Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Μπάμπης Παπαδόπουλος Ακούστικ σετ στο Six Dogs

Μπάμπης Παπαδόπουλος Ακούστικ σετ στο Six Dogs

Το Six Dogs παρουσιάζει τον Μπάμπη Παπαδόπουλο σε ένα ακούστικ σετ με τίτλο «Σκηνές… απ’τη …

Σπηλιά του Δράκου» τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013.

 


Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος διαγράφοντας μια μουσική τροχιά που περνάει από τις Τρύπες, τη Λοξή Φάλαγγα (το συγκρότημα που συνόδευε τον Ν. Παπάζογλου), τους Χειμερινούς Κολυμβητές, τους Λαϊκεδέλικα & τον Θ. Παπακωνσταντίνου , παρουσιάζει ένα καθαρά ακουστικό σχήμα που αποτελείται από εξαίρετους μουσικούς σαν τον Φ. Σιώτα στη βιόλα, τον Μ. Βρέττα στο βιολί , τον Δ. Μακρή στο κοντραμπάσο και τον Δ. Βλαχομήτρο στο μπουζούκι.

 

Μαζί, αφηγούνται «Σκηνές... απ' τη Σπηλιά του Δράκου», διασκευές ρεμπέτικων τραγουδιών του '30 κι άλλες μουσικές ιστορίες με μια σύγχρονη ματιά, αποτέλεσμα του συνδυασμού του ηχοχρώματος της λαϊκής μουσικής, της σύγχρονης αρμονίας και των avant garde-jazz αυτοσχεδιασμών.

 

Σχετικές ειδήσεις
Λ. Παπαδόπουλος, Γ. Μηλιώκας, Ν. Ζιώγαλας και Γ. Γιοκαρίνης ξανά μαζί στο Κύτταρο
10.02.2017 17:36
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης θα βρεθούν ξανά μαζί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, στη σκηνή του Κυττάρου!
Ο
31.01.2017 16:09
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και παρουσιάζουν το τεράστιο έργο του δημιουργού από μια καινούρια σκοπιά. Ένα αμιγώς ακουστικό πρόγραμμα με τον Λάκη Παπαδόπουλο στην πιο λόγια εκδοχή του. Με πολλά τραγούδια κι εξίσου περισσότερα λόγια!
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος για τρεις συναυλίες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
06.10.2016 14:57
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα ακουστικό ταξίδι με αποσπάσματα από όλη την προσωπική δισκογραφική πορεία του. Μαζί του στη σκηνή θα είναι οι ξεχωριστοί μουσικοί του «Acoustic Set», οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον Πόνο Είν' η Χαρά Μες στη Χαρά Είν' ο Πόνος» (puzzlemusik & B-otherside Records).
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος live στο Ίλιον Plus
07.03.2016 13:33
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος κατεβαίνει για δεύτερη φορά φέτος στην Αθήνα στο Ίλιον Plus για ένα ακουστικό ταξίδι με αποσπάσματα από την προσωπική δισκογραφική του πορεία.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Νίκος Ζιώγαλας live στο Κύτταρο
22.02.2016 17:01
Ο Λάκης Πάπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Νίκος Ζιώγαλας μαζί στη σκηνή του Κυττάρου, για μια μοναδική βραδιά παρέα με τραγουδάρες, χαρακτηριστικές ερμηνείες, χαβαλέ αλλά και τροφή για σκέψη...