Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο κήπος με τα όνειρα - Σάντρα Βούλγαρη: Παρουσίαση στον Ιανό

Ο κήπος με τα όνειρα - Σάντρα Βούλγαρη: Παρουσίαση στον Ιανό

Το βιβλιοπωλείο Ιανός φιλοξενεί την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Σάντρας Βούλγαρη με τίτλο «Ο κήπος με τα όνειρα»…
 

… το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, στις 12.00.


Το βιβλίο «Ο Κήπος με τα Όνειρα» της Σάντρας Βούλγαρη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, ξεκινά τις παρουσιάσεις του με τη νέα χρονιά. Η αρχή θα γίνει στο Βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα), το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, ώρα 12.00 το μεσημέρι, σε μία εκδήλωση που θα απευθύνεται στα παιδιά. Τα παιδιά θα ανακαλύψουν το όνειρο της αγάπης μέσα από τα παραμύθια της Σάντρας Βούλγαρη. Θα παίξουν, θα δημιουργήσουν και όλα μαζί θα φυτέψουν... μια τριανταφυλλιά!


Η τριανταφυλλιά, το κυκλάμινο και μια γοργόνα είναι εξάλλου οι πρωταγωνιστές του βιβλίου «Ο Κήπος με τα Όνειρα», που περιλαμβάνει τρία παραμύθια για το όνειρo της αγάπης: «Η Τριανταφυλένια», «Το Κυκλάμινο», «Κάρλος ο Ρομαντικός Ψαράς». Μέσα από την ιστορία της γυναίκας Τριανταφυλλένιας που μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο δέντρο, την ιστορία του Κυκλάμινου που ζούσε ψηλά σ` έναν λόφο για αιώνες και την ιστορία του ρομαντικού ψαρά Κάρλος που συνάντησε ένα βράδυ στο βυθό τη γοργόνα του, ξετυλίγεται απαλά ο μαγικός κύκλος του έρωτα. Η ευτυχία, ο πόνος του αποχωρισμού, η ελπίδα που ξαναγεννιέται, η λύτρωση που φέρνει η αγάπη.


Τα κείμενα της Σάντρας Βούλγαρη απηχούν ξεχασμένες ονειρικές εικόνες λαϊκών παραμυθιών σε μια γλώσσα λιτή και με οικονομία περιγραφική. «Ο Κήπος με τα Όνειρα» απευθύνεται σε μεγάλα παιδιά και νέους όμως έχει το χάρισμα να ξεπερνάει το όριο της ηλικίας και να μιλάει στις καρδιές μικρών και μεγάλων. Ένα παραμυθένιο βιβλίο γεμάτο λυρισμό και αγάπη, που σε ταξιδεύει!

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του βιβλίου Red X της Πολύνας Γκιωνάκη στον Ιανό
26.01.2017 10:43
Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη παρουσιάζουν στον Ιανό το βιβλίο με τίτλο Red X της Πολύνας Γκιωνάκη τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.
Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Κέλλυς Μαλαμάτου στο Βιβλιοπωλείο Booktique
17.01.2017 10:16
Οι Εκδόσεις Gema σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Κέλλυς Μαλαμάτου, Όταν ένα δεινοσαυράκι συνάντησε ένα κρεμμυδάκι το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στο Βιβλιοπωλείο Booktique.
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τάκη Θεοδωρόπουλου στον Ιανό
22.11.2016 10:29
Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τάκη Θεοδωρόπουλου Στη χώρα του περίπου. Περίπου σύγχρονη, περίπου ευρωπαϊκή, περίπου πλούσια την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016, στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
Παρουσίαση του βιβλίου “Βλάσης Κανιάρης: Προς Τήνο ΙΙΙ” στον Ιανό
08.11.2016 12:23
Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού και ο Ιανός παρουσιάζουν το βιβλίο “Βλάσης Κανιάρης: Προς Τήνο ΙΙΙ”, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
Ομήρου Οδύσσεια του Μιχάλη Γκανά στον Ιανό
27.10.2016 10:38
Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Γκανά, Ομήρου Οδύσσεια την Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016 στο βιβλιοπωλείο Ιανός.