Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Μάνος Λοΐζος: Από τη μνήμη στην καρδιά - Παρουσίαση στον Ιανό (Ακύρωση)

Μάνος Λοΐζος: Από τη μνήμη στην καρδιά - Παρουσίαση στον Ιανό (Ακύρωση)

Οι Εκδόσεις Μετρονόμος και ο Ianos παρουσιάζουν το βιβλίο με τίτλο «Μάνος Λοΐζος: Απ’ τη μνήμη στην καρδιά»…

… την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013, στις 21.00.


Οι εκδόσεις Μετρονόμος και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Μάνος Λοΐζος: Απ’ τη μνήμη στην καρδιά, την οποία επιμελήθηκε ο Θανάσης Συλιβός και το εξώφυλλό της φιλοτέχνησε ο Πέτρος Παράσχης.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Χρήστος Λεοντής, συνθέτης, Φώντας Λάδης, ποιητής , συγγραφέας, Γιώργος Μονεμβασίτης, κριτικός και ιστορικός μουσικής.
Είσοδος ελεύθερη


Μέσα στις 300 σελίδες του βιβλίου υπάρχει σπάνιο φωτογραφικό υλικό και ντοκουμέντα αρχείου, σελίδες όπου συγκεντρώνεται οτιδήποτε έχει σχέση με τον σπουδαίο δημιουργό: η διαδρομή του (Αλεξάνδρεια   Αθήνα   Μόσχα), η πλήρης εργογραφία (μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο) και δισκογραφία του, οι λιγοστές συνεντεύξεις του, κείμενα γραμμένα από συνεργάτες και φίλους του (Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Ρίτσος , Φώντας Λάδης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μανώλης Ρασούλης , Χρήστος Λεοντής, Γιάννης Νεγρεπόντης, Δημήτρης Χριστοδούλου , Κωστούλα Μητροπούλου, Νότης Μαυρουδής κ.ά.), σελίδες από σημειώσεις του, γράμματά του από ευτυχισμένες εποχές αλλά και άλλα, από το κρεβάτι του νοσοκομείου...

 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Πάνος Τσίρος στον Ιανό
21.11.2016 09:59
Ο Ιανός και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στην παρουσίαση των διηγημάτων του Πάνου Τσίρου «Φέρτε μου το κεφάλι της Μαρίας Κένσορα» Τρίτη 22 Νοεμβρίου στον Ιανό.
Σελίδες που ψιθυρίζουν - Βασίλης Κολτούκης
20.09.2016 11:38
Το όχι τυχαία τιτλοφορούμενο Σελίδες που ψιθυρίζουν είναι το τρίτο κατά σειρά προσωπικό φωτογραφικό λεύκωμα του Βασίλη Κολτούκη, μετά τα Music on the Road και Οδησσός Ονείρων από τις εκδόσεις Μετρονόμος.
Ο Χρήστος Γιανναράς παρουσιάζει το βιβλίο
03.02.2016 11:35
Οι εκδόσεις Ιανός παρουσιάζουν σε καινούργια έκδοση το βιβλίο του Χρήστου Γιανναρά, Πείνα και Δίψα την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016.
Παρουσίαση του βιβλίου Λίγη φλόγα, πολλή στάχτη του Γιάννη Ατζακά στον Ιανό
20.01.2016 12:21
Οι Εκδόσεις Άγρα παρουσιάζουν στον Ιανό το βιβλίο του Γιάννη Ατζακά με τίτλο Λίγη φλόγα, πολλή σταχτή που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016.
Αστέρι της Ερήμου-Ναλιμάρ: παρουσίαση βιβλίου και cd στον Ιανό
29.12.2015 14:40
Οι εκδόσεις Νόηση και η μουσικός-ερμηνεύτρια Μάνια Βλαχογιάννη παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ, την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:30, το βιβλίο-CD με τίτλο Αστέρι της Ερήμου-Ναλιμάρ σε εικονογράφηση Θωμαή Ζωγράφου, με αφήγηση και σκηνές με τραγούδια και χορό από την μουσικοθεατρική απόδοση του έργου.