Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Μάνος Λοΐζος: Από τη μνήμη στην καρδιά - Παρουσίαση στον Ιανό (Ακύρωση)

Μάνος Λοΐζος: Από τη μνήμη στην καρδιά - Παρουσίαση στον Ιανό (Ακύρωση)

Οι Εκδόσεις Μετρονόμος και ο Ianos παρουσιάζουν το βιβλίο με τίτλο «Μάνος Λοΐζος: Απ’ τη μνήμη στην καρδιά»…

… την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013, στις 21.00.


Οι εκδόσεις Μετρονόμος και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Μάνος Λοΐζος: Απ’ τη μνήμη στην καρδιά, την οποία επιμελήθηκε ο Θανάσης Συλιβός και το εξώφυλλό της φιλοτέχνησε ο Πέτρος Παράσχης.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Χρήστος Λεοντής, συνθέτης, Φώντας Λάδης, ποιητής , συγγραφέας, Γιώργος Μονεμβασίτης, κριτικός και ιστορικός μουσικής.
Είσοδος ελεύθερη


Μέσα στις 300 σελίδες του βιβλίου υπάρχει σπάνιο φωτογραφικό υλικό και ντοκουμέντα αρχείου, σελίδες όπου συγκεντρώνεται οτιδήποτε έχει σχέση με τον σπουδαίο δημιουργό: η διαδρομή του (Αλεξάνδρεια   Αθήνα   Μόσχα), η πλήρης εργογραφία (μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο) και δισκογραφία του, οι λιγοστές συνεντεύξεις του, κείμενα γραμμένα από συνεργάτες και φίλους του (Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Ρίτσος , Φώντας Λάδης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μανώλης Ρασούλης , Χρήστος Λεοντής, Γιάννης Νεγρεπόντης, Δημήτρης Χριστοδούλου , Κωστούλα Μητροπούλου, Νότης Μαυρουδής κ.ά.), σελίδες από σημειώσεις του, γράμματά του από ευτυχισμένες εποχές αλλά και άλλα, από το κρεβάτι του νοσοκομείου...

 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του βιβλίου Red X της Πολύνας Γκιωνάκη στον Ιανό
26.01.2017 10:43
Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη παρουσιάζουν στον Ιανό το βιβλίο με τίτλο Red X της Πολύνας Γκιωνάκη τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.
Ο Γιάννης Ευσταθιάδης στον Ιανό
03.01.2017 12:17
Οι εκδόσεις Μελάνι και ο Ιanos παρουσιάζουν το βιβλίο με τίτλο Kλεινόν. Μυθιστορίες για την Αθήνα του Γιάννη Ευσταθιάδη στις 10 Ιανουαρίου 2017 στον Ιανό.
Ο Πάνος Τσίρος στον Ιανό
21.11.2016 09:59
Ο Ιανός και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στην παρουσίαση των διηγημάτων του Πάνου Τσίρου «Φέρτε μου το κεφάλι της Μαρίας Κένσορα» Τρίτη 22 Νοεμβρίου στον Ιανό.
Σελίδες που ψιθυρίζουν - Βασίλης Κολτούκης
20.09.2016 11:38
Το όχι τυχαία τιτλοφορούμενο Σελίδες που ψιθυρίζουν είναι το τρίτο κατά σειρά προσωπικό φωτογραφικό λεύκωμα του Βασίλη Κολτούκη, μετά τα Music on the Road και Οδησσός Ονείρων από τις εκδόσεις Μετρονόμος.
Παρουσίαση φωτογραφικού λευκώματος Alphabet στον Ιανό
11.07.2016 10:32
Η Έλλη Τσάτσου παρουσιάζει πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον ΙΑΝΟ το φωτογραφικό της λεύκωμα με τίτλο Alphabet την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.