Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Μάρτιος 2013: Μήνας παρουσίασης εκδοτικής δραστηριότητας Ιδρύματος Γουλανδρή, στον Ιανό

Μάρτιος 2013: Μήνας παρουσίασης εκδοτικής δραστηριότητας Ιδρύματος Γουλανδρή, στον Ιανό

Στο πλαίσιο των εκδοτικών του δράσεων, το Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή,…

… παρουσιάζει για πρώτη φορά το σύνολο της εκδοτικής του δραστηριότητας στα βιβλιοπωλεία IANOS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για ένα μήνα.


Έτσι, όλο το Μάρτιο, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βρεί όλο τον ενεργό κατάλογο των βιβλίων που έχει εκδώσει το Ίδρυμα τα τελευταία 30 χρόνια με αφορμή τις σημαντικές εικαστικές εκθέσεις που έχει διοργανώσει στο Μουσείο Σύγχρονης τέχνης στην Άνδρο, παρουσιάζοντας κάθε φορά σπουδαίους έλληνες και ξένους καλλιτέχνες .  Όλα τα βιβλία θα διατίθενται σε προνομιακές τιμές με εκπτώσεις 30, 50 και 70% από την αρχική τους τιμή.


Οι εκδόσεις του Ιδρύματος Β. & Ε. Γουλανδρή, ξεχωρίζουν για την επιμέλεια και την καλλιτεχνική τους ποιότητα . Άρτια σχεδιασμένες, οι εκδόσεις - κατάλογοι των εκάστοτε εκθέσεων έχουν στόχο να συστήσουν στο κοινό καλλιτέχνες και κινήματα που σφράγισαν την παγκόσμια ιστορία της σύγχρονης τέχνης, και περιλαμβάνουν εκτός από τα έργα της κάθε έκθεσης, σημαντικά κείμενα ελλήνων και ξένων μελετητών καθώς και πλούσιο φωτογραφικό και αρχειακό υλικό, τις περισσότερες φορές ανέκδοτο. Ο μήνας παρουσίασης της εκδοτικής δραστηριότητας του Ιδρύματος είναι μια πρόταση που εγκαινιάζεται φέτος και θα επαναλαμβάνεται κάθε άνοιξη.

Σχετικές ειδήσεις
Μήνας προσφορών στις εκδόσεις του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης
16.01.2017 10:44
Διαρκής μέριμνα του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης είναι να κάνει γνωστό το εκδοτικό του έργο στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό. Γι’ αυτό το λόγο και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, ο Φεβρουάριος είναι μήνας προσφορών και μεγάλων εκπτώσεων στο σύνολο των εκδόσεών μας.
Ο Γιάννης Ευσταθιάδης στον Ιανό
03.01.2017 12:17
Οι εκδόσεις Μελάνι και ο Ιanos παρουσιάζουν το βιβλίο με τίτλο Kλεινόν. Μυθιστορίες για την Αθήνα του Γιάννη Ευσταθιάδη στις 10 Ιανουαρίου 2017 στον Ιανό.
Έγκλημα και κρίση: γραφές και μεταγραφές της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας
23.11.2016 12:20
Τι είναι η αστυνομική λογοτεχνία; Πρωτεϊκό λογοτεχνικό είδος που προσαρμόζεται στον καιρό με τον καλύτερο τρόπο ή κατεξοχήν δείγμα της μαζικής λογοτεχνίας-παραλογοτεχνίας; Υψηλής ποιότητας κοινωνική, πολιτική, λαϊκή λογοτεχνία ή τυποποιημένο εμπορικό προϊόν της εκδοτικής βιομηχανίας;
Νοέμβριος 2016: Μήνας σύγχρονης ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας στον Ιανό
31.10.2016 13:22
Τα Βιβλιοπωλεία Ιανός και η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων μας καλούν όλον τον Νοέμβριο να έρθουμε πιο κοντά με την σύγχρονη ελληνική αστυνομική λογοτεχνία!
Παρουσίαση φωτογραφικού λευκώματος Alphabet στον Ιανό
11.07.2016 10:32
Η Έλλη Τσάτσου παρουσιάζει πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον ΙΑΝΟ το φωτογραφικό της λεύκωμα με τίτλο Alphabet την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.