Ένα αστέρι της jazz, ο Arturo Sandoval και η μαγική τρομπέτα του κάνουν στάση στην Αθήνα για δύο μοναδικές συναυλίες στο Gazarte 

στις 22 και 23 Φεβρουαρίου. Αν έχετε πάθος για την μουσική, τότε μη χάσετε έναν αληθινό βιρτουόζο που θέλει να μοιραστεί μαζί με το κοινό του το δικό του μεγάλο πάθος για την jazz!

Η εμπειρία ενός live με τον Arturo Sandoval ξεπερνά κάθε προσδοκία! Και τα βραβεία που τον ακολουθούν επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Εννέα Grammy, ένα Emmy και άλλα έξι Billboard Awards, μία χρυσή συλλογή! Ένας μεγάλος ερμηνευτής, ένας έξοχος συνθέτης και τρομπετίστας με καταγωγή από την Κούβα, που εναρμονίζει με μοναδικό τρόπο στη μουσική του ήχους της jazz και της  afroCuban. Έχοντας συμπληρώσει ήδη πάνω από 3 δεκαετίες στη δισκογραφία, συνεχίζει να εμπλουτίζει το παλμαρέ του με live εμφανίσεις στις πιο φημισμένες μουσικές σκηνές του κόσμου αλλά και με παγκόσμιες περιοδείες, ενώ συχνές είναι οι συναυλίες του με κορυφαίες συμφωνικές ορχήστρες από όλο τον κόσμο. Επιφανείς μαέστροι και  συνθέτες υποκλίνονται στο ταλέντο και την δεξιοτεχνία του.

Όπως είναι φυσικό ένας μεγάλος μουσικός είχε εξίσου μεγάλους δασκάλους. Μέντορας του ήταν ο μεγάλος Dizzy Gillespie ενώ δέχτηκε επιρροές από θρυλικούς ερμηνευτές της jazz όπως οι Charlie Parker και Clifford Brown. Στον Dizzy Gillespie όμως είναι αφιερωμένο το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο Dear Diz (Every Day I Think of You), με διασκευές σε πασίγνωστα κομμάτια του Gillespie και με συμμετοχές σπουδαίων μουσικών όπως οι Gary Burton, Bob Mintzer, Eddie Daniels και πολλοί άλλοι.

Κλείνουμε από τώρα το ραντεβού μας με τον Arturo Sandoval στο Gazarte με την αγωνία που δημιουργεί η προσμονή της συνάντησης με έναν πολύτιμο φίλο. Ο Arturo Sandoval θα μας περιμένει δύο βράδια εκεί και θα είναι πολύ κοντά μας, να μας χαρίσει απλόχερα τη λάμψη της μουσικής του και της μοναδικής τέχνης.