Το Mylos Club θα φιλοξενήσει τον Χρήστο Θηβαίο και τους Mr. Highway Band, για μια βραδιά όπου Blues, rock και country μελωδίες μπλέκονται αρμονικά και με πρωτότυπο τρόπο, με τα τραγούδια του αγαπημένου ερμηνευτή και των Mr. Highway Band.  

To Σάββατο 23 Μαρτίου 2013, ο Χρήστος Θηβαίος συναντά τους “MR HIGHWAY BAND” στο Club του Μύλου και ξεκινούν μαζί  ένα πειραματικό ταξίδι κινούμενοι σε εναλλακτικές μουσικές λεωφόρους.  Ο Τom Waits, o Chris Cornell, οι Clash, οι Doors, o Παύλος Σιδηρόπουλος και πολλοί άλλοι σπουδαίοι αστέρες της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής σκηνής σημαδεύουν  με τα τραγούδια τους τη παράσταση.

Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους πιο σημαντικούς και επιτυχημένους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας, σε μια περίοδο αναζητήσεων και πειραματισμών δίνει βήμα  σε μια μπάντα που αν και βρίσκεται στα πρώτα της μουσικά βήματα μετρά ήδη αρκετές διακρίσεις.  

Οι διαχρονικές επιτυχίες του, παιγμένες με το ύφος των “MR HIGHWAY BAND”, τραγούδια απ’ την πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος , “IS THAT MYSELF” και ενδιαφέρουσες διασκευές  κλασικών  κομματιών της ξένης rock σκηνής, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο παζλ που αναμένεται να εκπλήξει ευχάριστα το κοινό.