Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Οι Γιάννης Κασσέτας και Γιώργος Σπανός παρουσιάζουν το Jungle of Illusions στο Zp87

Οι Γιάννης Κασσέτας και Γιώργος Σπανός παρουσιάζουν το Jungle of Illusions στο Zp87

Το γνωστό πλέον αβαντ γκαρντ ντουέτο Κασέτας (σαξόφωνο) – Σπανός (ντραμς-κρουστά) που άφησε

έντονο το στίγμα του στα συναυλιακά δρώμενα της Αθήνας τα προηγούμενα δύο χρόνια, επανέρχεται στην πρώτη του εμφάνιση μετά από μήνες. Οι εμφανίσεις τους ποια δεν θα είναι και τόσο συχνές μιας και ο Σπανός κατοικεί πλέον στη Νέα Υόρκη.

 

Η πρώτη εμφάνιση αυτής της νέας περιόδου του ντουέτου θα γίνει στον, εκπληκτικά κατάλληλο για την περίσταση, νέο χώρο Zp87, όπου οι μουσικοί θα έχουν την ευκαιρία να αυτοσχεδιάσουν με έμπνευση και προσήλωση…

 

Το άλμπουμ τους του 2011 Jungle of Illusions (Puzzlemusik) θα διανέμεται από την Άνοιξη στην Αμερική από την Νεοϋορκέζικη εταιρία Blue Truflle music!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιάννης Σπανός για την πανσέληνο του Αυγούστου στο Χάραμα
12.08.2016 13:43
Ο Γιάννης Σπανός, ο κορυφαίος συνθέτης του «Νέου Κύματος», μας ταξιδεύει την Πέμπτη 18 Αυγούστου στο θερινό Χάραμα στις αξέχαστες επιτυχίες του, με συντροφιά το πιάνο του και το φώς της Αυγουστιάτικής πανσέληνου.
Tribute to the Masters Eddie Harris & Grover Washington: Ο Γιάννης Κασέτας στο Τρένο στο Ρουφ
06.05.2016 12:58
O γνωστός σαξοφωνίστας Γιάννης Κασέτας επιστρέφει την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στο Τρένο στο Ρουφ για ένα ακόμη αφιέρωμα σε μεγάλες μορφές της τζαζ.
Ο Γιάννης Κασέτας σ' ένα αφιέρωμα στους Jimmy Hendrix και Stevie Wonder στο Afrikana
01.04.2016 15:27
Ο Γιάννης Κασέτας παρουσιάζει στο Afrikana ένα αφιέρωμα στον Jimmy Hendrix και τον Stevie Wonder.
The Sound of Color: Καλεσμένοι οι Guido de Flaviis και Γιάννης Νοταράς στο ΚΕΤ
09.02.2016 14:12
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην τέταρτη αυτή παράσταση προσκεκλημένοι είναι ο Guido de Flaviis (σαξόφωνο), ο Γιάννης Νοταράς (drums) και η Com.odd.or στα visuals.
Η Sazman Orkestar live στο six d.o.g.s
22.01.2016 14:28
Η Sazman Orkestar μας προσκαλεί σε ένα πανηγύρι βαλκανικών χρωμάτων και συμπράττει με τρεις ξεχωριστούς δεξιοτέχνες μουσικούς. Ο Γιάννης Δίσκος (κλαρίνο, σαξόφωνο) των Imam Baildi, ο Γιώργος Τσιατσιούλης (ακκορντεόν) και ο Νίκος Μήλας (βιολί) μας χαρίζουν ήχο χάλκινο, αίσθηση swing και άρωμα Ανατολής για μία μοναδική βραδυά στη σκηνή του six d.o.g.s την Πεμπτη 28 Ιανουαρίου, στις 21.30.