Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Αλέξανδρος Δρυμωνίτης, Turbo Teeth: συναυλία στη Knot Gallery

Αλέξανδρος Δρυμωνίτης, Turbo Teeth: συναυλία στη Knot Gallery

Η (K)NOTmusic παρουσιάζει συναυλία με τον Αλέξανδρο Δρυμωνίτη και τον Turbo Teeth την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013.

 

Αλέξανδρος Δρυμωνίτης

 

Ο Αλέξανδρος Δρυμωνίτης έχει ασχοληθεί με την πειραματική και avant-garde μουσική ως κλασσικός κιθαρίστας ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το θόρυβο χρησιμοποιώντας υπολογιστή. Στις ζωντανές του εμφανίσεις πολλές φορές περιλαμβάνει generative visuals, ενώ τον τελευταίο καιρό το set up του εξερευνά το φυσικό και ψηφιακό feedback καθώς και τη χρήση ακέφαλων μηχανημάτων (headless machines) αποφεύγοντας την οθόνη του υπολογιστή ως κύριο οπτικό feedback. Είναι μέλος του I.S.E. Medea Electronique με τους οποίους διοργάνωσε το 'Electric Nights', ένα συνεχές 27ώρο πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής. Είναι ιδρυτικό μέλος των H1N1, ενώ συνεργάζεται συχνά με τους ARTefacts Ensemble. www.drymonitis.me

 

 

TURBO TEETH

Δυσλειτουργική μουσική για χορό μέσα από φίντμπακ και δύο ντράμ μασίνς. Ο TURBO TEETH είναι ο Γιώργος Αξιώτης (Balinese Beast, Holefold, Free Piece of Tape, Bruised Lee). fatAL

Σχετικές ειδήσεις
Η τρίτη και τελευταία συναυλία - αφιέρωμα στον Kurtág στο Πάντειο
09.02.2017 16:55
Ο Kurtág συνομιλεί με τους György Ligeti, Anton Webern και J.S. Bach, o Νίκος Σκαλκώτας με τον σύγχρονό του, Erwin Schulhoff, οι Hans Werner Henze και Rodney Sharman με τον Richard Wagner. Μια πειραματική σύνθεση με μεσαιωνικές καταβολές και αναφορά στους Λαβυρίνθους του Borges κλείνει τον κύκλο των τριών συναυλιών στις 15 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Τελετών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Αλέξανδρος Εμμανουηλιδης Τρίο live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.12.2016 14:42
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, ανεβαίνει για 2 Πέμπτες του Δεκέμβρη στο πατάρι του Γυάλινου και παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές, γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
Αλέξανδρος Μίχος, Αλεξάνδρα Κόνιακ και Παρασκευάς Θεοδωράκης στην έναρξη του Σταυρού του Νότου
12.09.2016 17:18
Ο Αλέξανδρος Μίχος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης αναλαμβάνουν φέτος να γεμίσουν μουσικά τα Σάββατα του Σταυρού του Νότου Club και μας καλωσορίζουν στη νέα μουσική σεζόν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.
Haig Yazdjian και Kryftό trio live στο Άλικο
28.04.2016 15:33
Το Σάββατο 7 Μαΐου στο φιλόξενο Άλικο ο Haig Yazdjian προσκαλεί τους Kryftó Trio (Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Γιώργος Κοντογιάννης, Δημήτρης Βαρελόπουλος) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.