Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Berlinale in Athens

Berlinale in Athens
Ιχ λίμπεντιχ Βερολίνο! Το περίφημο ανοιξιάτικο φεστιβάλ κινηματογράφου προβάλλεται - σε τρεις σκοτεινές αίθουσες της Αθήνας - για τρίτη συνεχή χρονιά.

χ λίμπεντιχ Βερολίνο! Το περίφημο ανοιξιάτικο φεστιβάλ κινηματογράφου προβάλλεται- σε τρεις σκοτεινές αίθουσες της Αθήνας- για τρίτη συνεχή χρονιά.


Ποπ κορν, ανθρακούχα αναψυκτικά και το χέρι της/του αγαπημένης/ου. Προσοχή μόνο, μη θορυβείτε! Διότι οι Γερμανοί είναι στρατιωτάκια σωστά, ακόμα και όταν αφορά τη διασκέδαση σε κλειστή σκοτεινή αίθουσα. Για τρίτη συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ που μπερδεύει ελαφρώς τη γλώσσα και που υμνεί την σύγχρονη Μητρόπολη, το Βερολίνο, προβάλλεται ήδη στη χώρα μας. Το Berlinale in Athens βόλιουμ 3, κουβαλά αρκετή λάμψη που φυσικά προέρχεται από αυτόφωτους σταρ της τάξεως της Τζένιφερ Λόπεζ, του Αντόνιο Μπαντέρας, της Σάρον Στόουν, του Τίμοθι Χάτον, του γκουρού της μόδας Υβ σεν Λοράν. Το φετινό πρόγραμμα , ικανοποιεί κάθε απαιτητικό ή απλά κουλ σινεφίλ: βωβός κινηματογράφος με ζωντανή μουσική , αφιέρωμα στον Αρθουρ Πεν με προβολές όπως το Μπόνι και Κλάιντ, ταινίες από απομακρυσμένα μέρη του κόσμου, παιδικές ταινίες, event, πάρτι και πάνω απ’ όλα αυτούσιο το avant-garde βερολινέζικο πνεύμα... Ολοι και όλα πρωταγωνιστούν στο πολύ φωταγωγημένο, ανοιξιάτικο φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας που θα μας αφήσει χρόνο στις 26 Απριλίου. Η Berlinale φιλοξενείται σε τέσσερις κεντρικές αίθουσες (Αστυ, Δαναός 1 & 2, Μικρόκοσμος) και αναστατώνει τις ορέξεις μας για τέχνη μιας και θα προβληθούν και αφιερώματα σε γκουρμέ ταινίες με σεφ να μαγειρεύουν αμέσως μετά την προβολή! Berlinale ich liebe dich!


INFO
Για περισσότερες πληροφορίες για το Berlinale,
www.berlinaleinathens.gr και στο τηλ.: 210 7298944

Σχετικές ειδήσεις
Σκοτεινές Ψυχές, του Francesco Munzi
11.08.2016 14:07
Η ταινία Σκοτεινές Ψυχές (ANIME NERE) του Francesco Munzi θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 18 Αυγούστου 2016.
Οι ταινίες της εβδομάδας στις αίθουσες του ΦΚΘ
23.03.2016 12:49
Οι ταινίες που προβάλλονται αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα, 24 με 30 Μαρτίου 2016, στις αίθουσες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι οι εξής
Οι ταινίες της εβδομάδας στις αίθουσες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
20.01.2016 12:06
Οι ταινίες της εβδομάδας 21 έως 27 Ιανουαρίου 2016 που θα προβάλλονται στις αίθουσες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι Η επιστροφή, Δεσμοί αίματος, Το μεγάλο σορτάρισμα και Brooklyn.
Lab Project Award: Το νέο βραβείο του Eurimages στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 2016!
15.12.2015 15:31
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με χαρά ανακοινώνει πως επιλέχθηκε απ΄ το Eurimages, για να απονέμει στο τμήμα Works in Progress της Αγοράς ένα νέο βραβείο που θα χρηματοδοτεί παραγωγές πρωτοποριακού χαρακτήρα έως και 50.000 ευρώ. Το νέο βραβείο, με τίτλο Lab Project Award, έχει την υψηλότερη χρηματοδότηση από όλα τα βραβεία που δίνει ήδη το Ταμείο για ταινίες σε ανάπτυξη. Να σημειωθεί ότι το βραβείο θα απονεμηθεί για πρώτη φορά στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τον Νοέμβριο του 2016.
Athens Film Lab: Η Αθήνα μέσα από επτά ταινίες μικρού μήκους στο Δαναό!
14.12.2015 16:15
To Athens Film Lab, το παράλληλο τμήμα κινηματογραφικής δημιουργίας που εγκαινίασε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, ολοκληρώνεται με την ειδική προβολή των επτά ταινιών μικρού μήκους με θέμα την Αθήνα, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ 1, με ελεύθερη είσοδο (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας).