Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

1ο Athens Jazz Guitar Summit στο Half Note Jazz Club

1ο Athens Jazz Guitar Summit στο Half Note Jazz Club

Το 1ο ATHENS JAZZ GUITAR SUMMIT είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στο HALF NOTE Jazz Club την Πέμπτη …

28 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 1 Μαρτίου.


Στο κιθαριστικό αυτό διήμερο θα εμφανισθούν έξι από τους καλύτερους τζάζ κιθαρίστες  και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει και να δεί από κοντά τρείς κιθαρίστες την βραδυά, ο καθ’ένας με το δικό του στίγμα και στυλ, πλαισιωμένους από τους εξαίρετους μουσικούς του τρίο του Δημήτρη Καλαντζή, ενώ στο τέλος κάθε βραδιάς θα ακολουθήσει jamming με όλους τους κιθαρίστες επί σκηνής.

 

Την παρουσίαση αυτές τις δύο βραδιές θα κάνει ο γνωστός μουσικός παραγωγός της ΕΡΑ (3ο πρόγραμμα ,  Kosmos 93,6, ΕΡΑ 5) Πανταζής Τσάρας, ενώ τιμώμενο πρόσωπο αυτού του 1ου ATHENS JAZZ GUITAR SUMMIT θα είναι  ο κιθαρίστας Τίτος Καλλίρης, που έχει σημαδέψει με το παίξιμο του, τον ήχο των πρώτων jazz και κινηματογραφικών παραγωγών.

 

ΠΕΜΠΤΗ 28 Φεβρουαρίου
Θοδωρής Κότσυφας
Απόστολος Λεβεντόπουλος
Γιάννης Λουκάτος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 Μαρτίου
Νίκος Τερζάκης
Τάκης Μπαρμπέρης
Μάκης Αμπλιανίτης

Τους συνοδεύουν:
Δημήτρης Καλαντζής: Piano
Περικλής Τριβόλης: Bass
Σπύρος Παναγιωτόπουλος: Drums

 

 

Θοδωρής Κότσυφας, Απόστολος Λεβεντόπουλος, Γιάννης Λουκάτος, Νίκος Τερζάκης, Τάκης Μπαρμπέρης, Μάκης Αμπλιανίτης
 

 

Σχετικές ειδήσεις
17ο Athens Technopolis Jazz Festival: Διαγωνισμός για την ελληνική συμμετοχή
07.02.2017 10:02
Ένα από τα σημαντικότερα και μακροβιότερα φεστιβάλ της Αθήνας, το Athens Technopolis Jazz Festival, επιστρέφει με πολλή μουσική και παράλληλες δραστηριότητες για πέντε ολόκληρες ημέρες.
16 Λόγοι για να πας στο 16ο Athens Technopolis Jazz Festival!
24.05.2016 12:39
Το 16ο Athens Technopolis Jazz Festival ξεκινά στην Τεχνόπολη την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και μας προσκαλεί να απολαύσουμε ένα πενθήμερο με jazz μουσικές από όλο τον κόσμο.
16th Athens Technopolis Jazz Festival: Το πρόγραμμα
12.05.2016 11:32
H Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το 16ο Athens Technopolis Jazz Festival, από τις 25 έως τις 29 Μαΐου, έπειτα από την επιτυχημένη περσινή επετειακή διοργάνωσή του.
Guitar Act Festival στο Beton7
28.04.2016 10:05
Το Guitar Act Festival παρουσιάζει στον θεατρικό χώρο του Beton 7, τέσσερις σημαντικούς κιθαρίστες της jazz και δημιουργικής μουσικής που δραστηριοποιούνται στην αθηναϊκή μουσική σκηνή.
16ο Athens Technopolis Jazz Festival: Διαγωνισμός για την ανάδειξη ελληνικής συμμετοχής
07.03.2016 13:38
Ένα από τα σημαντικότερα και μακροβιότερα φεστιβάλ της Αθήνας, το Athens Technopolis Jazz Festival, μετά από την επιτυχημένη επετειακή διοργάνωση της προηγούμενης χρονιάς, επιστρέφει με πολλή μουσική και παράλληλες δραστηριότητες για πέντε ολόκληρες ημέρες.