Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Οι Chromatic Sequence live στο Six Dogs

Οι Chromatic Sequence live στο Six Dogs

Οι Chromatic Sequence ανεβαίνουν στη σκηνή του Six Dogs. Το σχήμα που από το 2007 έμαθε στο αθηναικό κοινό

πως μπορεί να συνδυαστεί το trip-hop, η electronika και τα softsynths με μια μικρή σύχγρονη ορχήστρα δωματίου (πιάνο, βιολί , βιόλα, βιολοντσέλο, φλάουτο, τύμπανα, φωνή) θα μας μεταφέρει σε μια σκοτεινή, industrial ατμόσφαιρα λουσμένη στο φως που εκλύεται από τις παρτιτούρες και τις νότες .


Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013


Οι συναυλίες των Chromatic Sequence διακρίνονται από τον αισθητισμό και την άρτια τεχνική των συντελεστών (όλοι τους μουσικοί με αξιοσημείωτη θητεία σε ορχήστρες και κλασικά σύνολα) που δε διστάζουν να συνδράμουν στο συν-θετικό όραμα του συνθέτη/ιδρυτή των CS Γιώργου Στεφανακίδη. 


 
Το αποτέλεσμα είναι ένα μαγικό μουσικό ταξίδι ανάμεσα σε κομμάτια με ονειρικές μελωδίες και απόκοσμα σκληρά beats.

 

Οι Chromatic Sequence είναι:

Γιώργος Στεφανακίδης: μουσική , στίχοι, κιθάρα, laptop, concept
Μαρία Λαβράνου: φλάουτο
Χρίστος Σερενές: πιάνο
Σταματέλλα Σπίνουλα: βιολί
Αντώνης Μανιάς: βιόλα
Μαρίνα Κολοβού: βιολοντέλο
Δημήτρης Μποσινάκος: τύμπανα
Μαίρη Στεφανακίδη: τραγούδι
Δημήτρης Καρπούζας: sound engineer
 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
23.05.2016 13:59
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στο πλαίσιο των συναυλιών Μουσικοί περίπατοι στα μουσεία V, επισκέπτεται τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, για μία συναυλία.
Μουσικοί περίπατοι από την ΚΟΑ σε μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ
19.05.2016 12:31
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΚΟΑ) εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, στο πλαίσιο της δράσης «Μουσικοί Περίπατοι στα Μουσεία», οργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων σε μουσεία του Δικτύου ΠΙΟΠ.
Playground Theory & Lia Hide live στο Six Dogs
13.04.2016 11:50
Οι Playground Theory εμφανίζονται στο Six Dogs στην καλύτερη στιγμή τους, με το πρόσφατο άλμπουμ τους “Connect The Dots” να συζητιέται ιδιαιτέρως θετικά από το μουσικό τύπο και το μουσικόφιλο κοινό αλλά και τα τραγούδια “Little Things” , “Rain”, “All that could have been” και τη διασκευή τους στο ζακυνθινό «Φυλακίσια» (“Prison Song” ) να ακούγονται από το ραδιόφωνο.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».