Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου

Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου

Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου γυρνάει τον κόσμο! Όπου «κόσμος» βέβαια βάλτε όλη την Ελλάδα! Η παράσταση που αιχμαλώτισε το παιδικό κοινό το χειμώνα στο Παιδικό Στέκι του Εθνικού Θεάτρου ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία .

Το σπουδαίο έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου ξεκίνησε να μαγεύει μικρούς και μεγάλους στις 20 Οκτωβρίου του περασμένου φθινόπωρου. Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου κέρδισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τις περιπέτειες δύο ξακουστών παραμυθάδων.

Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Μαυρογεωργίου, η επιμέλεια κίνησης της Αγγελικής Στελλάτου, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Μαργαρίτας Χατζηϊωάννου, η μουσική του Κώστα Γάκη, οι σπαθογραφίες του Θάνου Δερμάτη, οι φωτισμοί του Γιώργου Φακούρα, και το video art του Αλέξανδρο Μιστριώτη.
 
Παίζουν αλφαβητικά οι ηθοποιοί: Ηλέκτρα Γεννατά, Γεωργία Γεωργόνη, Γιώργος Γιαννακάκος, Ορφέας Ζαφειρόπουλος, Πάρις Λύκος, Νατάσσα Μαρματάκη, Στέργιος Νένες, Αλεξάνδρα Ούστα,  Νάντια Παπαθεοδώρου , Θοδωρής Πετρόπουλος, Μαίρη Σαουσοπούλου, Σωτήρης Τζεβελέκος, Θανάσης Χαλκιάς, Βάσια Χρήστου,  Στράτος Χρήστου.