Αυτή τη σαιζόν γνωρίσαμε τις Smooth Sundays βραδιές που διοργανώνει η Klik Records στο Galaxy Bar του Hilton.      Στις 3 Ιουνίου η Klik Records και το Galaxy Bar κυκλοφόρησαν  την συλλογή \”Press R for Galaxy Bar\”. Μια συλλογή την οποία επιμελήθηκε ο Γιώργος Κυριάκου και αποτελεί ένα soundtrack που θα επενδύσει μουσικά τις εικόνες και τις σκέψεις σας, όπως όταν απολαμβάνετε ένα κοκτέιλ στο Galaxy Bar του Hilton Αθηνών.

    Το \”Press R\” είναι η τρίτη μουσική συλλογή του Galaxy Bar και περιλαμβάνει 12 tracks της σύγχρονης electronica σε ένα ηχητικό φάσμα που κινείται ανάμεσα στην ambient ηλεκτρονική pop και την dreamy deep house με κοινό τους στοιχείο την ονειρική διάθεση.

     Στο \”Press R for Galaxy Bar\” θα ακούσουμε ambient παραγωγές των Marcus Guentner και Chymera, pop electronica συνθέσεις από το νέο project του Dousk, τους Opiates  και τις Ελληνίδες Kid Moxie σε remix από τον Σεραφείμ Τσοτσώνη, trippy house συνθέσεις από τους Hiroshi Watanabe aka Tread, Sascha Funke και Lindstrom, αλλά και ονειρική deep house, όπως το \”Grand Canyon\”, με τα πανέμορφα female vocals της Tracey Thorn σε remix από Ada καθώς και το This is the Dream of Evan με την εκπληκτική ανδρική ερμηνεία του Dntel σε ένα μαγικό remix από τον αγαπημένο μας Superpitcher .

Ένα soundtrack το οποίο θα μας ταξιδέψει.