Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Χαράματα και κονταυγές στον Μωριά: Συναυλία στην Αυλαία

Χαράματα και κονταυγές στον Μωριά: Συναυλία στην Αυλαία

Η μουσική σκηνή Αυλαία παρουσιάζει τη συναυλία «Χαράματα και κονταυγές στον Μωριά» την Παρασκευή …

22 Φεβρουαρίου 2013.


Οι συντελεστές της συναυλίας αναφέρουν σχετικά:
 

«Ένα Απριλιάτικο δειλινό, στους πρόποδες του Υμηττού μαζευτήκαμε μια παρέα και μέσα από την κουβέντα και τις θύμισες για τα παλιά και περασμένα, αρχινίσαμε να παίζουμε και να τραγουδάμε...και μας άρεσε!

 


Όλα αυτά που από τότε τραγουδήσαμε και ζήσαμε θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας στις 22 Φλεβάρη στην Αυλαία γύρω στις 22.00.


Ελάτε, λοιπόν, να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο τότε που τα τραγούδια βγαίναν από την ψυχή αλλά και μιλάγαν σ’ αυτήν, που μίλαγαν για τη χαρά και τον πόνο, τον έρωτα και την αγάπη, το γάμο και την ξενιτιά. Ελάτε να πάμε πίσω στο γνωστό αλλά και άγνωστο Μωριά με σπάνια τραγούδια και μουσικές από τον Κώστα Παυλόπουλο, την Κατερίνα Παπαδοπούλου, τον Περικλή Παπαπετρόπουλο και το Χάρη Λαμπράκη».

Σχετικές ειδήσεις
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Τεχνόπολη
08.09.2016 10:48
Εξαιτίας της χτεσινής βροχής, τεχνικές δυσκολίες και συνεχείς διακοπές στον ήχο δεν επέτρεψαν την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας του Γιάννη Χαρούλη.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία μαγική συναυλία στη Δήλο
09.08.2016 10:10
Μια εξαιρετικά μαγευτική συναυλία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Μύκονο -και τα γύρω νησιά- στις 22 Αυγούστου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει το δειλινό μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για αυτό τον μοναδικό και μαγικό τόπο.
Τα τραγούδια της αγάπης, από τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
11.02.2016 11:22
Σε μία ατμοσφαιρική μουσική βραδιά, που εξυμνεί την αγάπη και τον έρωτα, καλεί το κοινό ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με τη συναυλία της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων «Τα τραγούδια της αγάπης», που παρουσιάζει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο Πολιτιστικό του Κέντρο «Μελίνα».
Επιπλέον συναυλία για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.02.2016 16:42
Πέντε sold out και 6η συναυλία της Άλκηστης! Μετά την τεράστια ζήτηση και για την πέμπτη συναυλία της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ευχαριστεί το κοινό και προσθέτει ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ, τελευταία συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου!