Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Σκέψεις θραύσματα - Κώστας Βασιλάκος: Παρουσίαση στο Λουκούμι Bar

Σκέψεις θραύσματα - Κώστας Βασιλάκος: Παρουσίαση στο Λουκούμι Bar

Η Άνεμος Εκδοτική διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Βασιλάκου... 

… με τίτλο «Σκέψεις θραύσματα» στο Λουκούμι Bar, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013, στις 19.30.


 «Οι αναμνήσεις , σπασμένες φτερούγες, γέρνουν το πέταγμα των ονείρων και λιθοβολούν τις ελπίδες μου.  Με αδιέξοδες στιγμές από το μέλλον».


H «Άνεμος εκδοτική» και ο Κώστας Βασιλάκος, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του πρώτου του βιβλίου, με τίτλο «Σκέψεις θραύσματα». Για τον συγγραφέα και το έργο του θα μιλήσουν, ο συγγραφέας - υπεύθυνος εκδόσεων και επικοινωνίας στον «Άνεμο», Γιάννης Φιλιππίδης, η δημοσιογράφος Μάρα Μπέκα και ο Γαβριήλ Ιστικόπουλος.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα αποδώσει, η Άννα Παντζέλη. Τη βραδιά ντύνει μαγικά ο Πάνος Λαμπρίδης, στο πιάνο η Τάνια Νικολούδη.


Την ίδια μέρα και ώρα (στον ίδιο πάντα φιλόξενο χώρο), θα ξεκινήσει η πολυήμερη έκθεση της φωτογράφου Βούλας Ανδρώνη, που ντύνει εικαστικά τις σκέψεις του δημιουργού. Έτσι οι προσκεκλημένοι, θα ’χουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά, πολλές από τις φωτογραφίες που κοσμούν το βιβλίο.

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του βιβλίου
09.12.2016 11:58
Η Key Books σας προσκαλεί στο Ρομάντσο την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στην παρουσίαση του βιβλίου "Δευτέρα" με τον συγγραφέα Ηλία Αναστασιάδη.
Παρουσίαση του βιβλίου «23 μέρες» της Ασημίνας Ξηρογιάννη στις Εκδόσεις Γαβριηλίδης
05.12.2016 11:17
Παρουσίαση του βιβλίου «23 μέρες» της Ασημίνας Ξηρογιάννη από την 'Αννα Αφεντουλίδου, ποιήτρια και φιλόλογο, και την Τζούλια Γκανάσου, συγγραφέα την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στο poems ‘n crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης.
Παρουσίαση του βιβλίου της Ουρανίας Αναγνώστου, Το θέατρο της Έλενας Πέγκα
22.11.2016 09:46
Η Κάπα Εκδοτική σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της Ουρανίας Αναγνώστου Το θέατρο της Έλενας Πέγκα την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στο Polis Art Cafe.
Ιστορίες Μπονζάι για το Σημείο Μηδέν:  Επετειακό λογοτεχνικό αφιέρωμα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
01.09.2016 12:54
[«...Ο βομβιστής γίνεται κομμάτια, στην κυριολεξία κομματάκια, και θραύσματα της σάρκας και των οστών του εκτοξεύονται με τέτοια δύναμη και ταχύτητα που σφηνώνονται, παγιδεύονται στο σώμα όποιου βρίσκεται σε ακτίνα βολής... Αυτά ονομάζονται οργανικά θραύσματα.»]
Παρουσίαση του βιβλίου
10.05.2016 10:06
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», η Θρακική Εστία Νομού Καβάλας και η Κάπα Εκδοτική σάς προσκαλούν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Ζήση Α. Βαπορίδη, με τίτλο Λυκούργος, ο βασιλιάς του Παγγαίου και άλλοι μύθοι της περιοχής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Μαΐου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».