Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Το τελευταίο live του Kinky Kong!

Το τελευταίο live του Kinky Kong!
Με Situation Conga, Acte Vide και Suku κλείνει τη φετινή συναυλιακή του χρονιά στο Kinky Kong. Το τελευταίο live είναι στις 11 Ιουλίου.

Τρία εγχώρια Conceptual Art - Jam σχήματα ανεβαίνουν στην ιδιαίτερη σκηνή του Kinky Kong και μαζί με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού μας εύχονται καλό καλοκαίρι, δίνοντας ραντεβού για τον χειμώνα, φυσικά με special live και πάλι.

Στη σκηνή στις 11 Ιουλίου θα ανέβουν οι La Situation Conga, ένα αυτοσυντηρούμενο σχέδιο χωρίς συγκεκριμένο σκοπό. Το σχέδιο είναι αυτοσχέδιο. Τα μέλη, τα όργανα , και οι ήχοι εναλλάσσονται
κατά περίσταση (www.myspace.com/lasituationconga, www.weneed.gr/musicians/la-situation-conga).

Αλλά και οι Αcte Vide, τα μέλη των οποίων είναι δύο, ένα, ή κανένα.  Φτιάχνουν ήχους μαζί και ξεχωριστά, από κοντά ή από μακριά, συγχρονισμένοι ή εκτός χρόνου. Παίζουν με λάπτοπ και πιάνο όταν υπάρχουν, κι όταν δεν υπάρχουν καταφεύγουν σε ό,τι μπορούν να βρούν (www.myspace.com/actevide).

Και έπειτα οι suku, δηλαδή η su και o ku, οι οποίοι κάποτε βρέθηκαν σε ένα όμορφο σπίτι με μικρά δωμάτια και πολλές σελίδες. Ο καφές χύθηκε στα χέρια τους και άρχισαν να ηχογραφούν τους λυγμούς. Τα ελάσματα τους έκοψαν τα νύχια και τα δάχτυλα. Mάζεψαν το αίμα πριν γίνει σκόνη. Το πιάνο ακουγόταν στο βάθος ατάραχο. Τζτινκζτ. Άλλαξαν παπούτσια, αλλά όχι συνήθειες. Eυτυχώς είχαν ο ένας τον άλλο… (www.myspace.com/sukuloveyou).

Μετά από αυτά τα τόσο ποιητικά λόγια, μην χάσετε τη μουσική τους διάσταση στο Kinky Kong!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δώρος Δημοσθένους live στη Ρότα
20.12.2016 15:05
Μετά από απαίτηση του κοινού και για να μην σπάμε τις παραδόσεις o Δώρος Δημοσθένους έρχεται για ένα τελευταίο εορταστικό Live στην Ρότα, δύο μέρες πριν την έλευση των Χριστουγέννων για να ευχηθούμε χρόνια πολλά και να αποχαιρετήσουμε την χρονιά που φεύγει.
Johnie Thin Trio live στο After Dark
08.07.2016 12:49
Σέρνοντας τα πόδια σε μια φλεγόμενη πρωτεύουσα, τί είναι καλύτερο: μια ακόμα μπύρα στα κλεφτά ή το τελευταίο στεγασμένο λάιβ για φέτο;
Η Μαρία Λατσίνου live στο Κελάρι Athenaeum
16.05.2016 10:49
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της η Μαρία Λατσίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Τελευταίο live της για αυτή τη σαιζόν, πριν αρχίσει τις εμφανίσεις της εκτός Αθηνών για το καλοκαίρι, την Κυριακή 22 Μαΐου στο Κελάρι Athenaeum, στο Θησείο.
…Your Pop-Rock Party…: Οι Polis live στο Faust
11.05.2016 13:56
Το τελευταίο live των POLIS στο Faust για τη φετινή σεζόν δεν χάνεται με τίποτα, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016.
Ημισκούμπρια - 20th Anniversary Live στο Fuzz Club
23.03.2016 11:34
Τα Ημισκούμπρια συνεχίζουν την παράδοση των επετειακών συναυλιών, γιορτάζοντας την ολοκλήρωση της δεύτερης δεκαετίας, με τέταρτο και τελευταίο σταθμό την Αθήνα.