Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ο κήπος με τα όνειρα - Σάντρα Βούλγαρη: Παρουσίαση στον Ιανό

Ο κήπος με τα όνειρα - Σάντρα Βούλγαρη: Παρουσίαση στον Ιανό

Το βιβλιοπωλείο Ιανός φιλοξενεί την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Σάντρας Βούλγαρη με τίτλο «Ο κήπος με τα όνειρα»…
 

… το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, στις 12.00.


Το βιβλίο «Ο Κήπος με τα Όνειρα» της Σάντρας Βούλγαρη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, ξεκινά τις παρουσιάσεις του με τη νέα χρονιά. Η αρχή θα γίνει στο Βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα), το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, ώρα 12.00 το μεσημέρι, σε μία εκδήλωση που θα απευθύνεται στα παιδιά. Τα παιδιά θα ανακαλύψουν το όνειρο της αγάπης μέσα από τα παραμύθια της Σάντρας Βούλγαρη. Θα παίξουν, θα δημιουργήσουν και όλα μαζί θα φυτέψουν... μια τριανταφυλλιά!


Η τριανταφυλλιά, το κυκλάμινο και μια γοργόνα είναι εξάλλου οι πρωταγωνιστές του βιβλίου «Ο Κήπος με τα Όνειρα», που περιλαμβάνει τρία παραμύθια για το όνειρo της αγάπης: «Η Τριανταφυλένια», «Το Κυκλάμινο», «Κάρλος ο Ρομαντικός Ψαράς». Μέσα από την ιστορία της γυναίκας Τριανταφυλλένιας που μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο δέντρο, την ιστορία του Κυκλάμινου που ζούσε ψηλά σ` έναν λόφο για αιώνες και την ιστορία του ρομαντικού ψαρά Κάρλος που συνάντησε ένα βράδυ στο βυθό τη γοργόνα του, ξετυλίγεται απαλά ο μαγικός κύκλος του έρωτα. Η ευτυχία, ο πόνος του αποχωρισμού, η ελπίδα που ξαναγεννιέται, η λύτρωση που φέρνει η αγάπη.


Τα κείμενα της Σάντρας Βούλγαρη απηχούν ξεχασμένες ονειρικές εικόνες λαϊκών παραμυθιών σε μια γλώσσα λιτή και με οικονομία περιγραφική. «Ο Κήπος με τα Όνειρα» απευθύνεται σε μεγάλα παιδιά και νέους όμως έχει το χάρισμα να ξεπερνάει το όριο της ηλικίας και να μιλάει στις καρδιές μικρών και μεγάλων. Ένα παραμυθένιο βιβλίο γεμάτο λυρισμό και αγάπη, που σε ταξιδεύει!

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Κέλλυς Μαλαμάτου στο Βιβλιοπωλείο Booktique
17.01.2017 10:16
Οι Εκδόσεις Gema σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Κέλλυς Μαλαμάτου, Όταν ένα δεινοσαυράκι συνάντησε ένα κρεμμυδάκι το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στο Βιβλιοπωλείο Booktique.
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τάκη Θεοδωρόπουλου στον Ιανό
22.11.2016 10:29
Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τάκη Θεοδωρόπουλου Στη χώρα του περίπου. Περίπου σύγχρονη, περίπου ευρωπαϊκή, περίπου πλούσια την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016, στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
Bullying. Και όμως νικιέται!: Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό
19.02.2016 12:00
Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Bullying: Και όμως νικιέται! Μια νέα στρατηγική για γονείς, παιδαγωγούς, παιδιά και όλους τους άλλους την Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016, στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάνθου Σκαργιώτη
17.02.2016 10:14
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Nakas Book House σας προσκαλούν στην κεντρική παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάνθου Σκαργιώτη, Στον δρόμο των αρωμάτων την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανηπειρωτικής, "Ελευθέριος Μαντζίκας"
Παρουσίαση του βιβλίου Τρία δοκίμια για τον Θανάση Βαλτινό στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες
25.01.2016 12:41
Οι εκδόσεις της Εστίας και το βιβλιοπωλείο Πλειάδες σας προσκαλούν τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αριστηνού Τρία δοκίμια για τον Θανάση Βαλτινό.