Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Παντελής Θεοχαρίδης, Βασίλης Πρατσινάκης, Μαρία Φραγκούλη και Νίκος Ταλέας στη Θεσσαλονίκη

Παντελής Θεοχαρίδης, Βασίλης Πρατσινάκης, Μαρία Φραγκούλη και Νίκος Ταλέας στη Θεσσαλονίκη

Η μουσική σκηνή Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα, παρουσιάζει τον Παντελή Θεοχαρίδη, …

τον Βασίλη Πρατσινάκη, τη Μαρία Φραγκούλη και τον Νίκο Ταλέα κάθε Σάββατο βράδυ. Μαζί τους και η Μαρία Παπανικολάου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΦΡΑΝΙΔΗΣ: Μπουζούκι
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗΣ: Πιάνο
ΑΡΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ: Κιθάρες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΜΟΣ: Κοντραμπάσο

και ο
ΝΙΚΟΣ ΤΑΛΕΑΣ Ακορντεόν – τραγούδι
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


Η  Μαρία Παπανικολάου έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη όπου ζει και τραγουδάει εδώ και δέκα οκτώ χρόνια.
Μουσικά ερεθίσματα υπήρξαν άφθονα απ΄την οικογένεια της, κυρίως βυζαντινά, κλασικά αλλά και παραδοσιακά.

 

Ασχολήθηκε για  2 χρόνια με το  πιάνο αλλά από νωρίς γοητεύτηκε με την κλασική κιθάρα και φοίτησε στο Σύγχρονο ωδείο καθώς και στο ωδείο του Κώστα Ματσίγκου.

 

Επίσης παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού στο Μακεδονικό ωδείο, όπως και μαθήματα υποκριτικής στο θέατρο της 25ης Μαρτίου.

 

Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως oι: Μανώλης Ρασούλης , Γιώργος Ζήκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου , Βάσω Αλαγιάννη, Κώστας Καλδάρας, Active Member, Κώστας Μπραβάκης, Πέτρος Δουρδουμπάκης, Πάνος Ράπτης, Κώστας Μαγγίνας, Ευγένιος Δερμιτάσογλου κ.α.


Για επτά χρόνια συμμετείχε στις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 

Δισκογραφία
1995 ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ - Πέτρος Δουρδουμπάκης (συμμετοχή)
1997 ΣΑΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ - Πέτρος Δουρδουμπάκης (προσωπικός δίσκος)
1999: "7 ΖΩΕΣ" – Ανδριανή Ζαγκανά (προσωπικός δίσκος)
1996: "ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ " (φωνητικά)
2000: "Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ" - Σωκράτης Μάλαμας (φωνητικά)
2001: "KRAMAHOPERATA II" – (συμμετοχή)

2001:Η ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ - Κώστας Μπραβάκης (συμμετοχή)
2000: ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ- Sadahzinia (συμμετοχή)                         
2004: "ΞΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ"- Πάνος Ράπτης (συμμετοχή)                         
2006: "SEVEN FOR A SECRET" - Κώστας Μαγγίνας
(συμμετοχή)
2005: "ΔΩΔΕΚΑ ΚΥΚΛΟΙ" - Κώστας Μπραβάκης (συμμετοχή)

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Πρατσινάκης στο Βελβεντό Κοζάνης
11.08.2016 15:53
Ο Βασίλης Πρατσινάκης θα βρεθεί για μία συναυλία στο Μετόχι στο Βελβεντό, την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016.
Ο Βασίλης Πρατσινάκης με την Μαρία Φραγκούλη στον κήπο του Μύλου
01.07.2016 13:46
Είναι καλοκαίρι και θέλεις να βγεις έξω, στη φύση, στα δέντρα, στη δροσιά, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ μας υποδέχεται στον ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ, στον Πολυχώρο του Μύλου την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016. Μαζί του η ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ. Στο πιάνο ο Γιάννης Φιλιππουπολίτης.
Ήταν μια στιγμή: Ο Κώστας Πρατσινάκης ζωντανά στον Ιανό
27.05.2016 11:44
Ο Κώστας Πρατσινάκης κατεβαίνει από την Θεσσαλονίκη στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 4 Ιουνίου 2016 για να συναντηθεί με τους φίλους του στην Αθήνα.
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης με ζωντανή μουσική του Οργανισμού «Θέασις»
06.04.2016 13:46
Ελάτε να διασκεδάσουμε στον Πολιτιστικό Οργανισμό Θέασις το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στις 20.30, σε ένα γλέντι με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό.