Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Από τα α στο ω - Στέλλα Καρτάκη

Από τα α στο ω - Στέλλα Καρτάκη

Οι Εκδόσεις Ροές παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Στέλλας Καρτάκη με τίτλο «Από το α ως το ω» που αποτελεί μια συλλογή ερωτικών μαντινάδων.Από τις εκδόσεις Ροές κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Στέλλας Καρτάκη με τίτλο Από το α στο ω. Πρόκειται για μια συλλογή ερωτικών μαντινάδων και ερωτευμένων σκέψεων, που συνθέτουν ένα πραγματικό αλφαβητάρι της αγάπης.


Η νεαρή μαντιναδολόγος τραγουδά τον έρωτα σ’ όλες τις μορφές, τις φάσεις κι εκδηλώσεις του. Τα αχ του, τα βάσανά του, τους γρίφους του, τα δάκρυά του, την έκστασή του, τη ζήλεια του, τον ήλιο του, το θυμό του, την ισχύ του, τα κλάματά του, τα λάθη του, τα μάγια του, τα νάζια του, τα ξόρκια του, τους όρκους του, τα πάθη του, τα ραγίσματά του, τα σκοτάδια του, την τρέλα του, τις υπερβάσεις του, τη φωτιά του, τις χαρές του, τα ώφου του…


Η Στέλλα Καρτάκη μάς προτείνει ένα όμορφο αλφαβητάρι της αγάπης – πολύτιμο και για τα «πρωτάκια» και για τους αιώνιους φοιτητές της!

Σχετικές ειδήσεις
Παραμύθια με την Ξένια στην Καλαμάτα
16.11.2016 11:01
Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στη Βιβλιοθήκη του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας στην παρουσίαση του βιβλίου της Ξένιας Καλογεροπούλου σε εικονογράφηση Φίλιππου Φωτιάδη Παραμύθια με την Ξένια για να την ακούσετε να αφηγείται ζωντανά ένα από τα παραμύθια του βιβλίου!
30.09.2016 11:31
Έναν χρόνο μετά την έκδοση του βιβλίου ΕΜΦΥΛΙΑ ΠΑΘΗ, 23 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον Εμφύλιο των Στάθη Ν. Καλύβα και Νίκου Μαραντζίδη, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις και συνεχίζει να είναι στην κορυφή των ευπώλητων, η Ελληνοαμερικανική Ένωση, το Hellenic American College (HAEC) και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν συζήτηση ανοιχτή στο κοινό με θέμα «Ο Εμφύλιος και η κληρονομιά του», την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, στo θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
 Εκδόσεις Παπαδόπουλος: Εκδοτικό Πρόγραμμα Φθινόπωρο 2016
05.09.2016 12:58
Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές με νέες σειρές εκπαιδευτικών βιβλίων προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας και διαχρονικούς τίτλους που αποτελούν σταθερά την πρώτη επιλογή εκπαιδευτικών και γονιών, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος ετοιμάζονται να υποδεχτούν το φθινόπωρο με ένα πλούσιο και ενδιαφέρον εκδοτικό πρόγραμμα που θα συζητηθεί.
Την αλήθεια κατάματα - Χρήστος Γιανναράς
29.08.2016 11:46
Από τις εκδόσεις Ιανός κυκλοφορεί το βιβλίο, Την αλήθεια κατάματα του Χρήστου Γιανναρά.
Η Φιλίτσας Καραγεωργίου παρουσιαζει το βιβλίο της στο βιβλιοκαφέ  Έναστρον
12.05.2016 10:19
Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και το βιβλιοκαφέ Έναστρον έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου της Φιλίτσας Καραγεωργίου, Περσείδες που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στο Βιβλιοκαφέ Έναστρον.