Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Ζάππειο

Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Ζάππειο

Ένα παραμυθένιο σκηνικό στήνεται στο Ζάππειο, με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, όπου η παράδοση συναντά την ιστορία, 

7 Δεκεμβρίου  - 7 Ιανουαρίου, από το Σύλλογο Φίλων του Ζαππείου και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.


Στο Ζάππειο το "Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό",  υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες, με ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και αμέτρητες εκπλήξεις, παρέα με το ξωτικό του δένδρου, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας ,τρενάκι, τραμπολίνο,  και πολλά άλλα παιχνίδια για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους οι μικροί μας φίλοι. Face Painting, δωρεάν, στο οποίο συνδυάζεται η ψυχαγωγία με την δημιουργικότητα,  Σκιτσογράφος, όπου τα παιδιά θα αποτυπωθούν μαζί με το αγαπημένο τους χόμπυ, ζογκλέρ, ζωντανή μουσική ,  και κουκλοθέατρο με Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις συμπληρώνουν το μαγευτικό τοπίο.

 


Πέρα από το παιχνίδι υπάρχει στο περίπτερο του Συλλόγου Φίλων του Ζαππείου και το «εργαστήρι ιστορίας», όπου τα παιδιά μπορούν να συμπληρώσουν το παζλ της ιστορίας του Ζαππείου, να ακούσουν και να μάθουν τη ζωή και το έργο των εθνικών ευεργετών σαν παραμύθι, να ζωγραφίσουν, « εργαστήρι ζαχαροπλαστικής», όπου τα παιδιά μπορούν να παρασκευάσουν τα δικά τους μπισκότα, να φυτεύσουν στους κήπους του Ζαππείου, να ξεναγηθούν και  να κατασκευάσουν   μόνα τους οικολογικά, χριστουγεννιάτικα στολίδια.


Ο Σύλλογος Φίλων του Ζαππείου έχει φροντίσει για όλη την οικογένεια, καθώς οι μεγαλύτεροι μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, από τους υπαίθριους πωλητές και να γευθούν ελληνικά προϊόντα από όλες τις γωνιές της χώρας.

 


Την γιορτινή ατμόσφαιρα συμπληρώνουν, οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αλλά και οι επαγγελματίες Chef,  όπου θα προσφέρουν Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές σε όλους τους επισκέπτες καθώς θα αποκαλύπτουν τα «μυστικά» τους για επιτυχημένες γιορτινές συνταγές.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ένα χριστουγεννιάτικο όνειρο - Λίνα Σωτηροπούλου
22.12.2016 12:06
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και την σειρά Βιβλία γιορτινά , κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο Ένα χριστουγεννιάτικο όνειρο της Λίνας Σωτηροπούλου σε εικονογράφηση Λίζας Ηλιού.
Τα παιδιά ζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στην Αθήνα!
14.12.2016 17:31
Φέτος τις γιορτές, οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη ιστορία στην πόλη με μία σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στις οποίες καλούν τα παιδιά να γίνουν πρωταγωνιστές στο δικό τους χριστουγεννιάτικο παραμύθι.
Το χριστουγεννιάτικο καρύδι - Ξένια Σκούρα
06.12.2016 12:43
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Το χριστουγεννιάτικο καρύδι της Ξένιας Σκούρα σε εικονογράφηση Σοφίας Παπαδοπούλου.
Το Καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ, του Τάσου Ιωαννίδη στο Θέατρο Σοφούλη
01.12.2016 10:27
Το Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει από τις 10 Δεκεμβρίου 2016 το χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι, του Τάσου Ιωαννίδη, Το Καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ, για 4η χρονιά.
23.11.2016 12:13
Τα Αηδονάκια φορούν τα «Χριστουγεννιάτικα» τους από 26 Νοεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου και φέτος υπόσχονται τις πιο χαρούμενες, τις πιο διασκεδαστικές, τις πιο «παιχνιδιάρικες», τις πιο «σκανταλίαρικες» και «φασαριόζικες» γιορτές για όλη την οικογένεια.