Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

The Watson Twins - Fire Songs

The Watson Twins - Fire Songs
Οι δίδυμες αδελφές Watson κυκλοφορούν επιτέλους το πρώτο τους άλμπουμ για την ιστορική Vanguard με τίτλο Fire Songs.

Έχοντας κερδίσει φίλους από ετερόκλητους χώρους, από το εναλλακτικό μέχρι το country ακροατήριο, οι γοητευτικές Chandra και Leigh Watson, μετά τη συνεργασία τους με την Jenny Lewis των Rilo Kiley στο περίφημο Rabbit Fur Coat και τη συμμετοχή τους στο soundtrack του Grey\'s Anatomy, επιχειρούν μια βαθιά βουτιά μέσα στα νερά της country, του gospel, των blues και της soul αλλά και της indie-pop.

Με ένα ζεστό άλμπουμ πολλαπλής ανάγνωσης και εγγυημένης απόλαυσης, από αυτά που δε λένε να ξεκολλήσουν από το αόρατο jukebox του μυαλού μας.

Μιά παραγωγή των Russell Pollard και J Soda (Sebadoh, Earlimart, Folk Implosion).

Μπορείτε να τους ακούσετε αλλά και να μάθετε νέα τους στην προσωπική σελίδα τους στο myspace: http://www.myspace.com/thewatsontwins.

Σχετικές ειδήσεις
Blue & Lonesome: Νέο άλμπουμ από τους Rolling Stones!
07.10.2016 13:07
Στις 2 Δεκεμβρίου 2016 οι Rolling Stones κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ μετά από μία ολόκληρη δεκαετία.
Απόστολος Ρίζος: καλοκαιρινή περιοδεία με νέο άλμπουμ
08.07.2016 16:11
Ο Απόστολος Ρίζος έχοντας στις αποσκευές του το νέο προσωπικό του album με τίτλο ‘6’, περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Songs of Love and Sorrow, της Κυβέλης Καστοριάδη και του Ορέστη Καλαμπαλίκη στο Λόφο του Στρέφη
07.07.2016 11:57
Οι Μουσικές Δευτέρες στον Στρέφη φιλοξενούν την Κυβέλη Καστοριάδη και τον Ορέστη Καλαμπαλίκη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη συναυλία «Songs of Love and Sorrow».
Country Music Showdown @ Ρυθμός Stage
12.05.2016 12:33
Οι Greekcowboys and Country Girls, θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στη γνωστή μουσική σκηνή Ρυθμός Stage το πάρτι τους “Country Music Showdown”.
Country music “meets” The Blues στον Ειλισσό
28.04.2016 12:13
Country music “meets” The Blues. Μια μουσική παράσταση όπου συναντιούνται δύο είδη μουσικής του Αμερικάνικου Νότου, έρχεται στον Ειλισσό στις 6 Μαΐου 2016.