Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Instant Composing - Διασυρμός - Το Αυτόματο, μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο Βυρσοδεψείο

Instant Composing - Διασυρμός - Το Αυτόματο, μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο Βυρσοδεψείο

Ο Τηλέμαχος Μούσας συνθέτει μουσική . Ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης διαβάζει από τον Διασυρμό (εκδ. Εστία), και

ο Θάνος Σταθόπουλος διαβάζει από το Αυτόματο (εκδ. Γαβριηλίδης) Ο Γιώργος Σπανός δίνει το tempo....

 

Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης: κείμενο
Θάνος Σταθόπουλος: κείμενο
Τηλέμαχος Μούσας: theremin, midi-electric guitar, musical saw, jaws harp , vibra....
Γιώργος Σπανός: τύμπανα, κρουστά..

 


Τηλέμαχος Μούσας

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης στο Agostini Music School και στο Ωδείο Φ. Νάκας από όπου πήρε υποτροφία για το Berklee College of Music.


Συμμετείχε στα group «Xaxakes», «Μπλε», «LoveLab», «Acetic Voice», «Medieval Death» κ.α.
Το 2001 δημιούργησε το «Τηλέμαχος Μούσας quartet» (MOUSSAS FARM) όπου παρουσιάζει συνθέσεις του, που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της jazz.


Έχει συνεργαστεί με τους :


Damo Suzuki, Blaine L. Reininger, Σαβίνα Γιαννάτου , Pamelia Kurstin, Γεωργία Συλλαίου, Lena Norin, Θάνο Ανεστόπουλο, Michel Hatzigeorgiou, Julia Kent, Missirli Ahmet, Μra Oma, Μαρία Βουμβάκη, Φένια Παπαδόδημα, Δ. Καμαρωτό, και άλλους μουσικούς.


Έχει συμπράξει επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως οι Chico Freeman, Sheila Jordan, Jerome Rothenberg και έχει ανοίξει συναυλίες των Anouar Brahem, Nouvele Vague, Brendan Perry(Dead Can Dance), Ozric Tendacles, Manhattan Vibes κ.α.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Evolution: 4 Years Anniversary @ Βυρσοδεψείο
12.08.2016 13:17
Η Evolution, έχοντας θεσπίσει τα υψηλότερα κριτήρια στο χώρο της διασκέδασης και της μουσικής, επανέρχεται στο προσκήνιο για πολλοστή φορά με ένα πάρτυ –θεσμό, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο φημισμένο πλέον “Βυρσοδεψείο”.
Circle από το Alex Drakos Trio στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
31.05.2016 10:36
Το Alex Drakos Trio παρουσιάζει στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ την μουσική παράσταση CIRCLE, όπου ο ήχος συνθέτει μία ιστορία που αφηγείται τα στάδια εσωτερικής αναζήτησης του ανθρώπου και αντιπροσωπεύει τον κύκλο συναισθημάτων του. 
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.
Stonebringer, Black Hat Bones & Instant Boner live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
26.04.2016 13:31
Περνώντας από το Eightball στη Θεσσαλονίκη στις 12 Μαΐου και το An Club στην Αθήνα στις 28 Μαΐου 2016, οι Stonebringer, Black Hat Bones και Instant Boner ρίχνουν αυλαία σε μια πολυτάραχη και πλούσια συναυλιακή χρονιά, με τον τρόπο που της αρμόζει.
Οι Κουμπάροι - Βασίλης Τσιτσάνης και Γιάννης Παπαϊωάννου: μια μουσική παράσταση στο Ίλιον Plus
16.02.2016 10:58
Μια ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τη ζωή και το έργο των σπουδαίων συνθετών Βασίλη Τσιτσάνη και Γιάννη Παπαϊωάννου, θα παρουσιαστεί για τρεις βραδιές στη μουσική σκηνή “ΙΛΙΟΝ plus’’, τις Δευτέρες 22, 29 Φεβρουαρίου και 7 Μαρτίου 2016.