Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

H Αντιγόνη Κατσούρη στη μουσική σκηνή Αυλαία

H Αντιγόνη Κατσούρη στη μουσική σκηνή Αυλαία

Η  μουσική σκηνή Αυλαία παρουσιάζει την Αντιγόνη Κατσούρη για μία συναυλία την Παρασκευή …

11 Ιανουαρίου 2013.

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της ένα πλούσιο βιογραφικό, επιτυχημένες συναυλίες , συνεργασίες και εμφανίσεις, δισκογραφικές συμμετοχές και δύο προσωπικά cds («Ουράνιο Τόξο» και «Ένα Χαμόγελο για το αύριο»)- ανοίγει τη νέα καλλιτεχνική χρονιά με μία μοναδική συναυλία στην Αυλαία την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013.
Με την αιθέρια και μελωδική της φωνή θα μας ταξιδέψει στο χρόνο με ένα πολυδιάστατο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία , επιλεγμένες διασκευές από την ελληνική και τη διεθνή μουσική σκηνή βασισμένες σε διαχρονικές μελωδίες που συνδυάζουν ethnic στοιχεία από Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Αμερική και jazz επιρροές:

 


από Ella Fitzerland, Nina Simone, Julie London, Loreena McKennit, Edith Piaf, Amalia Rodrigues, Pink Martini, μέχρι Μάνο Χατζιδάκι, Σταμάτη Σπανουδάκη, Ευανθία Ρεμπούτσικα , Σταμάτη Κραουνάκη κλπ., αλλά και ελληνικά παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα προσαρμοσμένα στο προσωπικό της ύφος.

 


Η Αντιγόνη θα συνοδεύεται από τους εξαιρετικούς μουσικούς: Ηρακλή Βαβάτσικα (ακορντεόν), Δημήτρη Τσιβγούλη (βιολί), Κώστα Αναδιώτη (πλήκτρα), Νίκο Αναδιώτη (κιθάρα).
 

Σχετικές ειδήσεις
Έργα των Μπραμς και Έλγκαρ από την Κρατική Ορχήστρα στο Μέγαρο
17.01.2017 17:02
Στην πρώτη της συμφωνική συναυλία για το 2017, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υποδέχεται την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου (20.30), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, δύο έμπειρους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, με λαμπρή διαδρομή στη διεθνή μουσική σκηνή.
Ο Πέτρος Κλαμπάνης και ο Σταύρος Λάντσιας live στο Atheneaum Κελάρι
09.11.2016 11:29
Το ATHENEAUM Κελάρι έχει την τιμή να φιλοξενεί δύο από τους σημαντικότερους και καταξιωμένους μουσικούς της jazz σκηνής, τον Σταύρο Λάντσια και τον Πέτρο Κλαμπάνη, που ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τα προσωπικά τους album καθώς και μουσική εμπνευσμένη από την ελληνική μουσική παράδοση.
Λάκης Παπαδόπουλος: Ζωντανή ηχογράφηση από το Ηρώδειο
15.07.2016 09:52
Σε ένα κατάμεστο – sold out - Ηρώδειο, τη Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, έγινε η μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στα παραπάνω από 35 χρόνια πορείας του Λάκη Παπαδόπουλου στην ελληνική μουσική σκηνή.
Ο Βασίλης Γισδάκης και ο Δαμιανός Πάντας ζωντανά στη μουσική σκηνή Σφίγγα
28.04.2016 13:58
Ο Βασίλης Γισδάκης με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα έρχονται για μία μοναδική εμφάνιση στη μουσική σκηνή "Σφίγγα" την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.