Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

The Dark Rags and Teenheat live στο After Dark

The Dark Rags and Teenheat live στο After Dark

Παραμονή Χριστουγέννων, οι Dark Rags, παρέα με τους Teenheat, αποχαιρετούν το 2012 με μία πολύ δυνατή rock 'n' roll …

βραδιά.

Δύο από τις καλύτερες εγχώριες garage punk μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις, το κέφι και την ενέργειά τους, υποσχόμενες λίγες ώρες ξενοιασιάς και αγνής rock μουσικής.

 

Οι Dark Rags επιστρέφουν στο After Dark για μία τελευταία συναυλία , λίγο πριν μπουν στο studio για την ηχογράφηση του δεύτερου τους album. Πάντα εκρηκτικοί, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει στα πολυάριθμα live που δίνουν, θα παρουσιάσουν ένα set που θα περιλαμβάνει και πολλά καινούργια κομμάτια.

 

Στο χώρο της συναυλίας θα διανέμεται δωρεάν και το νέο cd single τους, με τίτλο “Underground, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

 

Παρέα με τους Dark Rags, μετά από πολλά χρόνια απουσίας, θα εμφανιστούν οι θρυλικοί Teenheat. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις είναι πραγματικά δυναμιτιστικές και όσοι είχαν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν στο παρελθόν το γνωρίζουν καλά. Η επιστροφή τους, σε μια τόσο ταιριαστή περίσταση, αποτελεί σπουδαία είδηση και προμηνύει μία αξέχαστη r'n'r συναυλία!
 

Σχετικές ειδήσεις
Ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας της Lara Fabian στο ΟΑΚΑ
22.09.2016 11:32
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η συναυλία της Lara Fabian στις 21 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο Τέννις του ΟΑΚΑ, ακυρώθηκε.
Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Τεχνόπολη
08.09.2016 10:48
Εξαιτίας της χτεσινής βροχής, τεχνικές δυσκολίες και συνεχείς διακοπές στον ήχο δεν επέτρεψαν την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας του Γιάννη Χαρούλη.
Johnie Thin Trio live στο After Dark
08.07.2016 12:49
Σέρνοντας τα πόδια σε μια φλεγόμενη πρωτεύουσα, τί είναι καλύτερο: μια ακόμα μπύρα στα κλεφτά ή το τελευταίο στεγασμένο λάιβ για φέτο;
Mani Deum, Jane Doe και Lower Cut live στο Ρομάντσο
01.04.2016 13:20
Η «too dark to be indie» μελωδία των Mani Deum συναντά το post alternative ύφος των Jane Doe, που με τη σειρά του σμίγει με τον ονειρικό rock ήχο των Lower Cut.
Δουλειές του Διαβόλου: Ο Θέμος Σκανδάμης στο After Dark Live Music Bar
30.12.2015 15:09
Ο Θέμος Σκανδάμης ανεβαίνει στη σκηνή του ιστορικού live bar After Dark κάθε Τετάρτη του Γενάρη του νεογέννητου 2016.