Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Incognito live για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Incognito live για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Incognito ένα από τα πιο σημαντικά group του βρετανικού κινήματος της acid jazz έρχεται στο Gazarte για τα δύο πρώτα του

live στην Ελλάδα στις 15 & 16 Φεβρουαρίου.


Η διαρκής επιτυχία των Incognito είναι μία από τις πιο ωραίες ιστορίες της Βρετανικής μουσικής τα τελευταία 20 χρόνια. Ψάξτε την πρόσφατη ιστορία των soulful Βρετανών καλλιτεχνών και δεν πρόκειται να βρείτε άλλο τέτοιο γκρουπ που να έχει καταφέρει την αναγνωρισιμότητα και επιτυχία των Incognito! Ακόμα πιο σπάνιο είναι να βρει κανείς ένα γκρουπ που να έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο βρετανικό ήχο και να έχει εξαπλωθεί σαν παγκόσμιο φαινόμενο με δικούς του όρους. Και αυτή η ξεχωριστή θέση ανήκει δικαιωματικά στον Jean Paul 'Bluey' Maunick και στους Incognito που δημιουργήθηκαν το 1980 και μέχρι σήμερα γιορτάζουν 25 χρόνια θετικής ενέργειας και αυθεντικού jazz funk τρόπου ζωής!

 

Το ντεμπούτο άλμπουμ τους, Jazz Funk, κυκλοφόρησε το 1981 και ακολούθησαν άλλα 14 με πιο πρόσφατο το Surreal το 2012 το οποίο και θα παρουσιάσουν ανάμεσα σε άλλα και στην Αθήνα.

 


Ο leader των Incognito, ο συνθέτης, παραγωγός, κιθαρίστας και τραγουδιστής Jean  Paul “Bluey” Maunick είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης υψηλής κλάσης. Οι Incognito έχουν συνυπάρξει και συνεργαστεί στην μακρόχρονη διαδρομή τους με μία σειρά από αξιοσημείωτους μουσικούς: Jocelyn Brown, Maysa Leak, Tony Momrelle, Imaani, Vanessa Haynes, Mo Brandis, Natalie Williams, Carleen Anderson, Kelli Sae (of Count Basic) and Joy Malcom.

 

Θεωρούνται από τους πραγματικούς πρωτοπόρους της πρώιμης Jazz Funk σκηνής.  Επί 25 χρόνια, ο Bluey και η ιστορία του με τους Incognito παραμένουν μία υπέροχη βρετανική περιπέτεια. Με Top Ten hits, παραγωγές για τους Chaka Khan, Philip Bailey και George Benson, συνεργασίες και επιτυχίες που δικαίως κατατάσουν τον Bluey Maunick ανάμεσα στους μεγάλους της παγκόσμιας soul σκηνής.

 

Μην χάσετε τα δύο live των Incognito στο Gazarte. Ακόμα κι αν δεν τους γνωρίζει κάποιος, αρκεί να ακούσει μία συλλογή με τα κομμάτια τους για να τον χτυπήσει το ρεύμα που ακούει στο όνομα Incognito. Μία εκπληκτική μπάντα που μέσα στην διάρκεια των χρόνων έκανε πραγματικά εξαιρετική μουσική και συνεχίζει με περισσότερη έμπνευση. Ας τους απολαύσουμε live για πρώτη φορά μαζί!
 

 

Σχετικές ειδήσεις
Panda Dub Live Band στο Fuzz Live Music Club
16.02.2017 10:52
H Enter Events την Παρασκευή 5 Μαΐου παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Panda Dub με την συνοδεία της Live Band του!
Οι Incognito live στο Gazarte
30.12.2016 12:53
Ένα live γεμάτο θετική ενέργεια που αποπνέει έναν αυθεντικό jazz funk τρόπο ζωής! Ένα από τα κορυφαία group του βρετανικού κινήματος της acid jazz επιστρέφει στη σκηνή του gazarte. Από το 1980 μέχρι και σήμερα έχουν καταφέρει να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο βρετανικό ήχο με τους δικούς του όρους ο οποίος έχει εξαπλωθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο.
The Electric Swing Circus live στο Half Note
26.10.2016 16:20
Non-stop χορευτικό mood swing και ιδιαίτερη electro και jazz γοητεία χαρακτηρίζουν τη μουσική των The Electric Swing Circus, του εκρηκτικού Βρετανικού συγκροτήματος που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας απογειώσει!
Οι Ιάπωνες Boris για πρώτη φορά στην Ελλάδα
31.08.2016 17:22
Οι Ιάπωνες Boris, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του experimental / κιθαριστικού ήχου παγκοσμίως, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club!
Η LP για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
05.07.2016 15:41
Το Gazarte παρουσιάζει στην Τεχνόπολη για πρώτη φορά στην Ελλάδα το φαινόμενο LP!