Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ούτε μια νότα, αγάπη μου: Η ομάδα bijoux de kant στο metamatic: taf

Ούτε μια νότα, αγάπη μου: Η ομάδα bijoux de kant στο metamatic: taf

Το metamatic:taf έχει τη χαρά να παρουσιάσει στο χώρο του, την παράσταση της bijoux de kant «ούτε μια νότα, αγάπη μου» …

στις 27 και 28 Φεβρουαρίου.

 

Η bijoux de kant αναλαμβάνει για τα επόμενα δύο χρόνια την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια του metamatic: taf. Η σύμπραξη αυτή εγκαινιάζεται με την παράσταση «oύτε μια νότα, αγάπη μου», μια ιδέα εμπνευσμένη από τις μουσικές και τα τραγούδια της bijoux de kant.

 

Μουσική: Κώστας Δαλακούρας
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σκουρλέτης
Κείμενα: Ειρήνη Σουργιαδάκη & Ναπολέων Λαπαθιώτης
Φωτογραφίες: Πάνος Μιχαήλ
Ερμηνεύουν: Λένα Δροσάκη, Ιούλιος Τζιάτας
Τραγουδούν: Μαρίσα Αθητάκη, Θεμιστοκλής Καρποδίνης, Δημήτρης Πασσάς, Κατερίνα Σκλεπέτα & Σαμψών Φύτρος

 

 

Σχετικά με τη bijoux de kant


Η bijoux de kant δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2010. Μέλη της είναι ο εικαστικός και σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης, ο μουσικός Κώστας Δαλακούρας, ο ιστορικός τέχνης, επιμελητής και καλλιτέχνης Αλέξιος Παπαζαχαρίας, ο κοινωνιολόγος Άρης Ασπρούλης, η ποιήτρια και συγγραφέας Ειρήνη Σουργιαδάκη και ο Κωνσταντίνος Σκουρλέτης (ΑΣΚΤ). Έχει παρουσιάσει τις παραστάσεις Είσαι σκοπός και γύρω σου χορεύουν τσοπανόσκυλα, Lautréamont/Maldoror - εγκώμιο μιας μεταμόρφωσης, Spiritus, Ex Libris, Werther - ένα εγκώμιο των δακρύων, Χρώματα και το μουσικό project Graveyard Café band, έχει διοργανώσει και επιμεληθεί τις ομαδικές εκθέσεις recording actions και 7th song for Maldoror και εκδίδει το fanzine bdk.

Σχετικές ειδήσεις
Η ομάδα «ΚωμωΔίνω» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.02.2017 11:34
Η θεατρική ομάδα «ΚωμωΔίνω» παρουσιάζει 3 Μουσικές Νύχτες Κωμωδίας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage, τις Κυριακές 5 – 12 – 19 Μαρτίου 2017.
αμάραντα, μια κωμωδία της bijoux de kant στο Faust
25.11.2016 14:37
Η bijoux de kant παρουσιάζει στο Faust την κωμωδια α μ ά ρ α ν τ α, σε κείμενα Παύλου Μάτεσι και Γλυκερίας Μπασδέκη και παραγωγή του Faust.
Ο γείτονάς μου Ναπολέων Λαπαθιώτης, στο bijoux de kant hood
25.10.2016 11:15
Η bijoux de kant παρουσιάζει την παράσταση Ο γείτονάς μου Ναπολέων Λαπαθιώτης, βασισμένη σε κείμενα των Γιώργου Ιωάννου και Ναπολέοντα Λαπαθιώτη.
Περί Φύσεως, του Μιχάλη Βιρβιδάκη από την Βijoux de kant στο Black Box
13.05.2016 13:23
Η Bijoux de kant παρουσιάζει στο Θέατρο Black Box στη Θεσσαλονίκη, το έργο του Μιχάλη Βιρβιδάκη, Περί Φύσεως, για 5 μόνο παραστάσεις, από τις 18 έως τις 22 Μαΐου 2016.
Motel, της Ειρήνη Ρουμελιωτάκη στο metamatic:taf
03.03.2016 11:44
Με τον τίτλο «Motel» παρουσιάζεται από την Πέμπτη 10 Μαρτίου το πιο πρόσφατο έργο της Ειρήνης Ρουμελιωτάκη στο metamatic:taf.