Το An Club στα Εξάρχεια, παρουσιάζει τους Holy οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν μια ζωντανή εμφάνιση

… την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, στις 21.30.

World’s Appreciated Kitsch Collective present:
HOLY
RUINED FAMILIES
DREAMLONGDEAD
HEDVIKA

HOLY – Οι HOLY έρχονται να απομυθοποιήσουν το punk, τους hardcore ήρωες του παλιού καλού καιρού, τα vegan / straight edge clichés, τη λαγνεία για κάθε είδους hype και τη ξαφνική στροφή της σκηνής στο ‘σκοτάδι’. Αντιθέτως, οι HOLY προτιμούν να αναλώνονται σε ποιοτική ακραία μουσική, στα δικαιώματα των ζώων και στην ασυνήθιστη -στους καιρούς που διανύουμε- μίξη πολιτικής και hardcore. Οι HOLY είναι μια power violence / punk / hardcore μπάντα από το Μιλάνο και το βράδυ της Κυριακής 20 Ιανουαρίου θα πατήσουν σε σανίδι ελληνικού venue για πρώτη φορά στην ‘καριέρα τους’. Σε όσους αρέσουν οι Trash Talk, οι Cerebral Ballzy και οι μη hipster Ceremony, θα ΠΡΕΠΕΙ να αρέσουν και οι HOLY. Ο νέος τους δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Γερμανική Adagio 830 Records τον επόμενο μήνα. Οι HOLY αλωνίζουν την Ευρώπη εδώ και 1,5 χρόνοι, παίζοντας με μπάντες όπως οι Negative Approach, Punch, Loma Prieta, Massgrave, Hammers και Left In Ruins. Αθήνα είσαι εδώ;!
Info: facebook.com/holyvegan – holyvegan.tumblr.com

RUINED FAMILIES – Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους εμφάνιση επί αθηναϊκού εδάφους, και ενώ ο ολοκαίνουριος δίσκος τους ετοιμάζεται να βγει στους δρόμους, οι RUINED FAMILIES επιστρέφουν πιο δυνατοί από ποτέ. Η χρονιά που μας πέρασε άλλωστε μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως η καλύτερή τους ως τώρα, με 2 ευρωπαϊκά tours και την κυκλοφορία (και επανακυκλοφορία μετά από λίγους μήνες) του ομότιτλου 7” τους. Οι RUINED FAMILIES μπλέκουν τους Converge με τους Nirvana, και το screamo hardcore με το dark wave post-punk των 80s. Οι RUINED FAMILIES θα γίνουν η νέα αγαπημένη σου μπάντα.
Info: facebook.com/ruinedfamilies – ruinedfamilies.blogspot.com

DREAM LONG DEAD – Και εκεί που λέγαμε πως το doom / sludge metal έχει καταντήσει άλλη μια μόδα που αργά ή γρήγορα θα περάσει, έρχονται
οι Dream Long Dead να μας κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι με ντροπή. Οι Αθηναίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους CD, που θα μπορούσε άνετα να είναι το soundtrack μιας ταινίας του Romero, με ζόμπι, κανίβαλους και τζάνκια, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται. Μονολιθικό, επικό doom metal με επιρροές τόσο από punk όσο και από black metal, που θα έκανε τους Celtic Frost να κάνουν παρέα με τους Black Flag, ενώ τους Darkthrone να τα πίνουν με τους Venom. Χρειάζεται κάτι παραπάνω;!
Info: facebook.com/dreamlongdead – dreamlongdead666.bandcamp.com

HEDVIKA – Οι Hedvika είναι μια σχετικά νέα μπάντα από την Αθήνα, που έχει στις τάξεις της τον κιθαρίστα / τραγουδιστή των Earth Of Distrust και τον drummer των Dirty Granny Tales. Το στυλ τους είναι μαγευτικό post metal, με επιρροές που ξεκινάνε από Isis και Pelican και φτάνουν στους Neurosis, ενώ ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο ‘The Evidence of absence’ θεωρείται επάξια ως ένας από τους καλύτερους που έχουν κυκλοφορήσει στην σκηνή της χώρας μας, όσον αφορά το συγκεκριμένο είδος. Μην τους χάσετε για κανένα λόγο.
Info: facebook.com/hedvika/134781709931963

Schedule:
Hedvika 21.30
Ruined Families 22.10
Holy 22.50
DreamLongDead 23.30