Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Empty Frame και ο George Gaudy live στο An Club

Οι Empty Frame και ο George Gaudy live στο An Club

Δύο από τα καλύτερα και πιο πολυσυζητημένα σχήματα της Αθηναϊκής σκηνής συμπράττουν και καταλαμβάνουν

τον σκοτεινό και πάντα φιλόξενο χώρο του Anclub την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013. 


 
Οι Empty Frame μετά από τις ακουστικές τους περιπλανήσεις ξαναμπαίνουν στην πρίζα έτοιμοι για μια συναυλία διαφορετικής αισθητικής με συνεχείς εναλλαγές εικόνων και συναισθημάτων.


 
Κλασσικά όργανα , όπως τσέλο , βιολί πιάνο και ηλεκτρικές εξάρσεις συνθέτουν το μουσικό ηχόχρωμα της μπάντας που συνδυάζει μελαγχολικές στιγμές, αλλά και οργισμένα ξεσπάσματα απολύτως εναρμονισμένα με την τρέλα της εποχής που διανύουμε. Στο Αnclub θα ακούσουμε τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο «They think we areEskimos», αλλά και υλικό από την επόμενη δουλειά τους που είναι στα σκαριά.


 
Στη σκηνή ανεβαίνει πρώτα ο Gaudy ακροβατώντας μεταξύ σκοτεινών ήχων αλλά και… swing διάθεσης για να παρουσιάσει κομμάτια από τον πρώτο του δίσκο «Millionaire» και όχι μόνο.


 
O George Gaudy, κατά κόσμον Γιώργος Γουδής, ασχολήθηκε με το πιάνο από παιδί, αλλά η ουσιώδης σχέση του με τη μουσική άρχισε όταν κατέβασε μια παλιά ηλεκτρική κιθάρα του πατέρα του από το πατάρι και ήρθε σε επαφή με την "κατώτερη" μουσική.


 
Μετά από χρόνια πειραμάτων με διάφορα μουσικά όργανα και φτηνά κασετόφωνα, φοιτητικά πάρτι και επαγγελματικής ενασχόλησης με το τζαζ πιάνο και την ηλεκτρική κιθάρα, αποφάσισε να συγκεντρωθεί στο δικό του υλικό, κάνοντας τη σύνθεση , την ενορχήστρωση και την παραγωγή.
 
 

Σχετικές ειδήσεις
2 νέα digital singles του George Gaudy
21.10.2016 13:01
O George Gaudy επανασυστήνεται στο κοινό με 2 νέα digital singles, “Why (Oh why)” και “Mother”, που αναδεικνύουν μια νέα πλευρά της τραγουδοποιίας του, πιο ηλεκτρισμένη και άμεση, χωρίς να ξεχνάει τον ιδιοσυγκρασιακό και μελαγχολικό ήχο που τον ανέδειξε, αλλά και το ευρύ φάσμα των επιρροών του οι οποίες κυμαίνονται από την ψυχεδελική rock ως την jazz και από την τραγουδοποιία ως την κλασική μουσική.
Οι Empty Frame live στο Modu
17.10.2016 10:07
Έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής underground σκηνής, οι Empty Frame ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες και ξεκινούν το φετινό τους ταξίδι από το Modu, το νέο πολυχώρο της Αθήνας.
Ο George Gaudy live στο Faust
15.09.2016 13:12
O George Gaudy αναλαμβάνει τη σκηνή του Faust την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 με ανανεωμένο σχήμα και ευρύ φάσμα ήχου, που φτάνει από ατμόσφαιρες μέχρι neo soul, jazz στοιχεία έως και τις παρυφές της ψυχεδέλειας.
Οι Empty Frame live στο Death Disco
17.03.2016 09:59
Οι Empty Frame συμπληρώνουν δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην underground μουσική σκηνή και γιορτάζουν την ξεχωριστή τους πορεία με ένα ακόμη εκρηκτικό live στο πάντα φιλόξενο Death Disco.
George Gaudy and SUN στο Acoustic room του Bios
04.03.2016 12:55
O George Gaudy αναλαμβάνει το Acoustic Room για μία και μοναδική φορά την Τετάρτη 9 Μαρτίου.