Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

2L8 και Nalyssa Green, στο Eightball Club

2L8 και Nalyssa Green, στο Eightball Club

Οι 2L8 θα δώσουν μια μουσική συναυλία στο Eightball Club των Λαδάδικων Θεσσαλονίκης
 

… την οποία θα ανοίξει η Nalyssa Green, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, στις 21.00.


2L8. Μια μουσική διαδρομή που ξεκινάει το 2005. "Armed Angels", "He&She", "New Battles". Με τρία άλμπουμ στο ενεργητικό τους και πολλές συναυλίες στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους. Avant-garde, post punk, post rock, new age; Όλα και τίποτα από αυτά ταυτόχρονα. Ένα ιδιαίτερο και προσωπικό στίγμα στα μουσικά δρώμενα. Πιστοί στη θεατρικότητα που προσκαλεί σε μια μυσταγωγική παράσταση αλλά πάντα επιχειρώντας παράλληλα νέες τομές στον ήχο τους. Διασκευάζουν παλαιότερο υλικό, αναπαράγουν πιστά το νέοτερο και παρουσιάζουν για πρώτη φορά τραγούδια από την επόμενη κυκλοφορία τους! Η αφετηρία για το μουσικό αύριο των 2L8; Σε μια σκηνή γνώριμη.


Τη συναυλία θα ανοίξει η Nalyssa Green.

H Nalyssa Green ασχολείται με τη μουσική εξαιτίας μιας εσωτερικής, επιτακτικής ανάγκης για έκφραση και επικοινωνία. Είναι αυτοδίδαχτη και γράφει τραγούδια, τραγουδά και παίζε κιθάρα, πλήκτρα, ακορντεόν και θέρεμιν. Το 2010 ηχογραφήθηκε από την ίδια και τον παραγωγό της Σπύρο Λιβάνη ο πρώτος της δίσκος με τίτλο Barock. Ο δίσκος αυτός φτιάχτηκε στο φοιτητικό δωμάτιο του Σπύρου με τρόπο lo fi και do it yourself. Το 2011 κυκλοφορεί σε συλλεκτικό λευκό βινύλιο από την Inner Ear. Το Νοέμβριο του 2011 η Nalyssa αρχίζει να ηχογραφεί το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο The Seed. Οι ηχογραφήσεις έγιναν σε ένα σπίτι σε ένα χωριό της ορεινής Κορινθίας- ξανά με τρόπο σαφώς σπιτικό και χειροποίητο - από τη Nalyssa, το Σπύρο Λιβάνη - ο οποίος επιμελήθηκε την ηχογράφηση και την παραγωγή - και το Εβάνκελο Ασλανίδη. Το The Seed κυκλοφορεί ήδη ελεύθερο από την Inner Ear . Ο νοηματικός άξονας αυτού του δίσκου διαμορφώνεται από σκέψεις γύρω από τη φύση και τη φυσική υπόσταση του ανθρώπου σε αντιδιαστολή με την κατακερματισμένη, βιαστική, αστική πραγματικότητα. Ο σπόρος, φορέας υπόσχεσης για το μέλλον, τρέφεται από το χωμάτινο περίγυρο του για να μεγαλώσει και να γίνει κάποια στιγμή ορατός και απτός. Είναι το σύμβολο ελπίδας και αισιοδοξίας γι αυτό που έρχεται, γι αυτό που φυτρώνει πάνω σε αυτό που φεύγει. Η αγάπη θα θριαμβεύσει.

Σχετικές ειδήσεις
Η Nalyssa Green στο Skrow Theater
17.01.2017 16:38
Αυτό το μήνα, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και ώρα 21:00, η σκηνή του Skrow θα φιλοξενήσει την Nalyssa Green και την μπάντα της.
Ο Theodore live στο Eightball της Θεσσαλονίκης
03.01.2017 12:29
Στις 12 Ιανουαρίου ο Theodore θα βρεθεί στο Eightball στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Οι Jane Doe με νέο υλικό live στο Eightball
04.10.2016 16:50
Οι Jane Doe επιστρέφουν στη σκηνή του Eightball μετά από 6 μήνες με καινούργιο υλικό και ετοιμάζονται να δώσουν μία από εκείνες τις συναυλίες που τους έχουν κατατάξει στα "εγχώρια συγκροτήματα που πρέπει να δεις on stage".
Μια συναυλία - γιορτή από τα Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ στο Ηρώδειο
31.05.2016 16:22
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών θα μας χαρίσουν μία συναυλία, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Egypt live @ An Club
12.04.2016 14:00
Οι Evacuate prods & Events, An club & Eclipse Productions παρουσιάζουν live τους EGYPT στις 6 Μαΐου 2016. Special act: GREEN YETI.