Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Jazztepa, Bulldogs και Son of Kick, μαζί για 2 εμφανίσεις

Jazztepa, Bulldogs και Son of Kick, μαζί για 2 εμφανίσεις

Τρία από τα καλύτερα Dubstep συγκροτήματα θα βρεθούν στη χώρα μας για μια εμφάνιση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα

… στο Gagarin 205 και στο Block 33 αντίστοιχα, στις 25-26 Ιανουαρίου 2013.


Jazzsteppa (UK/GE)
Bulldogs (GE)
Son of Kick (FR)Jazzsteppa | www.jazzsteppa.co.uk
Oι Jazzsteppa δεν είναι άλλοι από τους πρωτοπόρους της dubstep σκηνής στην ανάμιξη ψηφιακής παραγωγής με ακουστικά όργανα . Έχουν περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο με συμμετοχές σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, έχουν συνεργαστεί με πλήθος παραγωγών και μουσικών από τον Rusko και τους Foreign Beggars μέχρι ολόκληρα brass bands ενώ οι κυκλοφορίες τους κάθε φορά επεκτείνουν όλο και πιο πολύ τα όρια και τα στεγανά της dubstep, του drum and bass και της free jazz.


Bulldogs | www.bulldogsofficial.com
Ο DJ Wartech και ο The Folliot δε βγάζουν τις κουκούλες για κανένα λόγο. Μία ζωντανή μηχανή dubstep πολέμου έχει την ικανότητα να ισοπεδώνει κάθε φορά τη σκηνή όσο λίγα άλλα live acts στον κόσμο. Οι μανιώδεις μπασογραμμές σε συνδυασμό με τα εξουθενωτικά drums των Bulldogs δημιουργούν ένα rhythm section που θα ζήλευε οποιαδήποτε punk rock μπάντα . Sold out πλέον σε ότι κι αν κάνουν.

 
Son of Kick | www.sonofkick.com
Φαινόμενο πλέον της bass σκηνής ο Γάλλος Mika Abadie ή αλλιώς Son of Kick όπως είναι ευρύτερα γνωστός μετά την επιτυχία που γνώρισε με το Playing the Villain (+7,000,000 youtube hits). Οι κυκλοφορίες του διαδέχονται η μία την άλλη με καταιγιστικούς ρυθμούς σε όλες τις σημαντικές εταιρείες του χώρου ενώ οι συνεργασίες του επίσης εναλάσσονται μεταξύ underground και mainstream είτε πρόκειται για τους Flux Pavillion είτε για τους Tokyo Police Club, Στην Ελλάδα θα εμφανιστεί live συνοδεία του drummer των Death In Vegas, Dave Neale.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Universe217 live στο Fuzz
31.01.2017 11:16
Οι Universe217, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και το γιορτάζουν κυκλοφορώντας το πρώτο τους live DVD/CD με τίτλο “Live”. Με αφορμή αυτό το γεγονός, θα πραγματοποιήσουν μία ζωντανή εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club το Σάββατο 4 Μαρτίου. Μαζί τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά, οι Agnes Vein και Omega Monolith.
Οι Χιλιανοί psych pop rockers Föllakzoid live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 14:46
Φέροντας δικαίως την φήμη μίας από τις σημαντικότερες και ταχύτερα ανερχόμενες δυνάμεις του παγκόσμιου psych rock ήχου, οι Χιλιανοί psych pop rockers Föllakzoid θα βρεθούν στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
Οι Βρετανοί Antimatter για δύο συναυλίες στην Ελλάδα
05.08.2016 17:11
Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, οι Βρετανοί Antimatter θα βρεθούν σε Θεσσαλονίκη (Μαύρη Τρύπα) και Αθήνα (Death Disco) αντίστοιχα, για να παρουσιάσουν νέο και παλαιότερο υλικό, τιμώντας την παράδοση που τους θέλει να περιοδεύουν εκτενώς στον κόσμο για κάθε νέα τους κυκλοφορία.
Οι Γερμανοί kraut rockers Camera σε mini ελληνική περιοδεία
31.03.2016 15:41
Οι Βερολινέζοι Camera επιστρέφουν στην Ελλάδα για τέσσερεις εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα, μετά από την δυναμική εμφάνιση τους στο Plissken Festival του 2012.
Ο Ολλανδός λαουτίστας Jozef Van Wissem για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
15.03.2016 13:19
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album, με τίτλο “When Shall This Bright Day Begin”, ο Jozef Van Wissem βγαίνει και πάλι στον δρόμο, περνώντας από τη χώρα μας, για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.