Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

«12 μήνες», έκθεση στις Εικαστικές αναζητήσεις

«12 μήνες», έκθεση στις Εικαστικές αναζητήσεις

Οι «Εικαστικές Αναζητήσεις», είναι ένας χώρος που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους εικαστικούς καλλιτέχνες για να εκθέτουν το έργο τους, η ομαδική εικαστική έκθεση «12 ΜΗΝΕΣ», σε οργάνωση του Μελέτη Φικιώρη και επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού.

 

 

 

 Η έκθεση «12 ΜΗΝΕΣ», σχεδιάστηκε με αφορμή την επαναλειτουργία των «Εικαστικών Αναζητήσεων» μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του εκθεσιακού τους χώρου.

 

 

 

 

 

 12 μηνες  

Στην έκθεση συμμετέχουν 12 καλλιτέχνες, έχοντας ο καθένας επιλέξει τη φιλοτέχνηση ενόςμήνα με προσέγγιση πλαστική, αισθητική και εννοιολογική που ανάγεται στην προσωπική γραφή του και διατηρώντας στα περισσότερα έργα μια ανθρωποκεντρική οπτική γωνία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 ΜΗΝΕΣ

 

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ:

 

Αδριανός, Κάτια Βαρβάκη, Μάριος Βουτσινάς , Κωνσταντίνος Έσσλιν, Ελένη Καραγιάννη, Στέλλα Μελετοπούλου, Λίλα Μπελιβανάκη, Βασίλης Πέρρος, Αφροδίτη Σεζένια, Βασίλης Σούλης, Ιωάννα Φωτάκη, Αριστείδης Χρυσανθόπουλος.


 

 

 

Επιμέλεια:  Ίρις Κρητικού

Σχετικές ειδήσεις
Όταν ξυπνά του σώματος η μνήμη: ομαδική έκθεση στις Εικαστικές Αναζητήσεις
13.01.2017 15:33
Στις Εικαστικές Αναζητήσεις, έναν χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους νέους εικαστικούς για να παρουσιάζουν τη δουλειά τους, εγκαινιάζεται την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, ώρα 19.00, η ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο "Όταν ξυπνά του σώματος η μνήμη" (από το ποίημα του Κ. Π. Καβάφη, Επέστρεφε).
Ετερόκλητες Συγγένειες, έκθεση του Χρήστου Αθηναίου στις Εικαστικές Αναζητήσεις
02.12.2016 13:36
Στις Εικαστικές Αναζητήσεις, έναν χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους νέους κυρίως εικαστικούς για να παρουσιάζουν τη δουλειά τους, εγκαινιάζεται την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στις 20.00 η έκθεση ζωγραφικής του Χρήστου Αθηναίου, με τίτλο Ετερόκλητες Συγγένειες.
Αστικές Περιηγήσεις: έκθεση του Νίκου Τσιμιτάκη στις Εικαστικές Αναζητήσεις
02.11.2016 15:25
Στις Εικαστικές Αναζητήσεις, έναν χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους, νέους κυρίως, εικαστικούς για να παρουσιάζουν την δουλειά τους, εγκαινιάζεται την Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016, ώρα 8:00μ.μ. η έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Τσιμιτάκη, με τον τίτλο «Αστικές Περιηγήσεις».
Σπουδή στο Καθημερινό: έκθεση τους Κώστα Καμαργιάννη στις Εικαστικές Αναζητήσεις
10.10.2016 14:41
Στις Εικαστικές Αναζητήσεις, έναν χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους, νέους κυρίως, εικαστικούς για να παρουσιάζουν την δουλειά τους, εγκαινιάζεται την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016, ώρα 8:00μ.μ. η έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Καμαργιάνη, με τον τίτλο «Σπουδή στο Καθημερινό».
Υφαίνοντας το χρώμα: έκθεση της Εύης Τελκή στις Εικαστικές Αναζητήσεις
06.05.2016 15:45
Στις Εικαστικές Αναζητήσεις, έναν χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους, νέους κυρίως, εικαστικούς για να παρουσιάζουν την δουλειά τους, εγκαινιάζεται την Τρίτη, 17 Μαΐου 2016, ώρα 7:00μ.μ. η έκθεση της εικαστικού Εύης Τελκή, με τον τίτλο «Υφαίνοντας το χρώμα».