Το Θέατρο της Ημέρας θα φιλοξενήσει στο Art-café φουαγιέ ένα έντεχνο-ροκ Live με τη Μαρία Μπόκια και την Αργυρώ Κάτρη

… την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013, στις 21.00.

Το Θέατρο της Ημέρας, συμπληρώνοντας εφέτος 20 χρόνια λειτουργίας και στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την ομάδα ΣυνArtηση, βαδίζει σε νέα μουσικά μονοπάτια, παρουσιάζοντας τη Μαρία και την Αργυρώ στο 1ο live της νέας χρονιάς στο ατμοσφαιτικό Art-café φουαγιέ του.

Το live θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013 στις 9:00μ.μ. και θα μας ταξιδέψει στα πιο όμορφα έντεχνα και ροκ τραγούδια! Στην αρχή μιας νέας αλλά δύσκολης χρονιάς, χρειαζόμαστε αφορμές για να θυμηθούμε, να νοσταλγήσουμε,  να χαμογελάσουμε και να περάσουμε καλά!

Λίγα λόγια για τη Μαρία και την Αργυρώ
Η Μαρία Μπόκια γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987, μεγάλωσε στην Άρτα και άρχισε τη μουσική της πορεία, ως φοιτήτρια στη Λάρισα, όπου εμφανιζόταν σε γνωστά φοιτητικά στέκια της πόλης.

Η Αργυρώ Κάτρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και από μικρή ηλικία άρχισε μαθήματα κιθάρας. Παράλληλα με τις σπουδές της η Αργυρώ συμμετείχε σε μουσικά σχήματα και πραγματοποίησε μαζί τους πολλές εμφανίσεις σε νεανικά στέκια της πόλης. Στις 3 Ιανουαρίου θα μας παρουσιάσει ένα υπέροχο live μαζί με τη Μαρία Μπόκια.