Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Γιάννης Κασσέτας και Γιώργος Σπανός παρουσιάζουν το Jungle of Illusions στο Zp87

Οι Γιάννης Κασσέτας και Γιώργος Σπανός παρουσιάζουν το Jungle of Illusions στο Zp87

Το γνωστό πλέον αβαντ γκαρντ ντουέτο Κασέτας (σαξόφωνο) – Σπανός (ντραμς-κρουστά) που άφησε

έντονο το στίγμα του στα συναυλιακά δρώμενα της Αθήνας τα προηγούμενα δύο χρόνια, επανέρχεται στην πρώτη του εμφάνιση μετά από μήνες. Οι εμφανίσεις τους ποια δεν θα είναι και τόσο συχνές μιας και ο Σπανός κατοικεί πλέον στη Νέα Υόρκη.

 

Η πρώτη εμφάνιση αυτής της νέας περιόδου του ντουέτου θα γίνει στον, εκπληκτικά κατάλληλο για την περίσταση, νέο χώρο Zp87, όπου οι μουσικοί θα έχουν την ευκαιρία να αυτοσχεδιάσουν με έμπνευση και προσήλωση…

 

Το άλμπουμ τους του 2011 Jungle of Illusions (Puzzlemusik) θα διανέμεται από την Άνοιξη στην Αμερική από την Νεοϋορκέζικη εταιρία Blue Truflle music!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Κατσαρός στον Ιανό
14.02.2017 14:19
Ο Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνό του και την ορχήστρα του ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για πρώτη φορά, για να μας ταξιδέψει με τη μουσική του από το μιούζικαλ στο λαϊκό τραγούδι.
Ο Γιάννης Σπανός για την πανσέληνο του Αυγούστου στο Χάραμα
12.08.2016 13:43
Ο Γιάννης Σπανός, ο κορυφαίος συνθέτης του «Νέου Κύματος», μας ταξιδεύει την Πέμπτη 18 Αυγούστου στο θερινό Χάραμα στις αξέχαστες επιτυχίες του, με συντροφιά το πιάνο του και το φώς της Αυγουστιάτικής πανσέληνου.
Η Έλλη Πασπαλά σε μία συναυλία για το Athens Pride
09.05.2016 13:00
To Athens Pride με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί σε μια συναυλία για την ενίσχυση της διοργάνωσής του, με την τραγουδίστρια Έλλη Πασπαλά και τους μουσικούς David Lynch (σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά) και Τάκη Φαραζή (πιάνο).
Tribute to the Masters Eddie Harris & Grover Washington: Ο Γιάννης Κασέτας στο Τρένο στο Ρουφ
06.05.2016 12:58
O γνωστός σαξοφωνίστας Γιάννης Κασέτας επιστρέφει την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στο Τρένο στο Ρουφ για ένα ακόμη αφιέρωμα σε μεγάλες μορφές της τζαζ.
Ο Γιάννης Κασέτας σ' ένα αφιέρωμα στους Jimmy Hendrix και Stevie Wonder στο Afrikana
01.04.2016 15:27
Ο Γιάννης Κασέτας παρουσιάζει στο Afrikana ένα αφιέρωμα στον Jimmy Hendrix και τον Stevie Wonder.