Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

A Place Where We Could Go - Jeremy Jay

A Place Where We Could Go - Jeremy Jay
Ο Jeremy Jay μας αποκαλύπτει ένας μέρος στο οποίο θα μπορούσαμε να πάμε... Και αυτό μέσα από τον πρώτο του δίσκο. Ακούγοντας τα κομμάτια του θα θέλουμε να τον ακολουθήσουμε...

Ρομαντικός, βαθύς, αγγελικά πλασμένος ο Jeremy Jay από την «angeltown» της Καλιφόρνια της Αμερικής, ξαφνιάζει με το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ, το οποίο κυκλοφορεί από την K records.

Το πρώτο άλμπουμ του Jeremy Jay είναι μία ωδή στο ρομαντισμό, μία δραματοποιημένη κατάδυση στο μυαλό του όπως θα ήταν στο σινεμά , χωρίς όμως αναστολές και μικροψυχίες, χωρίς στρογγυλές γωνίες.

Έτσι είναι και η μουσική του. Έχει ένα μίγμα swingin\' \'60s pop και lo fi post-punk, κάτι σαν τους Spoon να διασκευάζουν Kinks.

Η συνθετική φλέβα του Jeremy κρατάει από τη βρετανική σχολή των \'60ς, ωστόσο είναι το συλλογικό καλλιτεχνικό του όραμα, οι συνειδητές αναφορές του στις πιο cool «περιοχές» της pop κουλτούρας, που κάνουν τον Jeremy Jay εξαιρετικό και ώρες-ώρες ακαταμάχητο.

Πριν πέσει στα χέρια σας το άλμπουμ ανακαλύψτε όλα τα παραπάνω στοhttp://www.myspace.com/jeremyjay.

Σχετικές ειδήσεις
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Walls: Νέο αλμπουμ των Mechanicall Bull
31.08.2016 09:59
Τρία χρόνια μετά το υποψήφιο για Grammy, “Mechanicall Bull”, η διάσημη ροκ μπάντα Kings of Leon κυκλοφορεί το 7ο άλμπουμ της με τίτλο “Walls” από την Feelgood Records.
 Έτοιμοι Ένα: Άλμπουμ των The Boy από την Inner Ear
18.08.2016 11:38
Το “Έτοιμοι Ένα” είναι το νέο Αλμπουμ των The Boy και κυκλοφορεί σε βινύλιο+cd και digital album από την Inner Ear.
Νέο άλμπουμ από τους Warpaint
11.08.2016 10:50
Οι Warpaint θα κυκλοφορήσουν το τρίτο studio άλμπουμ τους με τίτλο “Heads Up” από την Rough Trade στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Μύρωνας Στρατής live με νέο άλμπουμ στον Ιανό
02.03.2016 14:19
Ο Μύρωνας Στρατής, κυκλοφόρησε μόλις το πιο ώριμο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα ανέβει στη σκηνή του Ιανού για να τραγουδήσει τις νέες του επιτυχίες.