Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Camper Van Beethoven, best of

Camper Van Beethoven, best of
Για πρώτη φορά κυκλοφορεί μία συλλογή με τα καλύτερα κομμάτια του θρυλικού γκρουπ των \'80ς των Camper Van Beethoven, με τίτλο Popular Songs of Great Enduring Strength And Beauty.

Για πρώτη φορά κυκλοφορεί μία συλλογή με τα καλύτερα κομμάτια του θρυλικού γκρουπ των \'80ς των Camper Van Beethoven, με τίτλο Popular Songs of Great Enduring Strength And Beauty.

Από το \"Take the Skinheads Bowling\" και τα άλλα tex mex, ska, folk punk classics των πρώτων άλμπουμ του στα acid rock και τα πρωτο-alternative pop αριστουργήματα του φινάλε της πρώτης περιόδου τους.
 
Μια ανθολογία σχολαστικά επιμελημένη από τους ίδιους τους  ξανασχηματισμένους, CVB, η οποία αποκαλύπτει πόσο μπροστά από την εποχή τους κινήθηκαν, προλαβαίνοντας όλες τις πρόσφατες gypsy-punk, folk και americana αναθεωρήσεις και αναμειγνύοντας το αμερικάνικο εναλλακτικό rock με τη σουρεαλιστική ελαφρότητα που διακρίνει πολλά από τα σύγχρονα αριστουργήματα του.
 
Οι CVB ξανά-ηχογράφησαν τα 5 τραγούδια που είχαν ήδη κυκλοφορήσει από την προηγούμενη εταιρία τους τη Virgin, που ήθελαν να συμπεριλάβουν στη συλλογή. Τα οποία είναι τόσο πιστά, ώστε ακούγονται σαν τέλεια πλαστογράφηση.

Σχετικές ειδήσεις
Beethoven up to date: Συναυλία της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων
12.05.2016 12:07
Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Aula της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΑΣΟΝ) υπό την διεύθυνση του Παύλου Σεργίου θα παρουσιάσει τα έργα Λεονόρα III, 3ο κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα και 5η συμφωνία, του μεγάλου δημιουργού Beethoven.
L.v.Beethoven - 4 Σονάτες για πιάνο: Ρεσιτάλ της Μαρίας Ευστρατιάδη στο Ωδείο Αθηνών
06.05.2016 13:43
Η καταξιωμένη σολίστ Μαρία Ευστρατιάδη επέλεξε να ερμηνεύσει 4 σονάτες του Μπετόβεν, οι οποίες διατρέχουν χρονικά όλες τις περιόδους της συλλογής, σε ένα ρεσιτάλ πιάνου τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 στην αίθουσα Άρης Γαρουφαλής του Ωδείου Αθηνών.
Κονσέρτο Beethoven και Chopin με τον Μιχαήλ Tagkas στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
27.01.2016 11:16
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί σε ένα κονσέρτο με έργα Beethoven και Chopin με τον Μιχαήλ Tagkas την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016.
Eroica του Beethoven με την MSO of Athens στο Ίδρυμα Κακογιάννης
09.12.2015 12:14
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών παρουσίαζουν την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ώρα 21:00, την Ηρωική Συμφωνία του Μπετόβεν, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών της Ορχήστρας με τίτλο «Focus on».
«Beethoven: Υπό το σεληνόφως, έργα για πιάνο» με τη Λευκή Καρποδίνη στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη
02.12.2015 13:33
Η διακεκριμένη πιανίστρια Λευκή Καρποδίνη, μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο της ρεσιτάλ με έργα Chopin και Debussy, επιστρέφει στο Ίδρυμα Θεοχαράκη την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, με ένα αφιέρωμα στον Beethoven, παρουσιάζοντας έργα από διαφορετικές περιόδους της ζωής του συνθέτη.