Το An Club παρουσιάζει τους Nomads (συναυλία και official DJ Set) για μια μοναδική βραδιά…

… το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013.

Διαθέσιμα ήδη τα εκπτωτικά εισιτήρια THE NOMADS (-20%): σημαντική έκπτωση σε ανέργους, στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους, πολύτεκνους, φοιτητές: έλα στο Drugstore (μόνο εδώ, σε κανένα άλλο σημείο προπώλησης) με την αντίστοιχη κάρτα ή το έγγραφο σε ισχύ και πάρε εισιτήριο για την εκρηκτική συναυλία των The Nomads με έκπτωση 20%, αντί για 20 ευρώ δηλαδή κατέβαλε μόνο 16. Τα εκπτωτικά εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μόνο στην προπώληση (όχι στο ταμείο την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης) και μόνο στο Drugstore (Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69).

Οι «πατεράδες» των The Hellacopters & The Hives, το συγκρότημα από το οποίο ξεκίνησαν όλα στο Garage-Punk, αυτοί που μοιράστηκαν τη σκηνή με τον Roky Erickson έρχονται στην Αθήνα για μία εκρηκτική συναυλία αλλά κι ένα επίσημο σούπερ-ντούπερ DJ Set με το ολοκαίνουριο αριστουργηματικό Solna να αποτελεί το καλύτερο άλμπουμ της 30χρονης καριέρας τους:

– The Nomads Official DJ Set – After Show Party: οι Nomads αυτοπροσπωπως στα decks του Drugstore! Επίσης, συναντούν τους οπαδούς και υπογράφουν βινίλια, CDs κλπ. Το Σάββατο 09.02.2013 αμέσως μετά τη συναυλία @ THE DRUGSTORE (Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, τηλ.: 211-4015779)

Εισιτήρια – ένα και μόνο κοινό εισιτήριο και για τις δύο εκδηλώσεις- προπωλούνται ήδη (σημεία προπώλησης: The Drugstore, www.ticketarena.gr, www.ticketpro.gr, Ticket House Αθηνών & Θεσσαλονίκης).
Ένα κοινό εισιτήριο και για τις δύο εκδηλώσεις.
Προπώληση-Ταμείο: 20 ευρώ