Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Η Ραλλία Χρηστίδου στο Σταυρό του Νότου Club

Η Ραλλία Χρηστίδου στο Σταυρό του Νότου Club

Ο Σταυρός του Νότου Club θα φιλοξενήσει τη Ραλλία Χρηστίδου , η οποία θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα…

… με τίτλο «Back to 70’s», κάθε Δευτέρα από τις 4 Φεβρουαρίου 2013.


Τι κοινό μπορεί να έχουν o Μάνος Χατζιδάκις με τους Led Zeppelin; Ο Οι Pink Floyd με το Μάνο Λοΐζο; H Gloria Gaynor με την Μαρινέλλα;
Όλοι τους έχουν στιγματίσει μέσα από τα τραγούδια τους την δεκαετία του ’70, όπου άνθισαν όλα τα είδη της μουσικής αφήνοντας μια μεγάλη μουσική κληρονομιά στις επόμενες γενιές.


Από την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα η Ραλλία Χρηστίδου θα μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικές εκείνης της δεκαετίας, που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε, να χαρούμε, να σκεφτούμε, να χορέψουμε και να ερωτευτούμε!


Πώς θα καταφέρει να τα ενώσει όλα σε ένα τρίωρο πρόγραμμα; Η ιδιαίτερη αγάπη της για την μουσική, η ικανότητα της να υπηρετεί διαφορετικά είδη ρεπερτορίου και η αστείρευτη  αντοχή της θα λειτουργήσουν συνδυαστικά για να μας χαρίσει όμορφες βραδιές, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει στις μέχρι τώρα solo παραστάσεις της. 


Μαζί της η γνωστή παρέα συνεργατών και φίλων της: ο Χρήστος Αλεξάκης στις ενορχηστρώσεις, στα keyboards και τον προγραμματισμό, ο Βαγγέλης Μαχαίρας στη κιθάρα και το μπουζούκι και ο Ανδρέας Σίκκης στα πνευστά, κρουστά και φωνητικά. Στον ήχο ο Άρης Κουντούρης και ο Λάμπρος Μπούνας.


Κάθε Δευτέρα θα κάνουμε μία αναδρομή στο «χθες» για να γνωρίσουν οι νεότεροι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι…

Σχετικές ειδήσεις
Οκτώβριος 2016 στο Σταυρό του Νότου
27.09.2016 15:23
Ο Σταυρός του Νότου ανακοίνωσε το μουσικό πρόγραμμα Οκτωβρίου 2016 για τις τρεις σκηνές του, ενώ μας έδωσε και μία πρώτη γεύση από τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει το Νοέμβριο!
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Γιώργος Μαργαρίτης & Ραλλία Χρηστίδου στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
16.08.2016 11:55
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 9μ.μ., το Γιώργο Μαργαρίτη και τη Ραλλία Χρηστίδου σ’ ένα πρόγραμμα για παλιές αγάπες, για νέους έρωτες και διαχρονικές αμαρτίες...
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.
Σταυρός του Νότου: Πρόγραμμα Μαρτίου 2016
02.03.2016 10:59
Ο Σταυρός του Νότου, το αγαπημένο στέκι του Νέου Κόσμου, ανακοίνωσε το μουσικό πρόγραμμα Μαρτίου 2016 για τις τρεις σκηνές του (Κεντρική Σκηνή, Club, Plus), ενώ μας έδωσε και μία πρώτη γεύση από τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει τον Απρίλιο!
Η Ευτυχία Μητρίτσα ζωντανά στον Σταυρό του Νότου Club
10.02.2016 15:41
Η Ευτυχία Μητρίτσα μετά από πολλές σημαντικές συνεργασίες επί σκηνής επιστρέφει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 για μία βραδιά στο Club του Σταυρού του Νότου, αυτή τη φορά μόνη, με ένα πρόγραμμα - προσωπογραφία.