Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές για μια εμφάνιση, στο Gagarin

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές για μια εμφάνιση, στο Gagarin

Το Gagarin θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Κολυμβητές για μια διαφορετική μουσική βραδιά,…

… το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013. Το Opening Act θα κάνει o Lolek.


Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, ή «Κασμάδες», ή «Καθετήρες», ή «Μπυτζάμες» κλπ., σε φόρμα, ακμαίοι ακόμη και διαθέσιμοι, άπαντες όσοι διασώθηκαν, ή λίμνασαν, ή διατηρήθηκαν, ή διείσδυσαν εντός κλπ, μέσα στο φθοροποιό χρόνο και κάποιοι άλλοτε μέσα κι άλλοτε έξω, έρχονται για μία μόνο βραδιά στο Gagarin, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου του 2013 . Μια βραδιά μέχρι τελικής πτώσεως, αφού, όπως δείχνουν τα πράγματα, κάθε φορά φαντάζει σαν τελευταία. Βέβαια αυτό αποτελεί και προϋπόθεση για την εξασφάλιση μιας συνέχειας. Οπότε, στο Gagarin στις 26 Ιανουαρίου με πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης, αφού στις τελευταίες τους εμφανίσεις παρουσιάζουν τραγούδια της δισκογραφίας τους που δεν αγγίξανε ποτέ ζωντανά, αλλά και άλλα φρέσκα-φρέσκα, άλλα επίκαιρα κι άλλα ανεπίκαιρα, γι' αυτό ίσως ακόμη πιο επίκαιρα.


Παρόντες θα είναι οι Μπάμπης και Χάρης Παπαδόπουλος (κιθάρα-μπουζούκι), πρώτοι στην κατάταξη λόγω της διπλής εμφάνισης του επωνύμου τους-και κατά ηλικιακή σειρά οι υπόλοιποι Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι), Κώστας Σιδέρης (μεσομπούζουκο, τραγούδι), Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, τραγούδι), Θοδωρής Ρέλλος (σαξόφωνο, κλαρίνο), Κώστας Βόμβολος (ακκορντεόν και λίγο ίσως τραγούδι) και ο νεαρός Ντένης (Διονύσιος) Ρούσσος (κιθάρα, τραγούδι) σε ημιέκτακτη συμμετοχή.


Τη βραδιά θα ανοίξει με τρόπο που μόνο αυτός ξέρει, ή θα επινοήσει, ο Λόλεκ.


Το τέλος του 2012 βρίσκει το Λόλεκ με 9 νέα ηχογραφημένα τραγούδια με punk ενέργεια και ρεμπέτικη καταβολή, τα οποία μόλις ολοκλήρωσε. Έχουν προηγηθεί στα τέσσερα χρόνια της “επίσημης” παρουσίας του στη μουσική δύο δίσκοι (“Alone”/2009, “Αχινός/2011″), διασκευές, συναυλίες και συνεργασίες . Το Γενάρη του 2013 είναι έτοιμος να εμφανιστεί στο Gagarin με τη μπάντα του και φήμες λένε ότι αναμένεται να βάλει φωτιά στα τραγούδια του, παλιά και νέα, με ηλεκτρισμένες κιθάρες, δυνατά ντραμς και ανυπάκουα μπουζούκια. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θα συναντηθεί στη σκηνή με τον Αργύρη Μπακιρτζή και τους Χειμερινούς κολυμβητές, οι οποίοι θα σηκώσουν άνεμο και θα τα σαρώσουν όλα!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus
14.11.2016 14:50
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη σύνθεση και με πλήρη συνείδηση κατηφορίζουν και πάλι στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus για δύο από τις εγνωσμένης αξίας και αισθητικής βραδιές που επιφυλάσσουν στους πολλούς και καλούς φίλους τους.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Η Monika παρουσιάζει το Planet Tiki στο Gagarin 205
29.08.2016 12:55
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου: η Μόνικα επιστρέφει στο Gagarin 205, 10 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο venue!
Οι Testament live στο Gagarin 205
01.07.2016 15:42
Οι Testament επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία συναυλία στο Gagarin 205, την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016.
Οι Graveyard live τον Ιούνιο στο Gagarin 205
29.02.2016 16:31
Επιτέλους! Τρία χρόνια μετά το θριαμβευτικό sold out στην πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας, οι Graveyard επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο Gagarin 205, το Σάββατο 25 Ιουνίου.