Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Σκέψεις θραύσματα - Κώστας Βασιλάκος: Παρουσίαση στο Λουκούμι Bar

Σκέψεις θραύσματα - Κώστας Βασιλάκος: Παρουσίαση στο Λουκούμι Bar

Η Άνεμος Εκδοτική διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Βασιλάκου... 

… με τίτλο «Σκέψεις θραύσματα» στο Λουκούμι Bar, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013, στις 19.30.


 «Οι αναμνήσεις , σπασμένες φτερούγες, γέρνουν το πέταγμα των ονείρων και λιθοβολούν τις ελπίδες μου.  Με αδιέξοδες στιγμές από το μέλλον».


H «Άνεμος εκδοτική» και ο Κώστας Βασιλάκος, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του πρώτου του βιβλίου, με τίτλο «Σκέψεις θραύσματα». Για τον συγγραφέα και το έργο του θα μιλήσουν, ο συγγραφέας - υπεύθυνος εκδόσεων και επικοινωνίας στον «Άνεμο», Γιάννης Φιλιππίδης, η δημοσιογράφος Μάρα Μπέκα και ο Γαβριήλ Ιστικόπουλος.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα αποδώσει, η Άννα Παντζέλη. Τη βραδιά ντύνει μαγικά ο Πάνος Λαμπρίδης, στο πιάνο η Τάνια Νικολούδη.


Την ίδια μέρα και ώρα (στον ίδιο πάντα φιλόξενο χώρο), θα ξεκινήσει η πολυήμερη έκθεση της φωτογράφου Βούλας Ανδρώνη, που ντύνει εικαστικά τις σκέψεις του δημιουργού. Έτσι οι προσκεκλημένοι, θα ’χουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά, πολλές από τις φωτογραφίες που κοσμούν το βιβλίο.

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του βιβλίου
10.02.2017 10:05
Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Ανδρέας Αντωνίου , σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Το παρελθόν ενός συγγραφέα" την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στο Καφέ Θέα/tro στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.
Παρουσίαση με την Ακαδημαϊκό Edith Hall
08.02.2017 09:56
Οι εκδόσεις Διόπτρα και ο Ianos σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέα και ιστορικού Ήντιθ Χολ Αρχαίοι Έλληνες την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στον χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου.
Θραύσματα - Βασίλης Μόσχος
03.02.2017 12:58
Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί το βιβλίο Θραύσματα του Βασίλη Μόσχου.
Παρουσίαση του βιβλίου της Ουρανίας Αναγνώστου, Το θέατρο της Έλενας Πέγκα
22.11.2016 09:46
Η Κάπα Εκδοτική σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της Ουρανίας Αναγνώστου Το θέατρο της Έλενας Πέγκα την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στο Polis Art Cafe.
Ιστορίες Μπονζάι για το Σημείο Μηδέν:  Επετειακό λογοτεχνικό αφιέρωμα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
01.09.2016 12:54
[«...Ο βομβιστής γίνεται κομμάτια, στην κυριολεξία κομματάκια, και θραύσματα της σάρκας και των οστών του εκτοξεύονται με τέτοια δύναμη και ταχύτητα που σφηνώνονται, παγιδεύονται στο σώμα όποιου βρίσκεται σε ακτίνα βολής... Αυτά ονομάζονται οργανικά θραύσματα.»]