Σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους, «Nightly Sing Songs», οι The Voyage Limpid Sound παρουσιάζουν τη «Nightly Music Service»…

μια αυτοεπεξηγηματική, εσπερινή, ποπ-ροκ μουσική λειτουργία, στο θέατρο Φούρνος την Τετάρτη 23, την Πέμπτη 24, την Τετάρτη 30 και την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21.30.

Κάποιο χάραμα θερινού Σαββάτου σε μια όμορφη Ακτή, ο Ήλιος ανατέλλει με γοργούς ρυθμούς. Όλη μέρα ένας άνθρωπος πασχίζει να βρει μια Σκιά για να προστατευτεί. Πολύ αργά όμως. Η Νύχτα προλαβαίνει τον ήρωά μας απροετοίμαστο και κουρασμένο.

Οι The Voyage Limpid Sound μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν από μόνοι τους ξεχωριστή κατηγορία στη ροκ σκηνή. Και αυτό το γνωρίζει καλά όποιος έχει παρακολουθήσει τη σχεδόν υπόγεια 13χρονη δισκογραφική πορεία τους και τις χάπενινγκ-παραστάσεις τους. Κατά βάση, οι Voyage είναι μετρ της δημιουργίας μικροκόσμων.

Για τη ‹‹Nightly Music Service››, οι TVLS επιλέγουν την ανάλαφρη, απόμακρη και χωρίς περιττό συναισθηματισμό φόρμα της λειτουργίας για να παρουσιάσουν μια ποπ-ροκ μουσική παράσταση. Πλαισιωμένη από τα τραγούδια που αποτελούν και το νέο, τρίτο άλμπουμ-μικρόκοσμο των TVLS, ‹‹Nightly Sing Songs››, η εσπερινή αυτή κοινωνική λειτουργία έχει σκοπό να επανενεργοποιήσει το απλό τραγούδι ως μέσο επικοινωνίας και πεδίο αναμόχλευσης της σκέψης. Η ‹‹Nightly Music Service›› είναι μια παράσταση που βαπτίζει το θεατή στα βαθιά του σουρεαλιστικού κόσμου των The Voyage Limpid Sound.