Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

H Αντιγόνη Κατσούρη στη μουσική σκηνή Αυλαία

H Αντιγόνη Κατσούρη στη μουσική σκηνή Αυλαία

Η  μουσική σκηνή Αυλαία παρουσιάζει την Αντιγόνη Κατσούρη για μία συναυλία την Παρασκευή …

11 Ιανουαρίου 2013.

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της ένα πλούσιο βιογραφικό, επιτυχημένες συναυλίες , συνεργασίες και εμφανίσεις, δισκογραφικές συμμετοχές και δύο προσωπικά cds («Ουράνιο Τόξο» και «Ένα Χαμόγελο για το αύριο»)- ανοίγει τη νέα καλλιτεχνική χρονιά με μία μοναδική συναυλία στην Αυλαία την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013.
Με την αιθέρια και μελωδική της φωνή θα μας ταξιδέψει στο χρόνο με ένα πολυδιάστατο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία , επιλεγμένες διασκευές από την ελληνική και τη διεθνή μουσική σκηνή βασισμένες σε διαχρονικές μελωδίες που συνδυάζουν ethnic στοιχεία από Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Αμερική και jazz επιρροές:

 


από Ella Fitzerland, Nina Simone, Julie London, Loreena McKennit, Edith Piaf, Amalia Rodrigues, Pink Martini, μέχρι Μάνο Χατζιδάκι, Σταμάτη Σπανουδάκη, Ευανθία Ρεμπούτσικα , Σταμάτη Κραουνάκη κλπ., αλλά και ελληνικά παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα προσαρμοσμένα στο προσωπικό της ύφος.

 


Η Αντιγόνη θα συνοδεύεται από τους εξαιρετικούς μουσικούς: Ηρακλή Βαβάτσικα (ακορντεόν), Δημήτρη Τσιβγούλη (βιολί), Κώστα Αναδιώτη (πλήκτρα), Νίκο Αναδιώτη (κιθάρα).
 

Σχετικές ειδήσεις
Λάκης Παπαδόπουλος: Ζωντανή ηχογράφηση από το Ηρώδειο
15.07.2016 09:52
Σε ένα κατάμεστο – sold out - Ηρώδειο, τη Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, έγινε η μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στα παραπάνω από 35 χρόνια πορείας του Λάκη Παπαδόπουλου στην ελληνική μουσική σκηνή.
Ο Βασίλης Γισδάκης και ο Δαμιανός Πάντας ζωντανά στη μουσική σκηνή Σφίγγα
28.04.2016 13:58
Ο Βασίλης Γισδάκης με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα έρχονται για μία μοναδική εμφάνιση στη μουσική σκηνή "Σφίγγα" την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Μουσικές ιστορίες με Φως: Ο Νικόλας Λειβαδίτης στο καφέ «Στου Στράτου»
01.02.2016 12:25
Μία μουσική παράσταση με αγαπημένες διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και της Μαρίας Καλούδη, έρχεται στο καφέ «Στου Στράτου» τις Πέμπτες 4, 18 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2016.
Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες
18.12.2015 10:37
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Παρασκευή στις 3: συναυλίες στη βιβλιοθήκη», η Μουσική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους μαθητές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες και παρουσιάζει μία πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία.