Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Spontaneous Design Exchange, στην καντίνα Souzy Tros

Spontaneous Design Exchange, στην καντίνα Souzy Tros

Η πιο καλλιτεχνική καντίνα της Αθήνας «Souzy Tros», διοργανώνει Κυριακάτικες γιορτές
 

… στις 23 και 30 Δεκεμβρίου 2012.


Η καντίνα "SOUZY TROS" σας προσκαλεί σε μία αυθόρμητη Κυριακάτικη γιορτή, σερβίροντας ζεστό τραχανά, καφέ, παραδοσιακό χαλβά και χριστουγεννιάτικα κουλουράκια!


Στην αυλή του "SOUZY TROS" νέοι καλλιτέχνες θα “απλώσουν” την πραγμάτεια τους, εκθέτοντας χειροποιήτα και α-χειροποίητα αντικείμενα design (κοσμήμα, ρούχο, παιχνίδια, μικρο-έπιπλα και άλλα). Παράλληλα, θα στηθεί ένα υπαίθρειο εργαστήρι ραπτικής και μαγειρικής, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να δημιουργήσει με τη σειρά του πρωτότυπα ρούχα, έργα τέχνης ή φαγητά. Μπορείτε επίσης να φέρετε τη δική σας πρόταση για το εορταστικό μας τραπέζι..!


Καλούμε το κοινό της Αθήνας να μοιραστεί ξανά τη ζεστή ατμόσφαιρα της αθηναϊκής αυλής τις μέρες των γιορτών, μέσα από το ζωντανό juke box της σοπράνο Ελένης Ευθυμίου και τις εύθυμες μουσικές του dj Ευτύχη.

 

Είσοδος ελεύθερη

Σχετικές ειδήσεις
Energy Athens 2017: Έκθεση στο Contemporary Space Athens
27.12.2016 17:12
Το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design θα παρουσιάσουν για 7η συνεχή χρονιά την καλλιτεχνική έκθεση Energy Athens.
Perception: η εγκατάσταση τεχνολογικού design του Γιάννη Βογδάνη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
05.09.2016 11:29
Η διαδραστική εγκατάσταση τεχνολογικού design του 25χρονου καλλιτέχνη Γιάννη Βογδάνη, που δίνει ζωή και κίνηση στα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένος ο σκληρός δίσκος ενός υπολογιστή παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Διεθνή Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2016
19.07.2016 13:30
Το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design και το European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies βράβευσαν πάνω από 130 νέα κτίρια από 43 χώρες για τα Διεθνή Βραβεία Αρχιτεκτονικής για το 2016.
Réinventer Paris: Έκθεση αρχιτεκτονικής στο Contemporary Space Athens
05.05.2016 15:27
Το Chicago Athenaeum Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει και σας προσκαλεί στην έκθεση αρχιτεκτονικής με τίτλο “Réinventer Paris".
Go fly a kite!: έκθεση χαρταετών στο Contemporary Space Athens
03.03.2016 16:39
Το Chicago Athenaeum, Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει με αφορμή την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, την έκθεση από χειροποίητους χαρταετούς από την Κίνα, το Μπαλί, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, με τίτλο «GO FLY A KITE!» και σας προσκαλεί στα εγκαίνια την Κυριακή 19 Μαρτίου 2016, στις 7.00 μ.μ. στο Contemporary Space Athens.