Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Nightly Music Service στο Θέατρο Φούρνος

Nightly Music Service στο Θέατρο Φούρνος

Σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους, «Nightly Sing Songs», οι The Voyage Limpid Sound παρουσιάζουν τη «Nightly Music Service»…

μια αυτοεπεξηγηματική, εσπερινή, ποπ-ροκ μουσική λειτουργία, στο θέατρο Φούρνος την Τετάρτη 23, την Πέμπτη 24, την Τετάρτη 30 και την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21.30.


Κάποιο χάραμα θερινού Σαββάτου σε μια όμορφη Ακτή, ο Ήλιος ανατέλλει με γοργούς ρυθμούς. Όλη μέρα ένας άνθρωπος πασχίζει να βρει μια Σκιά για να προστατευτεί. Πολύ αργά όμως. Η Νύχτα προλαβαίνει τον ήρωά μας απροετοίμαστο και κουρασμένο.

 

Οι The Voyage Limpid Sound μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν από μόνοι τους ξεχωριστή κατηγορία στη ροκ σκηνή . Και αυτό το γνωρίζει καλά όποιος έχει παρακολουθήσει τη σχεδόν υπόγεια 13χρονη δισκογραφική πορεία τους και τις χάπενινγκ-παραστάσεις τους. Κατά βάση, οι Voyage είναι μετρ της δημιουργίας μικροκόσμων.

 

Για τη ‹‹Nightly Music Service››, οι TVLS επιλέγουν την ανάλαφρη, απόμακρη και χωρίς περιττό συναισθηματισμό φόρμα της λειτουργίας για να παρουσιάσουν μια ποπ-ροκ μουσική παράσταση . Πλαισιωμένη από τα τραγούδια που αποτελούν και το νέο, τρίτο άλμπουμ-μικρόκοσμο των TVLS, ‹‹Nightly Sing Songs››, η εσπερινή αυτή κοινωνική λειτουργία έχει σκοπό να επανενεργοποιήσει το απλό τραγούδι ως μέσο επικοινωνίας και πεδίο αναμόχλευσης της σκέψης. Η ‹‹Nightly Music Service›› είναι μια παράσταση που βαπτίζει το θεατή στα βαθιά του σουρεαλιστικού κόσμου των The Voyage Limpid Sound.


 

Σχετικές ειδήσεις
Where’s The Revolution, το 1ο single από το νέο άλμπουμ των Depeche Mode
03.02.2017 15:22
Λίγους μήνες πριν την εμφάνισή τους στην Αθήνα, στις 17 Μαΐου στο Terra Vibe, οι Depeche Mode ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Spirit”.
15.11.2016 12:39
A&M/Interscope Records ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Sting, 57th & 9th, το πρώτο του rock/pop project για περισσότερο από μία δεκαετία.
Οι Allah - Las live στο Piraeus 117 Academy
09.11.2016 12:16
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Allah-Las, όπως συνηθίζουν πάντα μετά την κυκλοφορία νέου τους άλμπουμ, έρχονται στη χώρα μας, για να μας το παρουσιάσουν. Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του "Calico Review" θα δώσουν 3 club shows, σε μια μίνι περιοδεία σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αθήνα... και κάπως έτσι, η παράδοση συνεχίζεται...
“Here”:  Το νέο άλμπουμ της Alicia Keys
02.11.2016 12:03
Η βραβευμένη παραγωγός, δημιουργός και τραγουδίστρια, Alicia Keys επιστρέφει με νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Sony Music και τη Feelgood Records.
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.