Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Boiling Point: Έκθεση στο Camp

Boiling Point: Έκθεση στο Camp

To Camp παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο «Boiling Point» στην οποία συμμετέχουν 18 σύγχρονοι καλλιτέχνες . Η έκθεση θα παρουσιαστεί

από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2013.

 

Σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται κι η ανθρώπινη συμπεριφορά φτάνει στα όρια της 18 σύγχρονοι καλλιτέχνες από την Αθήνα σχολιάζουν και τοποθετούνται. Ο ήλιος και η θάλασσα, στοιχεία που στη συνείδηση του κόσμου είναι συνυφασμένα με την ανεμελιά και τη ραστώνη του ελεύθερου χρόνου, γίνονται στα χέρια των καλλιτεχνών εργαλεία της νέμεσης. Ο αγώνας της επιβίωσης στην καθημερινότητα είναι αυτός που κυριαρχεί, οι απλές ανθρώπινες αξίες που ερμηνεύονται από τους καλλιτέχνες και παρουσιάζονται στο κοινό. Boiling point, στους 100ο βαθμούς Κελσίου δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς, δύο γενιές καλλιτεχνών στο ίδιο καζάνι. Πρόκειται στο σύνολο για μία εγκάρσια τομή που δίνει τη δυνατότητα γνωριμίας με τη σύγχρονη ελληνική τέχνη.

 

Η έκθεση παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2012 στο Kuenstlerhaus στη Βιέννη. Η μακρόχρονη και επιτυχής συνεργασία από το 2007 με το Kuenstlerhaus μέσα από τις εκθέσεις ARTmART exhibitions, siga-siga (langsam-langsam), αλλά και από τις εκθέσεις Flavors of Austria και Austria la vista baby

 

Επιμέλεια: Γιώργος Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Γεωργακόπουλος

 

Συμμετέχουν:
Αγαπητός Αγαπητάκης Θάνος Βόβολης, Νίκος Γιαβρόπουλος, Ιωάννης Γρηγοριάδης, Ανδρέας Βούσουρας, Γιάννης Γκανάς, Θοδωρής Ζαφειρόπουλος, Πάρις Λεγάκης, Εύα Μαραθάκη, Κώστας Μπασάνος , Δημήτρης Φουτρής, Δημήτρης Χαλάτσης, Ειρήνη Μπαχλιτζανάκη, Μπάμπης Καραλής, Αννέτα Σπανουδάκη, Γιώργος Τσεριώνης, Ολυμπία Τοπτσίδου, Πάυλος Τσάκωνας

 

Σχετικές ειδήσεις
Σύγχρονη Χαρακτική Τέχνη από την Αθήνα: Πρόγραμμα ξεναγήσεων από τους καλλιτέχνες
28.06.2016 15:23
Στο διάστημα από 30 Ιουνίου έως και τις 28 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες ξεναγήσεις στην έκθεση Σύγχρονη Χαρακτική Τέχνη από την Αθήνα από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.
Διάλογος #11: Η Μετά-Ανθρώπινη Κατάσταση: Έκθεση αποφοίτων της ΑΣΚΤ στο ΚΕΕΤ Πρώην Αποθήκες Καμπά
14.06.2016 11:30
Η ενδέκατη έκθεση με τη συμμετοχή καλλιτεχνών - αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών με τίτλο “Διάλογος #11: Η Μετά-Ανθρώπινη Κατάσταση” θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 στο ΚΕΕΤ Πρώην Αποθήκες Καμπά.
Εν συνεχεία: ομαδική έκθεση από την ομάδα 25+ ΑΚΡΟ-πολίτες
27.04.2016 10:52
H ομάδα 25+ ΑΚΡΟ-πολίτες παρουσιάζει την τρίτη έκθεσή της με τίτλο «Εν-συνεχεία». Στην έκθεση συμμετέχουν 33 καλλιτέχνες με πάνω από 70 έργα.
Point zero: re start: Ομαδική έκθεση στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων
22.02.2016 13:36
Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 εγκαινιάζεται στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων η ομαδική έκθεση νέων μέσων με τίτλο Point zero: re start.
Το ψηφιδωτό ως σύγχρονη τέχνη: έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα
09.02.2016 14:47
Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, εγκαινιάστηκε η διεθνής έκθεση με τίτλο «Το Ψηφιδωτό ως Σύγχρονη Τέχνη» στο αίθριο του 1ου ορόφου. Πρόκειται για μια ομαδική διεθνή έκθεση 46 καλλιτεχνών από διάφορες χώρες εκ των οποίων οι 9 από την Ελλάδα.