Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ηλίας Καρελλάς συναντά τους Burger Project στο νησί των Κατεργαραίων

Ο Ηλίας Καρελλάς συναντά τους Burger Project στο νησί των Κατεργαραίων

Μια από τις πιο επιτυχημένες και ξεκαρδιστικές κωμωδίες που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο...

Σεπτέμβριο στο πρωτοπόρο φεστιβάλ Karagiozis Music Project1 για ενήλικο κοινό, επιστρέφει στη σκηνή του Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων).


 

Από τις 7 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη έως 28 Μαρτίου 2013 το πλήρωμα των εκρηκτικών Burger Project συμπλέει σε φουρτουνιασμένες θάλασσες με καπετάνιο τον Καραγκιόζη του γνωστού σκιοπαίκτη Ηλία Καρελλά και μας παρουσιάζουν «Το νησί των Κατεργαραίων», μια σύγχρονη παράσταση θεάτρου σκιών βασισμένη στην παλιά παραδοσιακή κωμωδία με τίτλο «Το ναυάγιο του Μπαρμπαγιώργου» ή «Ο Καραγκιόζης στη χώρα των Κατεργαραίων», που καταγράφηκε από τον Σωτήρη Σπαθάρη το 1955 και ανέβηκε στο μπερντέ και άλλων πολλών καλών Καραγκιοζοπαικτών. Με αφορμή την συνάντησή τους, o Ηλίας Καρελλάς και το μουσικό σχήμα Burger Project διασκεύασαν την κλασσική κωμωδία με σύγχρονη ματιά και σάτιρα της επικαιρότητας. Στην παράσταση ακούγονται πολλές γνωστές και αγαπημένες μουσικές διασκευές των Burger αλλά και διασκευασμένες μελωδίες του παραδοσιακού θεάτρου σκιών.

 


«Γελωτοθεραπείαν έως δακρύων, αντίδοτον εις την κρίσιν»!

Σχετικές ειδήσεις
Μύτη, του Νικολάι Γκόγκολ από τους Patari Project στο Θέατρο Πόρτα
05.01.2017 16:54
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης “Πιάνω Παπούτσι Πάνω στο Πιάνο”, οι Patari Project επιστρέφουν από τις 30 Ιανουαρίου στο ΠΟΡΤΑ με μια παράσταση για ενηλίκους, εμπνευσμένη από το διήγημα του Νικολάι Γκόγκολ η Μύτη.
Το νησί των σκλάβων, του Μαριβώ στο Θέατρο Κωφών Ελλάδος
23.12.2016 10:56
Το Θέατρο Κωφών Ελλάδος παρουσιάζει από τις 20 Ιανουαρίου 2017 το έργο του Μαριβώ, Το νησί των σκλάβων.
Φιλοκτήτης, του Γιάννη Ρίτσου για λίγες παραστάσεις στο Βρυσάκι
30.08.2016 13:49
Η Σίσσυ Παπαθανασίου συναντά τον Ένκε Φεζολλάρι και μας παρουσιάζουν τον Φιλοκτήτη του Γιάννη Ρίτσου: η παράσταση που παρουσιάστηκε στο «ELAIώNAS Festival 2016» και, στη συνέχεια, ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Βόλου και στο Bουκουρέστι στο UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, έρχεται στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: από τις 5 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 8 μόνο παραστάσεις.
Σχεδόν σαράντα του Γιώργου Χατζηπαύλου στο 2ο Avaton International Comedy Festival
06.06.2016 14:30
Η παράσταση "Σχεδόν σαράντα" παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σαν work in progress στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας του θεάτρου Άβατον. Σκέψεις, ιδέες, κείμενα μπήκαν σε σειρά τον Ιούνιο του 2015. Ένα χρόνο μετά επιστρέφει ολοκληρωμένο στο 2ο Φεστιβάλ κωμωδίας την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016.
Το ελεύθερο ζευγάρι επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα
01.03.2016 13:32
Το «Ελεύθερο ζευγάρι» των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε -ύστερα από τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη- επιστρέφει στο Τσάι στη Σαχάρα, από τις 11 Μαρτίου 2016.