Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Disconnected στο Booze Cooperativa

Οι Disconnected στο Booze Cooperativa

O πολυχώρος Booze Cooperativa και η εταιρεία μουσικών παραγωγών Stadium Events παρουσιάζουν στο Αθηναϊκό

κοινό από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου και για κάθε Πέμπτη τη μουσική μπάντα Disconnected. Το live θα ξεκινάει στις 10μ.μ. και θα πραγματοποιείται στο Booze upstairs, Κολοκοτρώνη 57, με ελεύθερη είσοδο.

 


Οι Disconnected είναι μια πενταμελής μπάντα αξιόλογων νεαρών μουσικών με φρεσκάδα, πάθος και δύναμη! Στοιχεία που τους ξεχωρίζουν και τους χαρακτηρίζουν άλλωστε και στις ζωντανές τους εμφανίσεις, οι οποίες γίνονται όλο και πιο πυκνές. Η ενασχόλησή τους  με τη μουσική ξεκινάει από τα παιδικά τους χρόνια. Ακολούθησαν διάφοροι πειραματισμοί και μεμονωμένες, μεταξύ τους, συνεργασίες και κάποια στιγμή οι δρόμοι τους, λόγω των σπουδών τους, χωρίζουν, αλλά ευτυχώς μόνο για λίγο.

 

Το 2010 ξεκινούν με τη σημερινή σύσταση:


Στέφανος Κατής (φωνητικά),
Χάρης Κατής (κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά),
Νίκος Σωτηρόπουλος (κιθάρα),
Άρης Στρούμπος (μπάσο),
Μάκης Κολαϊτης (τύμπανα)

 

Κινούνται στο χώρο της alternative rock σκηνής και διαθέτουν δύο εξαιρετικές φωνές με πολλές εναλλαγές και όμορφα μουσικά "δεσίματα".

 

Παίζουν διασκευές όπου τόσο η επιλογή των τραγουδιών, όσο και η εκτέλεσή τους, σου αφήνουν μια γλυκιά αίσθηση και χαρά ότι ακούς τα τραγούδια που αγαπάς από μια μπάντα ικανή, με χάρισμα στις διασκευές. Η έκπληξη ωστόσο ήλθε στις δικές τους συνθέσεις που δημιούργησαν αίσθηση στη rock μουσική σκηνή

 

Οι Disconnected έχουν ήδη δημιουργήσει φανατικό κοινό που τους ακολουθεί σε κάθε εμφάνισης τους και με τα προγραμματισμένα live κάθε Πέμπτη στο Booze upstairs, στοχεύουμε αφενός να τους απολαύσει πολύ μεγαλύτερο κοινό και αφετέρου η μπάντα να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την καταξίωσή της.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι FroOts SaLaD live στο Booze Cooperativa
21.02.2017 13:51
Την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου και ώρα 22:00 στο Booze Cooperativa θα απολαύσουμε ζωντανά την πιο groovy μουσική μπάντα, τους FroOts SaLaD, που θα μας ξεσηκώσει.
Οι Lost Bodies unplugged στο Booze Cooperativa
16.01.2017 14:53
Οι Lost Bodies θα εμφανιστούν ζωντανά στο Booze Cooperativa την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, σε μία ακουστική συναυλία εφ’ όλης της ύλης, με τη Σοφία Λαμπροπούλου στο punk / κανονάκι.
Dialogue in Monologue, από τους Τηλέμαχο Μούσα και Παντελή Μάκκα στο Booze Cooperativa
09.12.2016 10:45
Ο συνθέτης, πολυοργανίστας Τηλέμαχος Μούσας και ο εικαστικός, video artist Παντελής Μάκκας θα βρεθούν για μία και μόνο live audio video performance στο χώρο του Booze Cooperativa.
Ο Jan Spisak των Dilemma live στο Booze
19.05.2016 12:19
Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στις 21.30 στο Booze :Cooperativa και με ελεύθερη είσοδο σας καλούμε όλους να απολαύσετε μια μοναδική εμφάνιση του Σλοβάκου καλλιτέχνη Jan Spisak.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου live στο Ίλιον plus
18.04.2016 09:58
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια ανά την Ελλάδα συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών. Αυτή τη φορά επιστρέφει στην Αθήνα και στο ΙΛΙΟΝ plus, το νέο συναυλιακό στέκι στο κέντρο της πόλης.