Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Χαράματα και κονταυγές στον Μωριά: Συναυλία στην Αυλαία

Χαράματα και κονταυγές στον Μωριά: Συναυλία στην Αυλαία

Η μουσική σκηνή Αυλαία παρουσιάζει τη συναυλία «Χαράματα και κονταυγές στον Μωριά» την Παρασκευή …

22 Φεβρουαρίου 2013.


Οι συντελεστές της συναυλίας αναφέρουν σχετικά:
 

«Ένα Απριλιάτικο δειλινό, στους πρόποδες του Υμηττού μαζευτήκαμε μια παρέα και μέσα από την κουβέντα και τις θύμισες για τα παλιά και περασμένα, αρχινίσαμε να παίζουμε και να τραγουδάμε...και μας άρεσε!

 


Όλα αυτά που από τότε τραγουδήσαμε και ζήσαμε θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας στις 22 Φλεβάρη στην Αυλαία γύρω στις 22.00.


Ελάτε, λοιπόν, να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο τότε που τα τραγούδια βγαίναν από την ψυχή αλλά και μιλάγαν σ’ αυτήν, που μίλαγαν για τη χαρά και τον πόνο, τον έρωτα και την αγάπη, το γάμο και την ξενιτιά. Ελάτε να πάμε πίσω στο γνωστό αλλά και άγνωστο Μωριά με σπάνια τραγούδια και μουσικές από τον Κώστα Παυλόπουλο, την Κατερίνα Παπαδοπούλου, τον Περικλή Παπαπετρόπουλο και το Χάρη Λαμπράκη».

Σχετικές ειδήσεις
Τα «Βρανδεμβούργια» του Μπαχ, από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής
07.02.2017 14:20
Διευρύνοντας τον Κύκλο Παλαιά Μουσική, το Μέγαρο διοργανώνει φέτος ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ. Η αυλαία ανοίγει τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 8:30 το βράδυ με τη συναυλία των Μουσικών της Καμεράτα–Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, που θα ερμηνεύσουν σε όργανα εποχής υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου ένα από τα πιο αγαπημένα έργα όλων των εποχών, τα Βρανδεμβούργια κοντσέρτα.
Ερωτικό βαλς: συναυλία με της Στέλλα Γαδέδη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.01.2017 14:46
Η Στέλλα Γαδέδη έρχεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για να μας ταξιδέψει με μουσικές, χρώματα και ρυθμικές ελευθερίες ερμηνεύοντας έργα για φλάουτο και παρουσιάζοντας μια επιλογή από τις πρόσφατες δικές της μουσικές συνθέσεις και τραγούδια.
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Τεχνόπολη
08.09.2016 10:48
Εξαιτίας της χτεσινής βροχής, τεχνικές δυσκολίες και συνεχείς διακοπές στον ήχο δεν επέτρεψαν την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας του Γιάννη Χαρούλη.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία μαγική συναυλία στη Δήλο
09.08.2016 10:10
Μια εξαιρετικά μαγευτική συναυλία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Μύκονο -και τα γύρω νησιά- στις 22 Αυγούστου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει το δειλινό μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για αυτό τον μοναδικό και μαγικό τόπο.