Η επιτυχημένη παράσταση του έργου του Νίκου Βασιλειάδη «Ο συμβολαιογράφος» σε σκηνοθεσία Γιώργου …

Καραμίχου με την Υρώ Μανέ επανέρχεται στο θέατρο «Εν Αθήναις» από τις 4 Μαρτίου 2013.

Η εταιρεία «Texnis» δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Φέτος -μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε για δυο συνεχείς χρονιές σε θέατρα της Αθήνας – αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε την τραγική κωμωδία του Νίκου Βασιλειάδη «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ» με την Υρώ Μανέ, σε θεατρική διασκευή της Εμμανουέλας Αλεξίου και του Γιώργου Καραμίχου και σκηνοθεσία του Γιώργου Καραμίχου.

Μια παράσταση, απολογία και εξομολόγηση μαζί. Μια απλή πράξη Ερασμία. Μια γυναίκα με πάθος. Σε λάθος χώρο και λάθος χρόνο. Σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδος, η Ερασμία, μια χήρα εγκλωβισμένη σε ένα περίπτερο και στα ήθη της μικρής κοινωνίας, οδηγείται στην απουσία. Το τριχωτόν της παρειάς της υποδηλώνει τη θέρμη της, αλλά για την πολίχνη όπου ζει, μια χήρα είναι απλώς μια μεταχειρισμένη. Χωρίς δικαιώματα.

Αντίδοτο στη φαντασίωσή της, τα κολοκυθάκια. Και ο νοών…νοείτω.  Το κακό όμως δεν αργεί να γίνει. Ο πειρασμός εμφανίζεται. Και είναι κοντός, αλλά με προσόντα. Κι η Ερασμία πώς να πάει κόντρα στη λίμπιντο;
Θύτης και θύμα μαζί, επιθυμεί το απαγορευμένον. Κι όταν τολμά να το προκαλέσει, η τιμωρία άμεση. Ο λόγος είναι συμβόλαιο και το υπεσχημένον οφείλει να τηρηθεί.

ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΡΑΣΜΙΑΣ: Η ΥΡΩ ΜΑΝΕ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Θεατρική διασκευή: Εμμανουέλα Αλεξίου- Γιώργος Καραμίχος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Καραμίχος
Σχεδιασμός φωτισμών: Μιχάλης Μπούρης
Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα
Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Νανούρης
Τραγούδι παράστασης: Κώστας Λειβαδάς
Το τραγούδι ερμηνεύει η Υρώ ΜανέΒοηθός Σκηνοθέτη : Βιργινία Κυπριώτη
Φωτογραφία : George AlexandrakisArt Work : Amarildo TopalisΠαραγωγός: Γιάννης Μακρίδης
Παραγωγή : TEXNIS