Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Polygrains and Big Fat Lips, στη Knot Gallery

Polygrains and Big Fat Lips, στη Knot Gallery

H KnoΤmusic παρουσιάζει τους Polygrains και τους Big Fat Lips για μια μουσική βραδιά

… την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013, στις 21.00.


Polygrains
Ο Βασίλης Μοσχάς είναι ο Polygrains. Zει και κάνει μουσική στο Λονδίνο τα τελευταία 8 χρόνια  Αφού τελείωσε τις σπουδές του το 2008 στο London College of Music, άρχισε να ηχογραφεί και να κάνει λαιβ. Τα τελευταία χρόνια έχει παίξει στο Λονδίνο με Nosaj Thing, Bullion, Bear in Heaven, Millionyoung, Oh No Ono, κλπ. Έχει επίσης συμμετάσχει φωνητικά στο άλμπουμ "Iris" του Tom Trago στην Rush Hour.
Η μουσική του είναι βασισμένη σε samples, loops, και πολλά φωνητικά, λίγη κιθάρα,keyboards, μικρά όργανα , effects και ό,τι άλλα μπορεί να συνταιριάξει στο μίγμα...


Big Fat Lips
Ο Νίκος Μαρδάκης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1976. Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Big Fat Lips και υπό τον τίτλο "Lemon Kiss" κυκλοφόρησε το 2008 την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του, μέσω του internet label «Memoryformat».
Ως Big Fat Lips έχει εμφανιστεί σε πολλούς συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα (Knot Gallery, An, Bios, Τεχνόπολη , 6 D.o.g.s. κ.α.) ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες μουσικούς. Υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων Mono.tone και Fortrans. Εξακολουθεί να είναι ενεργό μέλος του ποπ συγκροτήματος Sick Boys Connection και του αυτοσχεδιαστικού σχήματος La Situation Conga, ενώ παράλληλα συμμετέχει στο σχήμα της Etten με πληθώρα συναυλιών στην Αθήνα και στο εξωτερικό.

Σχετικές ειδήσεις
Πράξεις για 5 από το Ventus Ensemble στις Άλλες Παράλληλες
06.02.2017 16:40
Την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου το σύνολο Ventus Ensemble συμμετέχει στις Άλλες Παράλληλες του Πόρτα με μια ξεχωριστή συναυλία δωματίου στην οποία θα παρουσιαστούν τα κουιντέτα για πνευστά και πιάνο των Μότσαρτ και Μπετόβεν, ενώ παρεμβάλλεται το κουιντέτο ξύλινων πνευστών Sing! (2011) του Κορνήλιου Σελαμσή.
Μουσική με ταμπεραμέντο από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
25.01.2017 13:49
«Μουσική με ταμπεραμέντο» είναι ο εύγλωττος τίτλος της συναυλίας που δίνει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου (20.30) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του διακεκριμένου-για τις ερμηνείες καθώς και για την πλούσια δισκογραφία του- Γερμανού αρχιμουσικού Φρανκ Μπέερμαν (και όχι του Τζανκάρλο Αντρέττα που για προσωπικούς λόγους ανέβαλε την παρουσία του στο πόντιουμ της Ορχήστρας).
Ο Λεωνίδας Σαραντόπουλος και ο Δημήτρης Βερδίνογλου live στο Beton 7
13.01.2017 13:50
To Beton7 παρουσιάζει το Jazz Live του Λεωνίδα Σαραντόπουλου (φλάουτο) και του Δημήτρη Βερδίνογλου (πιάνο). Οι δύο μουσικοί γνωρίζονται από το 2004 από την κοινή τους φοίτηση στο Ιόνιο Παν/μιο ενώ έχουν συμμετάσχει μαζί σε πολλές συναυλίες και μουσικά project σε όλη την Ελλάδα.
Λοξή γραμμή, μουσική παράσταση σε 3 μέρη με τη Δανάη Παναγιωτοπούλου στο ΚΕΤ
07.12.2016 11:46
Η Δανάη Παναγιωτοπούλου παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, για πρώτη φορά έναν καινούριο κύκλο τραγουδιών με τίτλο Εφτά παιδικά τραγούδια για το μικρό εμφύλιο, γραμμένα την τελευταία τριετία.
Perahia Plays Beethoven, με την Aκαδημία του Αγίου Μαρτίνου των Αγρών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
29.11.2016 14:56
Perahia Plays Beethoven. Αυτός είναι ο τίτλος του προγράμματος, αποκλειστικά με έργα Μπετόβεν, το οποίο παρουσιάζει ο Μάρρεϋ Περάια (πιάνο, μουσική διεύθυνση) στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Παρίσι, με μία από τις καλύτερες ίσως ορχήστρες δωματίου διεθνώς, την Ακαδημία του Αγίου Μαρτίνου των Αγρών.