O πολυχώρος Booze Cooperativa και η εταιρεία μουσικών παραγωγών Stadium Events παρουσιάζουν στο Αθηναϊκό

κοινό από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου και για κάθε Πέμπτη τη μουσική μπάντα Disconnected. Το live θα ξεκινάει στις 10μ.μ. και θα πραγματοποιείται στο Booze upstairs, Κολοκοτρώνη 57, με ελεύθερη είσοδο.

Οι Disconnected είναι μια πενταμελής μπάντα αξιόλογων νεαρών μουσικών με φρεσκάδα, πάθος και δύναμη! Στοιχεία που τους ξεχωρίζουν και τους χαρακτηρίζουν άλλωστε και στις ζωντανές τους εμφανίσεις, οι οποίες γίνονται όλο και πιο πυκνές. Η ενασχόλησή τους  με τη μουσική ξεκινάει από τα παιδικά τους χρόνια. Ακολούθησαν διάφοροι πειραματισμοί και μεμονωμένες, μεταξύ τους, συνεργασίες και κάποια στιγμή οι δρόμοι τους, λόγω των σπουδών τους, χωρίζουν, αλλά ευτυχώς μόνο για λίγο.

Το 2010 ξεκινούν με τη σημερινή σύσταση:

Στέφανος Κατής (φωνητικά),
Χάρης Κατής (κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά),
Νίκος Σωτηρόπουλος (κιθάρα),
Άρης Στρούμπος (μπάσο),
Μάκης Κολαϊτης (τύμπανα)

Κινούνται στο χώρο της alternative rock σκηνής και διαθέτουν δύο εξαιρετικές φωνές με πολλές εναλλαγές και όμορφα μουσικά “δεσίματα”.

Παίζουν διασκευές όπου τόσο η επιλογή των τραγουδιών, όσο και η εκτέλεσή τους, σου αφήνουν μια γλυκιά αίσθηση και χαρά ότι ακούς τα τραγούδια που αγαπάς από μια μπάντα ικανή, με χάρισμα στις διασκευές. Η έκπληξη ωστόσο ήλθε στις δικές τους συνθέσεις που δημιούργησαν αίσθηση στη rock μουσική σκηνή. 

Οι Disconnected έχουν ήδη δημιουργήσει φανατικό κοινό που τους ακολουθεί σε κάθε εμφάνισης τους και με τα προγραμματισμένα live κάθε Πέμπτη στο Booze upstairs, στοχεύουμε αφενός να τους απολαύσει πολύ μεγαλύτερο κοινό και αφετέρου η μπάντα να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την καταξίωσή της.