγαπημένο τους απογευματινό καφέ, ένα αναζωογονητικό τσάι, μια ζεστή σοκολάτα, ένα χαλαρωτικό ποτό, ένα «θεατρικό» πιάτο αλλά και να εργαστούν αφού στο χώρο λειτουργεί και ελεύθερο Wi-Fi, πριν και μετά τις παραστάσεις του Θεάτρου αλλά και σε ώρες ανεξάρτητα από τη θεατρική δραστηριότητα του χώρου.

 

Λίγα μόλις μέτρα από το σταθμό «Πανόρμου» του μετρό αλλά όχι στο κέντρο της πολύβουης περιοχής, το Art Café του Θεάτρου της Ημέρας μοιάζει ιδανικό για ένα διάλειμμα από τη δουλειά αλλά και για ένα παρεΐστικο στέκι!

 

Το Θέατρο της Ημέρας ανταποκρινόμενο στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, διαμορφώνει ένα ελκυστικό κατάλογο σε: 

Free Wi-Fi spot

Ιδιαίτερα προσιτές τιμές

Με ειδικές προσφορές για τους θεατές των παραστάσεων του Θ.τ.Η.

 

Με Happy Hour από τις 5:00 έως τις 7:00 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Και με προσιτές τιμές σε εκδηλώσεις, party γενεθλίων και συγκεντρώσεις.

 

Επειδή όμως, ο ίδιος ο χώρος, οι άνθρωποί του και η ιστορία του έχουν να σας προσφέρουν πολύ περισσότερα από ένα τυπικό café, όσοι επιλέξουν το Art Café Φουαγιέ, θα έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν παλιά προγράμματα παραστάσεων, θεατρικά περιοδικά, εφημερίδες από τον χώρο της τέχνης και βιβλία!

 

Το Art Café του Θεάτρου της Ημέρας λειτουργεί  κάθε μέρα και περιμένει με χαρά να σας καλωσορίσει και να σας εξυπηρετήσει! Σας περιμένουμε!

Σχετικές ειδήσεις
Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»: Πρόγραμμα θεατρικής περιόδου 2016-2017
14.09.2016 13:28
Για τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2016-2017 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις θα παρουσιαστούν τέσσερα θεατρικά έργα.
Από Μηχανής Θέατρο: Νέες παραστάσεις για τη θεατρική περίοδο 2016 - 2017
22.08.2016 16:10
Η Εταιρεία Θεάτρου Συν Επί διανύοντας τον 10ο χρόνο δημιουργικής παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα, ετοίμασε ένα πολλά υποσχόμενο ρεπερτόριο στο Από Μηχανής Θέατρο για τη θεατρική περίοδο 2016-17.
Τρίτο κουδούνι ή Το θέατρο αλλιώς στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
04.05.2016 10:25
Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά χτυπά η καρδιά της θεατρικής παιδείας. 7 σκηνοθέτες, 7 θεατρικά έργα, 7 σχολεία, 2 ημέρες μαθητικών παραστάσεων.
Αλληλεγγύη: Η εκδίκηση του καλού: 24 ηθοποιοί και 14 ποιητές ενώνουν τη φωνή τους για τους πρόσφυγες
23.03.2016 10:27
Αθήνα και Θεσσαλονίκη συντονίζονται στην ίδια εκδήλωση με το κοινό σύνθημα: «Η Αλληλεγγύη είναι η εκδίκηση του καλού». 14 ποιητές, 24 ηθοποιοί και 3 μουσικοί ενώνουν τη φωνή τους σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου στο Φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου, 16.00-18.00.
Το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2016
23.03.2016 10:19
Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου καθιερώθηκε το 1962 από το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου (Δ.Ι.Θ.). Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου από την παγκόσμια θεατρική κοινότητα.