Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Αφιέρωμα στις Εκδόσεις Ψυχογιός, στον Ιανό

Αφιέρωμα στις Εκδόσεις Ψυχογιός, στον Ιανό

Ο Ιανός θα φιλοξενήσει αφιέρωμα στις Εκδόσεις Ψυχογιός, στο πλαίσιο του Κύκλου εκδηλώσεων με τίτλο…

… «Οι εκδότες και η ιστορία τους. Το παρόν και το μέλλον», τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, στις 20.00.


Ο Γιάννης Μπασκόζος θα συνομιλήσει με τον Θάνο Ψυχογιό για τις ομώνυμες εκδόσεις και την πορεία των σχεδόν 35 χρόνων στο χώρο του βιβλίου. Μαζί του θα βρίσκεται η 2η γενιά των Εκδόσεων Ψυχογιός: Χάρης, Νίκος & Πένυ.


Οι Εκδόσεις Ψυχογιός είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, σύµφωνα µε την έκδοση του «Fortune». Είναι ο εκδοτικός οίκος των μεγάλων επιτυχιών του Χάρι Πότερ , του Ουμπέρτο Έκο και του Χαρούκι Μουρακάμι αλλά και των γυναικών συγγραφέων της «συναισθηματικής λογοτεχνίας», όπως η Λένα Μαντά και η Πασχαλία Τραυλού. Τη χρονιά που μας πέρασε επεκτάθηκε και στην Τουρκία και συνεχίζει, εν μέσω κρίσης, να κάνει επενδυτικά σχέδια.

Σχετικές ειδήσεις
Η Τέσυ Μπάιλα στον Ιανό
27.05.2016 09:46
Το Βιβλιοπωλείο Ιανός και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Τέσυς Μπάιλα, Άγριες Θάλασσες, στον χώρο του café την Τρίτη 31 Μαΐου 2016.
Θ. Ρακόπουλος & Κ. Γιαλένιος για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη
08.04.2016 10:09
Στο πλαίσιο των συναντήσεων για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη 2016 από το Περιοδικό Κλεψύδρα & το Έναστρον Βιβλιοκαφέ το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των Υποψήφιων Θοδωρή Ρακόπουλου, για το βιβλίο του «νυχτερίδα στην τσέπη» εκδόσεις Νεφέλη και Κυριάκου Γιαλένιου, για το βιβλίο του «Μόνο τα νεκρά ψάρια ακολουθούν το ρεύμα» εκδόσεις Ψυχογιός.
Αφιέρωμα στον Αλέξη Πανσέληνο
07.04.2016 12:08
O Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Συναντήσεις με συγγραφείς» σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον Αλέξη Πανσέληνο την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016, στο βιβλιοπωλείο Ianos.
Ο Δημήτρης Στεφανάκης & ο Πέτρος Τατσόπουλος συζητούν για
16.03.2016 09:50
Ο Δημήτρης Στεφανάκης ξεκινάει στον ΙΑΝΟ, τον κύκλο συζητήσεων με τίτλο «Η λογοτεχνία σού αλλάζει τη ζωή». Μέσα από το βιβλίο του Πώς η λογοτεχνία σού αλλάζει τη ζωή εκδ. Ψυχογιός, ο συγγραφέας θα εξετάσει με το κοινό και με διαφορετικούς κάθε φορά συνομιλητές, διάφορα κεφάλαια του βιβλίου.
Δημήτρης Στεφανάκης & Μίμης Ανδρουλάκης συζητούν για
10.03.2016 10:27
Ο Δημήτρης Στεφανάκης ξεκινάει στον ΙΑΝΟ, τον κύκλο συζητήσεων με τίτλο «Η λογοτεχνία σού αλλάζει τη ζωή». Μέσα από το βιβλίο του Πώς η λογοτεχνία σού αλλάζει τη ζωή εκδ. Ψυχογιός, ο συγγραφέας θα εξετάσει με το κοινό και με διαφορετικούς κάθε φορά συνομιλητές, διάφορα κεφάλαια του βιβλίου. ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ