Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Ζωή σαν παραμύθι, της Κωνσταντίνας Κατίνου στο Βρυσάκι

Ζωή σαν παραμύθι, της Κωνσταντίνας Κατίνου στο Βρυσάκι

Ο Χώρος Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι παρουσιάζει το έργο της Κωνσταντίνας Κατίνου «Ζωή σαν παραμύθι»…

από την Πέμπτη 7 έως την Κυριακή 31 Μαρτίου.

 

Στην εποχή της αποπνικτικής πραγματικότητας, το έργο αποτελεί μια απόπειρα να ανακαλυφθεί ξανά η χαμένη μαγεία του παραμυθιού. Μέσα από αυτή την αναζήτηση, η παράσταση υπόσχεται να παραμερίσει τις μαύρες πτυχές που περικυκλώνουν τη ζωή μας και να δώσει ένα γλυκό, προσωρινό τέλος στα βάσανα μας.


 
Ένα νεοελληνικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που θα σας ταξιδέψει σε ξεχασμένους συμβολισμούς και παντοτινές αλήθειες. Από την θεατρική ομάδα «whatEver» .


 

Συντελεστές:


Σκηνοθετική επιμέλεια / Σχεδιασμός φωτισμών : Bas Christ
Σκηνικά: Αλέξανδρος Λόγγος
Χορογραφίες: Αλίν Κόντζα
Κοστούμια: Ο Θίασος
Ηχητική επιμέλεια: Φώτης Δημητριάδης


 
Παίζουν:
Λία Γερακίτη,  Άντρια Μπαντή, Κωνσταντίνα Κατίνου.
 

Σχετικές ειδήσεις
At home at the zoo, του Edward Albee στο Θέατρο Αλκμήνη
05.01.2017 12:26
Το Θέατρο Αλκμήνη παρουσιάζει από τις 21 Ιανουαρίου 2017 το έργο του Edward Albee, At home at the zoo, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.
Φιλοκτήτης, του Γιάννη Ρίτσου για λίγες παραστάσεις στο Βρυσάκι
30.08.2016 13:49
Η Σίσσυ Παπαθανασίου συναντά τον Ένκε Φεζολλάρι και μας παρουσιάζουν τον Φιλοκτήτη του Γιάννη Ρίτσου: η παράσταση που παρουσιάστηκε στο «ELAIώNAS Festival 2016» και, στη συνέχεια, ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Βόλου και στο Bουκουρέστι στο UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, έρχεται στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: από τις 5 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 8 μόνο παραστάσεις.
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded): παράταση παραστάσεων στο Βρυσάκι
01.07.2016 10:45
Μέχρι τις 27 Ιουλίου, η Μπερνάρντα Άλμπα θα υποδέχεται το κοινό στο σπίτι της: η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επέστρεψε ανανεωμένη στο Βρυσάκι, Χώρο Τέχνης & Δράσης και –λόγως επιτυχίας- συνεχίζει και τον Ιούλιο: κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη.
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded) ξανά στο Βρυσάκι
20.05.2016 10:46
Η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επιστρέφει τον Ιούνιο στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα θα ανοίξει την πόρτα του για τον Ιούνιο, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη.

Follicle / Θύλαξ: Ένα οπτικοακουστικό παραμύθι στο Bios
06.05.2016 15:50
Το Bios παρουσιάζει από την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 ένα οπτικοακουστικό παραμύθι με τίτλο Follicle / Θύλαξ.