Η μουσική σκηνή Αυλαία παρουσιάζει τις Stringless για τρεις εμφανίσεις, με ένα πρόγραμμα ποικίλο, ατμοσφαιρικό αλλά και κεφάτο.

Τι είναι οι Stringless??? Έξι Στρίγγλες; Μπάντα χωρίς έγχορδα; Έξι γυναίκες που δεν φοράνε στρινγκ; Για να διαπιστώσετε ότι είναι όλα αυτά μαζί και πολλά περισσότερα, το γυναικείο πολυφωνικό συγκρότημα παρουσιάζει στις 27 Μαρτίου, 3 και 10 Απριλίου (για τρεις Τετάρτες) στη μουσική σκηνή Αυλαία μια εντελώς πρωτότυπη μουσική πρόταση όπου όλα τα μουσικά όργανα αντικαθιστά ο ήχος που παράγει το ανθρώπινο σώμα.

Το παιχνίδι της πολυφωνικής τους ενορχήστρωσης θα σας ταξιδέψει από τα βουνά του Καυκάσου, ως την Πίνδο και τα Καρπάθια. Από τις ακτές της Μικράς Ασίας, μέχρι τις ακτές της γηραιάς Αλβιώνας, απ’ τη βαλκανική ως την ιβηρική χερσόνησο. Από τις ιερές θεραπευτικές μουσικές των ινδιάνικων τελετών, ως τις μελωδίες των σούφι και των γκόσπελ. Από τις οπερέτες του 1916, μέχρι το σύγχρονο θεατρικό τραγούδι.

Από τα ρετρό του ’30, ως τον Τσιτσάνη και τις ελληνικές ταινίες του ’60. Τρεις απολαυστικές διαφορετικές βραδιές με τις Stringless που θα σας κάνουν αρνάκια! Επί σκηνής οι ηχοπαραγωγοί: ΑΛΕΞΙΑ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗ ALBENA KOUTOVA ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ELJONA SINJARI ΕΛΣΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΟΥ